Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ROLLING STONES , adem4142 , teknokolik35 , Red , WindWild Daha Az
5 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (3 Mobil) - 14 Masaüstü3 Mobil
5 sn
86.111
Cevap
2.009
Favori
7.494.736
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
261 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kagan06

Hayırlı olsun hocam, peki siz mesela 3 gün sonra bozsanız parayla usd alsanız faiz veriyormu yoksa ilk yatırdığınız 40 bin TL lik tutarımı alabiliyorsunuz?
    o konuyu bilmiyorum,sormadım.

Ben 29 .08. 2018'e kadar o parayı unuttum .

Günü gelince o gün ki şartlardan durumu değerlendiririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GENERALCELL -- 28 Mayıs 2018; 22:9:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam, hayırlı kazançlar, benim düşüncem ve öngörüm usd den yana da fırsat kolluyorum:)

Bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim, forumda yardımlaşma 10 sene önceye göre fazlasıyla düşmüş sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İng e turuncu 15,5 yapmis yatirimim su an ing de. Alip baska bir yere yatirmam gerekiyor mu sizce ? Takip edemedim diger bankalarin durumunu.

• kagan06 kullanıcısına yanıt
    Gecelik faizde kaç gün kalırsanız onun faizi işler istediğiniz an çıkar dolar alırsınız kaldığınız gün kadar faizi alırsınız.ama 32 günlük ya da 90 günlük yatırırsanız onlar gecelik değil uzun vadedir o zaman gün dolmadan çıkarsanız faiz alamazsınız.cepteteb marifet gecelik faizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rush10 R kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler aradığım cevap buydu, istediğim an çıkabilryim, eft ücreti hesap ücreti olmasın ve günlük getirisi de olsun.

Sağolun, hesap açtırma için şubeye gitmem gerekiyor sanırım, kampanya için online bişeyler yapmama gerek varmı? Teb kredi kartım vs yok, kamu görevlisiyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: kagan06

Teşekkürler aradığım cevap buydu, istediğim an çıkabilryim, eft ücreti hesap ücreti olmasın ve günlük getirisi de olsun.

Sağolun, hesap açtırma için şubeye gitmem gerekiyor sanırım, kampanya için online bişeyler yapmama gerek varmı? Teb kredi kartım vs yok, kamu görevlisiyim.
    Teb ürünü yoksa şubeye gideceksiniz kartınız ya da hesabınız varsa internetten Açılır online bir iş yok

• Is bankasinda gecelik faiz kaldirildimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecelik faiz başka hangi bankalarda var?
  • Şekerbank (gece gündüz hesap) %15

Akbank (serbest hesap) %14.5

Fibabank (kiraz Hesap) %16

Ing (e turuncu) %15.5

Teb (marifetli) %16.5

Vakıfbank (Arı Hesap) % 15

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpkoca -- 29 Mayıs 2018; 8:38:9 >
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    enpara
  • alpkoca kullanıcısına yanıt
    cepte teb üzerinden marifetli açılabiliyor mu bilginiz var mı
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    Dün ben internet şubesinden açtım, önce vadesiz hesap açıp sonra marifetli hesap açmanız lazım.
  • CepteTEB marifetli hesap'tan daha önce hoşgeldin faizinden faydalandım. Hesabı internetten kapattım. Şimdi internetten yeni bir vadesiz hesap açsam ardından da bu hesaba bağlı olarak Marifetli Hesap açsam yüksek faiz alır mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkoca

Şekerbank (gece gündüz hesap) %15

Akbank (serbest hesap) %14.5

Fibabank (kiraz Hesap) %16

Ing (e turuncu) %15.5

Teb (marifetli) %16.5

Vakıfbank (Arı Hesap) % 15
    Ek olarak:

-Burgan Güldüren Hesap %16.30 (400 bine kadar)
    -ABank Vov Hesap %16
    -Oksijen Hesap da %16,25 e varan oranlar şeklinde güncellemiş ama boşta kalan tutar olduğu için yaptırdığınız miktara göre iyi hesaplayın gerçek oranı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chilypeppers -- 29 Mayıs 2018; 20:8:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zerok

CepteTEB marifetli hesap'tan daha önce hoşgeldin faizinden faydalandım. Hesabı internetten kapattım. Şimdi internetten yeni bir vadesiz hesap açsam ardından da bu hesaba bağlı olarak Marifetli Hesap açsam yüksek faiz alır mıyım?
    Hayır Her Müşteri Bir Sefer Yararlanabilir,Global Genç Hesap Açabilirsiniz 26 Yaş Altı İseniz.
  • Burgan da %17 sanırım Yeni Giriş için Hoşgeldin oranı değil mi ?
    Bugün 100K üstü için devam oranı %16.5 alabildim çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 29 Mayıs 2018; 11:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_runo

Burgan da %17 sanırım Yeni Giriş için Hoşgeldin oranı değil mi ?
    Bugün 100K üstü için devam oranı %16.5 alabildim çünkü.
    Burgan İlginç Bir Banka Bazı Eski Müşterilerine Veriyormuş, Bazı Şubelerde Sadece Yeni Müşterilere Diyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 29 Mayıs 2018; 11:58:28 >
  • Finansbank usd 4.50 denmiş te, 32 günlük 4.04 teklif etti az önce, meblağ da hatırı sayılır aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Finansbank usd 4.50 denmiş te, 32 günlük 4.04 teklif etti az önce, meblağ da hatırı sayılır aslında
    Pazarlıkla Alınan Oran,Başka Şubeye Gidin Veya Merkeze Sorsunlar.
  • Devam oranı 32 günlük mü? Eski müşterilerine güldüren günlük faizi ne kadar bilginiz var mı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.