Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: wearesorryserver , wearesorryserver Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.762
Cevap
2.024
Favori
7.707.891
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hsbc modern hesabı 3 fatura talimatına %53'ten 45 gün daha uzattım. 45 gün %52 ve 3 ay %50 vadeli hesap diğer seçeneklerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino Dini -- 2 Aralık 2024; 22:33:51 >
  • Dino Dini kullanıcısına yanıt

Sanki 3 ay vadeli uzun vadede daha iyi bir seçenek gibi duruyor. ( Eğer 45 günün sonunda yine aynı orqndan uzatılmazsa yada vadeli seçeneği %50 den daha aşağıda olursa) Ama zor bir tercih hayırlısı olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    günlük vadeliyi %53'ten mi uzattı hocam?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Son gün müşteri hizmetlerini arayıp mı yapılıyor? Ya da 2-3 gün önceden mi aramak lazım?

• Anadolubank renkli hesapta 2. kere uzatma alan oldu mu?

Fatura ödeme talimatı ile ilk uzatmayı almıştım, süresi dolmak üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etrenjit -- 2 Aralık 2024; 20:55:30 >
  • Teşekkürler. Evet öyle ama 3 ay çok uzun benim için, paranın her an ulaşılabilir olmasını tercih ettim. Bir de bileşik faiz kaybı var, faizler 1.5 ay sonra %40-45 lere inerse sıkıntı ama.

• etrenjit E kullanıcısına yanıt

Evet %53'ten.

• ekdellal kullanıcısına yanıt

Evet son gün hallettik ama benim para 1m altında kaldığı için şubedeki mt 2-3 gün önce aramıştı parayı 1m üstüne tamamlamanız lazım diye, yoksa yenilemeyeceklerdi :)

• kadtas kullanıcısına yanıt

Hangi fon hocam günlük getirisi ne kadar

Fatura talimatı olmadan bir 45 daha %52 den uzatma teklifi mi geldi doğru mu anladım? Diğer 3 ay %50 günlükmüydü birde?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmtgs -- 2 Aralık 2024; 22:17:45 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mmtgs kullanıcısına yanıt

Fatura talimatı ya da paranın %25'i fonda kalmak şartıyla %53 günlük hesabı 45 gün daha uzattılar. istersem %52'den 45 gün, ya da %50'den 3 ay vadeliye bağlayabileceğim de iletildi, 3 adet fatura talimatı verip günlük modern hesap ile devam etmeyi tercih ettim.

Vadeliler de fatura şartı yoktu, evet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dino Dini -- 2 Aralık 2024; 22:43:23 >
    İlla 3 fatura mı istediler hocam? Birde 52 den 45 gün vadeliyi günlük ihtiyaç olur diye mi tercih etmediniz?

• mmtgs kullanıcısına yanıt

Evet, hem ihtiyaç hem de anlık gelişmeler nedeniyle vadeliye bağlamak istemedim. 3 fatura talimatı istediler. fonun %48 gibi getirisi varmış, boşta faturalarım olduğu için daha cazip geldi.

Bilgilendirme için teşekkürler. Umarım aynı teklif banada gelir.

• evrenarisoy E kullanıcısına yanıt

hangi illerde var hocam? incelediyseniz kira olarak da ortalama 10k alınabilir mi

• arkadaşlar modern hesap bitiş tarihini kontrol ettiğimde bitfiş tarihinin pazara denk geldiğini

fark ettim.bu durumda pazar günü faiz işlemeyecek mi.bu durum için ne yapabilirim acaba.

• Cuma gününden başka bir çözüm üretin.

• 32 Gün iş 47 yapı kredi garanti 47.5 akbank 49.5 enpara 49 verdi. 1m üstü için baktım az önce ziraat 45 50 yazanı görmedim nedense :)

• etrenjit E kullanıcısına yanıt

anadolubank'ta uzatmak için kaç tane fatura talimatı gerekiyor ?

• anadolu kullananlar bi el atın hele...7aralık 90.gün...mhdeki kızlar 8aralık.. pazar günü faiz düşer diyor...ama dijital m temsilcim cumadan 3 gün bağlanır 3gün 55 alırsınız diyor...kadın bimilyonda bir ihtimal bile düşmüycek diyor sistemin işleyişini biliyorum diyor...uzatmayı pazartesi yapalım diyor....başına gelen varmı....

• 
Sayfa: önceki 41984199420042014202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.