Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Kenan Gazneli Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 25 Misafir (6 Mobil) - 20 Masaüstü6 Mobil
5 sn
87.728
Cevap
2.023
Favori
7.700.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41964197419841994200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 27 haziranda gramı 2310 liradan 250 gram 22 ayar bilezik satın aldım. İlk 2-3 ay altın faize göre çok daha yüksek getiri sağlamıştı ama şu anda durum tam tersine dönmüş. Şu anda 22 ayar bilezik 2810 TL. Gramında 500 lira artış olmuş. Şu anda almak istesem 125.000 TL daha pahalıya alırdım. 125.000 TL getirim olmuş. Elimdeki altınları satmak istesem 50 lira al sat makasını koyunca getirim 112.500 TL. Paramı o tarihte %50 den bileşik günlük faize koysaydım tablo aşağıdaki gibi olacaktı. Hesaplamada stopaj düşmüş hali mi düşmemiş halimi bilmiyorum. Stopaj düşmemişse bile yine faiz daha yüksek. %50 kabaca hesapladım. Şu anda %58 bileşik günlük faizde tutuyorum paramı. Keşke faizde kalıp şu anda altın alsaymışım daha iyiymiş

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bulutali B kullanıcısına yanıt

trump Gümrük vergisi getirirse fed faizleri daha yavaş indirir ons altın da uzunca bir süre belli bant aralığında oyalanır. Faiz halen güzel kazandırıyor kim ne derse desin fakat sonsuza kadar bu kadar fahiş dolar faizi verilmeyecek, enflasyon kalıcı olarak aylık %2 altında gelmeye başlarsa doları hafif hafif salarlar, ocakta asgari zammı var enflasyon şişsin istemiyorlar. Amaç enflasyon düşsün değil 2026’ya rezervleri şişirip erken seçime gitmek, millet halen enf düşecek sanıyor :D altın bence yıllık zirvesine ulaştı baya süre dinlenmesi şart, Ukrayna savaşı da fiili olarak biterse toprak atsınlar üstüne fakat altın=altındır uzun vadede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar hafta sonu en para faiz işletiyordu normalde, bunun için belli bir saat var mı ben şimdi attım parayı dahil olur mu faize

• Reel faiz yani enflasyon üstü faiz verildiği sürece dolar falan yükselmez. Şuana kadar yapılan tüm açıklamalar reel faiz verileceği şeklinde yapıldı. Yani enflasyon %30 ise faizin %32 ye düşmesi gibi. Bu politikayla devam edildiği sürece Mehmet Şimşek görevden falan alınmazsa dövizin yükseleceğini sanmıyorum. Mb kontrol altında, rezervler sağlam. Ülkedeki enflasyonun en büyük sebebi döviz kaynaklıdır. Bile isteye enflasyondan veya faizden fazla döviz arttırmazlar. Malın değerli olduğu günler geride kaldı, reel faiz verildiği sürece kimse eskisi gibi ev arabada patlama beklemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hankmoody1 -- 1 Aralık 2024; 23:5:19 >

%58 icin islem nedir hocam?

• xxxcem kullanıcısına yanıt
    Bu şekilde hocam

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

ss i yukarda gördüm hocam %58i hangi bankadan nasıl aldıgınızı anlayamadım.Nkolay 48 var günlükte yapıkredide %50 hsbc de %53-54 görünüyor.

• faizler düşmeye başladıkça devlet tahvillerinin fiyatı yükselmeye başlıyacak .yabancılar geçen hafta toplamaya başladılar .faizden daha fazla kazabilirsiniz .ters orantılı çalışır tahviller.günü yaklaştıkça değerinin üstüne çıkar fiyat .

Hocam 58 den yüzde 10 stopajı düşerek hesaplarsaniz daha net sonuç elde edersiniz.Faiz oranına 52.2 yazarak tekrar hesaplayın

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt
    Hocam yukarıda 50 hesaplanmış tablo var. O bile altın getirisinden çok çok yüksek

• Anadolubank'a 770k ₺ para attım Fiba'dan. Renkli hesap oranını nerde görebilirim, epey aradım bulamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler HSBC modern hesap bitimi tarihi 2 Aralık diyor yani bugün , bugünde geçerli mi %53 oran , yarın mı bitecek ?

• helsloot kullanıcısına yanıt
    Yazan tarihin gecesi işlemez. Bugün alternatif bakmanız lazım

• banal tapir B kullanıcısına yanıt

Anadolu'ya attım o da 11 aralıkta bitecek , anadolu'yu uzatmanın bir yolu varmı bildiğiniz ?

• Yapı Kredi’de sınırsız hesaba geçtim. %50 faiz ve günlük görünüyor. Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı bilen var mı?

• Etienne Lantier E kullanıcısına yanıt

ykb sınırsız hesap hakkında biraz bilgi verebilir misiniz.

gecelik %50 mi veriyor, bir de hesap işletim ücreti varmış sanırım 6 aylık 180₺

• Etienne Lantier E kullanıcısına yanıt

%50 kişiye özel mi hocam? Bende %4 görünüyor

• Arkadaşlar vakıfbank ve denizbank şimdi para yatırsam valor denen işleme takılır mıyım.

• ivirzivir35 kullanıcısına yanıt

Denizbankı bilmiyorum ama vakıfta valörlü ve valörsüz seçenek sunuyorlar sen hangisini seçersen o şekilde başlar ama öğleden sonra 2 yi geçersen kesin 1 gün valörlü olur.

• Hsbc % 25 fonla 53 modern devam ediyor. Tutar üst sınırda böyle devam etmek mantıklı mı ?

Alternatif mi bakılmalı ?

• 
Sayfa: önceki 41964197419841994200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.