Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4198. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
trump Gümrük vergisi getirirse fed faizleri daha yavaş indirir ons altın da uzunca bir süre belli bant aralığında oyalanır. Faiz halen güzel kazandırıyor kim ne derse desin fakat sonsuza kadar bu kadar fahiş dolar faizi verilmeyecek, enflasyon kalıcı olarak aylık %2 altında gelmeye başlarsa doları hafif hafif salarlar, ocakta asgari zammı var enflasyon şişsin istemiyorlar. Amaç enflasyon düşsün değil 2026’ya rezervleri şişirip erken seçime gitmek, millet halen enf düşecek sanıyor :D altın bence yıllık zirvesine ulaştı baya süre dinlenmesi şart, Ukrayna savaşı da fiili olarak biterse toprak atsınlar üstüne fakat altın=altındır uzun vadede.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar hafta sonu en para faiz işletiyordu normalde, bunun için belli bir saat var mı ben şimdi attım parayı dahil olur mu faize
-
Reel faiz yani enflasyon üstü faiz verildiği sürece dolar falan yükselmez. Şuana kadar yapılan tüm açıklamalar reel faiz verileceği şeklinde yapıldı. Yani enflasyon %30 ise faizin %32 ye düşmesi gibi. Bu politikayla devam edildiği sürece Mehmet Şimşek görevden falan alınmazsa dövizin yükseleceğini sanmıyorum. Mb kontrol altında, rezervler sağlam. Ülkedeki enflasyonun en büyük sebebi döviz kaynaklıdır. Bile isteye enflasyondan veya faizden fazla döviz arttırmazlar. Malın değerli olduğu günler geride kaldı, reel faiz verildiği sürece kimse eskisi gibi ev arabada patlama beklemesin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 1 Aralık 2024; 23:5:19 >
%58 icin islem nedir hocam?
-
-
ss i yukarda gördüm hocam %58i hangi bankadan nasıl aldıgınızı anlayamadım.Nkolay 48 var günlükte yapıkredide %50 hsbc de %53-54 görünüyor.
-
faizler düşmeye başladıkça devlet tahvillerinin fiyatı yükselmeye başlıyacak .yabancılar geçen hafta toplamaya başladılar .faizden daha fazla kazabilirsiniz .ters orantılı çalışır tahviller.günü yaklaştıkça değerinin üstüne çıkar fiyat .
-
Hocam 58 den yüzde 10 stopajı düşerek hesaplarsaniz daha net sonuç elde edersiniz.Faiz oranına 52.2 yazarak tekrar hesaplayın
Hocam yukarıda 50 hesaplanmış tablo var. O bile altın getirisinden çok çok yüksek
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anadolubank'a 770k ₺ para attım Fiba'dan. Renkli hesap oranını nerde görebilirim, epey aradım bulamadım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler HSBC modern hesap bitimi tarihi 2 Aralık diyor yani bugün , bugünde geçerli mi %53 oran , yarın mı bitecek ?
-
Yazan tarihin gecesi işlemez. Bugün alternatif bakmanız lazım
Anadolu'ya attım o da 11 aralıkta bitecek , anadolu'yu uzatmanın bir yolu varmı bildiğiniz ?
-
Yapı Kredi’de sınırsız hesaba geçtim. %50 faiz ve günlük görünüyor. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı bilen var mı?
ykb sınırsız hesap hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.
gecelik %50 mi veriyor, bir de hesap işletim ücreti varmış sanırım 6 aylık 180₺
-
%50 kişiye özel mi hocam? Bende %4 görünüyor
Arkadaşlar vakıfbank ve denizbank şimdi para yatırsam valor denen işleme takılır mıyım.
Denizbankı bilmiyorum ama vakıfta valörlü ve valörsüz seçenek sunuyorlar sen hangisini seçersen o şekilde başlar ama öğleden sonra 2 yi geçersen kesin 1 gün valörlü olur.
-
Hsbc % 25 fonla 53 modern devam ediyor. Tutar üst sınırda böyle devam etmek mantıklı mı ?
Alternatif mi bakılmalı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X