Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
17 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
87.799
Cevap
2.025
Favori
7.712.134
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41994200420142024203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar stopaj arttı da haberim mi yok? 100.000 tl %49.5 faizden 34 günün getirisini hesaplıyorum.

100.000*0.9*0.495/366*34 şeklinde 4138 çıkıyor. Fakat akbank daha az gösteriyor. Hata kimde?

edit: hesabı açınca tutar düzeliyor. Burda 32 günlük getiri gözüküyor.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 3 Aralık 2024; 10:20:5 >
  • burgan on+ 56 olan var mı

• havada nas kokusu var

enflasyon 2,24 olarak beklentilerin üstünde açıklanmasına rağmen piyasa fazla iyimser fiyatlıyor

• helsloot kullanıcısına yanıt
    2 istemişlerdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • suheyldan S kullanıcısına yanıt
    ben

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

evet 56 ya çıkarmış burger plus

• on+ 56 neti 50 ye mi geliyor ? hesaplama formulu olan var mı ?

burgan 56 ya çıkarsa da nklay %48 ile net getirisi daha yüksek. bu vadesiz bakiye işi bozuyor ya

• Aynen kanka enflasyon düşüyo !

• enflasyon yükseliş eğiminde iken faizler düşecek diye savunanlar vardı umarım dedikleri olur....

• ry4n kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasalar artık olumluyu satın almak istiyor bir hikaye lazım o hikaye’de bu oldu Aralık ayinda gostermelik 50 puan yapılır onun dışında işler hic iyi gitmiyor maaş zamları ve Ocak ,subat verisi de kötü gelecek faiz indirecekleri bir ortam yok ancak yine de yapmak isterlerse eski günlere dönüş olur

• UltimateRs U kullanıcısına yanıt

nas var nas

• Hsbc vade bitince parayı çekersek moderni kapatıyorlar mı ?

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

eski günlere dönmek istiyorlar ki zaten ak parti çevreleri falan aşırı rahatsız özellikle şimşek ve mehmet uçum türevi adamların kulislerde arkasından analarına sövülüyor Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• Arkadaşlar 50-100k arası günlük parayı değerlendirmek için öyle ıvır zıvır istemeyen, şu kadarıyla bilmem ne al, fatura bağla, yok şu kadar vadesiz de kalmasın vs olmayan en yüksek neyi kullanabilirim ?

250K için Burgan On hesap kullanıyorum zaten günlük. Bu parayı oraya atınca bu sefer faiz oranı düşüyor. Şu an %55 alıyorum. Kalan parayı da Enpara'da tutuyorum ama o da %37 veriyor. Pratik olan daha yüksek faizli bir şey bulabilir miyim ?

• enflasyon ne istiyorlarsa o çıktıgı icin düsmesinin yada cıkmasinin bir onemi yok ..

Faizi ne zaman düsürmek istiyorlarsa o zaman düsürecekler ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 11:47:17 >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Yapı Kredi sınırsız hesap diye bir şey vermiş bana günlük %50 diyor ama var mı bir numarası bakamadım.

• dekonline kullanıcısına yanıt

pasif bakiyesi oluyor sanırım bu hesabın

• Anadolubank renkli hesap ilk uzatmada yine 90 gün aynı orandan (%55) uzatiyormu arkadaşlar bugün son benim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • anadolubank uzatma icin talebimi musteri hizmetlerine ilettim.geri donus saglanicak dedi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41994200420142024203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.