Zannediyorlar ki faizler %47.5'a %45'e falan düşünce tüm ülke kredi çekmek için birbirini ezecek. Faiz indirimleri gelir mi gelmez mi bilemem, ben her şeye rağmen pas geçileceğini düşünüyorum. Ancak bir gerçek var ki faizler düşecek olsa bile sıkılaşmanın dozu daha da artıyor, sırf son 1 ayda bile sıkılaşmaya yönelik kaç karar alındı. Bunlar faizle kafayı o kadar bozdu ki hala asıl olan biteni idrak edemiyorlar. Önümüzdeki süreçte krediler karneyle dağıtılacak neredeyse haberleri yok |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4237. sayfa)
-
-
Sizce mb faiz indirirmi? genelde herkes 100-150 arası baz puan indirecek diyorlar.Bende100 000 tl var 3 ay bağlamakmı mantıklı yoksa ortakda günlük beklemekmi.karar veremedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyonun neredeyse sıfır olduğu yerlerde dahi sana ihtiyaç kredisi maximum 10 bin euro veriliyor ama bizim ülkemiz de yeri geldi konut kredisine dahi tenezzül etmeyip ihtiyaç kredisi çekilen zamanlar oldu .. Yani mb faiz indirimi yapsa da bu ülke de ihtiyaç kredisi maximum 300 bin olmalı konut kredisi ise hiç evi olmayana esneklik yapılmalı bu bu kadar basit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu saatten sonra faizi indirmemek amiyane olacak ama sıkar. Gostermelikte olsa indirecekler. Lakin devamı gelir mi sanmam. İnmesi doğru mu hayır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Faizler istediği kadar insin banka kredi limitleri olduğu sürece herkese kredi dağıtamayacaklar kafalarına göre. Favorimde 10 tane ev var 8 tanesi aylardır satılmıyor sürekli fiyat arttırıp indiriyor kafayı yemiş millet. Evim param var şükür yatırım olarak almayı düşünüyorum ama bunlara müstahak. Enayiler satamadıgı zaman mevduat faizi kadar evlerin üstüne ekliyor, Mehmet Şimşek bu millete az.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 23 Aralık 2024; 10:43:49 >
32 gun 50 ve üzeri alan var mı
-
Hsbc %52 verdi 45 gün için
takip ettiğim bir ilan iki sene evvel 3 milyona satamadığı müstakil evi şimdi 9 milyona satmaya çalışıyor.
-
sene ye 13 milyona satar.
-
Faiz indirimi korkunç bir hata olur umarım yapmazlar akıl tutulması resmen enflasyon hala korkunç yüksekken faiz indirimini düşünmek bile garip..
hıhı satar tabi, 9 milyonu olan faize koysa 13,50 alır, 500 de kendine kalır.
-
Denizbank 32 gün 51
-
denizbank şubeden mi aldınız hocam EFT limiti vs sıkıntı oluyor mu
-
denizbank size özel mobil bankacılıkdan 51 verdi evet. TŞK
-
Arkadaşlar hsbc modern hesap ilk dönemin süresi bitti.
uzatma için Meblağın %25 kadar fon almam gerektiğini söylediler.
Fon tavsiyeniz varmıdır ?
-
teşekkürler inceleyeceğim...
-
Kredi kartı diye bir kullanım bile yok yabancılarda ve bahsettiğin gibi 10 bin euro ihtiyaç kredisi veriyor adamlar üzerini vermiyor. Bizim ülkede 500k 1000m limitli asgari ücretli kartları var. Aşırı tüketim olmaması gerekiyor ki enflasyon düşsün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
asgari ücret son toplantısı bu hafta hangi gündü. Faiz kararı için önemli olabilir.
-
eğer bunlar indiremedikleri enflasyonu yine sallamayıp faiz indirimine giderseler tüm olması gereken liyakatli politikaları yine bir çırpıda yakıp seçime gidiyorlar demektir.
-
Çok teşekkür ederim hocam. Selamlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X