Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4197. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 22 Misafir (2 Mobil) - 26 Masaüstü4 Mobil
5 sn
87.728
Cevap
2.023
Favori
7.700.573
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41954196419741984199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

sadece biri yeterli

• arkadaşlar dün geç saatte elime geçti para. hafta sonu faiz getirisi alabileceğim bir tek ENPARA mı var? haftasonu da gecelik faize koyabileceğim başka banka var mı?

• realacc kullanıcısına yanıt
    Sadece Enpara var

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • günlükte hsbc'ye alternatif başka bir banka önerisi var mı? 45 gün hoşgeldin faizini tükettim, ondan sonra kredi kartı çıkarttım bi 45 gün daha verdiler 5 aralık gibi o da bitiyor, inşallah fatura talimatına tekrar uzatma verirler aksi halde alternatif bakmam gerekecek. Günlükte sanırım en iyi getiri HSBC'de

• dervol D kullanıcısına yanıt

sky vadeli geçen perşembe günü 50 den bağladım 35 günlük.

• Gordon Milne kullanıcısına yanıt

ykb sınırsız hesap hakkında biraz bilgi verebilir misiniz?

gecelik %50 faiz mi veriyor.

• Merhaba forumu uzun zamandır takip ediyorum. Geçen yıl bugün 29 TL olan dolar kuru 12 ayda yüzde 20 arttı. Dolar bazlı fonda olduğum için ,,% 10 yüzde oradan getirdi.toplam yüzde 30 getirdi. Faize 50 den baglasaydim 20,,%zarar ettim.

Sorum şu, merkez Bankası Aralık'ta faiz indirimine giderse dolar kaç TL olur? Diğer taraftan doların adil degeri ne olmalı. Carry trade için çok mu geç kaldım?

Teşekkürler

• arkadaşlar bir yıl vade atıp da unutacağımız 1milyon civarı paraya en yüksek neresi veriyor? incelediklerim vade günü arttıkça düşürmüş hep. Var mı kampanyalı bir yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gordon Milne kullanıcısına yanıt
    1+1 ev al unut, bazi illerde mevcut.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kenyalı06 K kullanıcısına yanıt
    Hocam gelecek konusunda kimse dogru tavsiyeyi veremez, sen kendi riskini alip yatirim yapmalisin

Politika faizi %50ydi ancak bu faizin 1 yillik bilesigi %63ten fazla. Yani 50-30=20 degilde bilesik faiz uzerinden gercek farki bulman lazim.

Hatta biz hosgeldin faizleriyle ve ddkkmden tlye gecisle, ortalama %55-65 arasi faiz aldik, stopaj sonrasi bileşik net faizde %73-74e ulastik.

Bu oranlari son 20 yildir gormemistik, sonraki 20 yilda da pek gorecegimizi sanmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sume -- 1 Aralık 2024; 15:53:49 >
  • Turcopolo kullanıcısına yanıt

KREDİ KARTI ÇIKARTMANIN BİR MASRAFI VAR MI? YOKSA KREDİ KARTINI ÇIKARIR HARCAMA YAPMAYABİLİR VE ARTIK 45 GÜNLÜK SÜRE VERMEDİKLERİNDE KREDİ KARTINI İADE EDEBİLİRSİN.

• santral apne S kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu bende merak ediyorum +

• Sume kullanıcısına yanıt

Evet hocam haklısın. TL faizde kaldığım bir sepet var. Buradaki hoşgeldin faizlerini takip ettim , Yalnız 73 e hiç varamadım ,

en fazla bir bankadan %60 ortalama ile günlükte devam ettim, bu oranı da nitelikli yatırımcı opsiyonundan aldım. anaparaya %10 bloke koydu artı 7,5 stopaj kesti 1 yıl net:49.75 verdi gunlukte ,

logaritmik günlük faizin , yıllık bileşiği yüzde 65 oldu. bileşikte ben 74 e ulaşamadım.

Benim sorum şu , 26 aralık günü dolar kurunda değişim olur mu?

Hocam kimse dovizi cikmasini beklemezken 6.90dan tum paramla dovizi alip 17.80de satan biri olarak sadece fikrimi soyluyorum, dovizin ziplamasi icin mb rezervlerinin etkisiz pozisyona dusmesi lazim. Tarihin en yuksek rezervine ulastilar, aralikta faizi indirip isteseler ayni gun dovizi dusurebilecek pozisyondalar. Ne zaman yaklasik 55-60 milyar dolarlik eezerv eritirler, o zaman mb dovizi kontrol gucunu kaybeder ve dovize gecerim yine

• cepteteb %52'den %43,5'a düşürmüş faizi yarın çıkacağım. Hangi bankaya geçeyim? Havale-eft ücretsiz ve sorunsuz olmalı.

• Sume kullanıcısına yanıt

"o zaman mb dovizi kontrol gucunu kaybeder ve dovize gecerim yine "

hocam bravo , 7 den dolara girip 18 den çıkman büyük öngörü,

ama ne zaman gececeğini , mb başkanı bile bilemez. Fırsat verirler mi , sanmıyorum?,

Haftalik yayinlanan mb verilerine bakmak yeterli hocam. Mb 450 puan faiz indirimi yaptigi gun, dovizi dusurmustu, ama butun rezervlerini satiyordu, hatta savas halinde kullanilmasi gereken rezervleri bile satti. Aylar suren satis sonunda gelisen bir olaydi dovizin patlamasi. Sadece nas var diyerek olmadi yani. Bu tekrar olabilir ama cok uzun bir surec gerekiyor, mb rezervlerini hayat boyu takip etmek gerek.

• santral apne S kullanıcısına yanıt

Kredi kartı çıkarttım yıllık 900 tl kart ücreti var, yarın arayacağım bakalım uzatmak için ne isteyecekler benden.

• Anadolu bankta hesabında 250bin TL ve üzeri olduğunda EFT muafiyeti için MT arayınca ücretsiz EFT tanımlanıyor buraya kadar normal.

Fakat örnek hesabımda 270tl olsun varsayalım EFT muafiyeti aldım sonra ihtiyacım oldu hesabımdan 30bin çektim bakiyem 240bin TL ye düştü bu durumda EFT muafiyetim devam edermi yoksa yine ücretlimi olur.bilenler bilgi verirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victorybicer -- 1 Aralık 2024; 18:6:21 >
  • victorybicer V kullanıcısına yanıt
    Eğer muafiyet verilen hesapların ortalaması bişekilde takip ediliyorsa evet bitebilir, ama Anadolubankı pek tanımıyoruz forumda çalışma şekli vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Aralık 2024; 18:51:12 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41954196419741984199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.