Aynen kesinlikle.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4239. sayfa)

-
-
Son fatura ile uzatanlardan biriyim o halde. Temel para bağlı başka şart koşmadılar fon olayı cacık geliyor bana şart koşsalardı anadolu ve bi miktarda ortak değerlendirecektim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde asgari ücret muhabbetinden dolayı bu yılı bu şekilde pas geçip ocakta 100-150 baz puan indirerek bu bir faiz indirim döngüsü değildir açıklaması gelecektir. Piyasa beklentilerinin tersine işlem yaparak durdurmayı planlıyor merkez
En yüksek faizi Anadolubank renkli hesapla mı alabiliriz? Tutar 300-400 bin lira
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enflasyondan nemalanan sektörler ve sözde sosyal medya ekonomistleri "beklenti" adı altında aslında MB'ye aba altından sopa gösteriyor. Hiç zannetmiyorum ancak ekonomi yönetimi sabit dahi tutmayıp, 50 bp de olsa bir artırım yaparsa bunlara okkalı bir silleyi indirmiş olur. Çünkü adamlar ciddi ciddi hadi bir indirin de kökleyelim diye bekliyor.
FED'in faiz indirimlerine başladığı zamana dikkat edin. Enflasyon, politika faizinin altında olmasına ve düşmeye devam etmesine rağmen aylarca sabit tuttular. Sonrasında da enflasyon üzerinde kalacak şekilde indirimlere başladılar. Politika faizi ve enflasyon arasında yüzdesel olarak çok fark olmasına rağmen, önümüzdeki yıl için şahin konuştular.
Bizde ise sözde ekonomistler TÜİK enflasyonu %50'nin az biraz altına düştü diye hemen faiz indirimi diye yaygaraya başladı. Ciddi ciddi politika faizi ve enflasyonu kafa kafaya götürerek enflasyonun düşeceğini yutturmaya çalışıyorlar. Oysa olması gereken politika faizi ile enflasyon arasındaki farkı ciddi seviyede açmak ve beklentileri kırmak.
Umarım bunlara boyun eğmez ve kararlı bir şekilde programı uygulamaya devam ederler. Zaten bahsettiğim şekilde bir hamle yaparlarsa enflasyon fetişistlerine gölge etmeyin mesajı çok net bir şekilde verilmiş olur.
-
fed'den çok güzel örnek veriyorsunuz, işlerini ne güzel yaptıkları hakkında veya liyakat hakkında çok güzel de
bu ülkede berat albayrak hazine bakanlığı yaptı
ve biz aslında hala bunun sonuçlarını görüyoruz
şimşeğin bir önceki görev döneminde de nasıl şutlandığını net biliyorum
bilmiyorsanız şöyle benim her gördüğümde kahkaha attığım bir başlık var:
https://eksisozluk.com/merrill-lynchin-47-m-lot-garanti-hissesi-satmasi--5718796
insanlar bu dönemde yine merrill lynch kurumunu suçladılar, o zaman şuan içinde bulunduğumuz dönemin yaşanacağını söyleyen ekonomistlere de saldırdılar ama sorunun kaynağına hiçbir zaman kimse bir şey söylemedi, söyleyemedi.
-
İşte bu yüzden Şimşek olduğu sürece o beklentilerin hiçbirinin gerçekleşmeyeceğini savunuyorum. Şimşek'in gönderilmesi ekstrem durum, o durumda yapacak bir şey yok bunu hep söylüyorum. Ha şahsi fikrimce bu programı durdurmalarını gerektirecek bir durum yok, çünkü bu politikanın getirileri sayesinde bir sonraki seçime eskisinden bile daha güçlü girecekler. Usta bir politikacı bu süreci baltalamaz.
-
hocam anadolu bank yüklü ve müşterisi oldum 3 ay önce ama kullanamadım, ortakta kaldık.
şimdi kullanayım diyorum uygulamaya giriyorum ama hiçbiryerede
ne vadeli %
ne de günlük % pasif miktar bilgisi var.
nben mi bulamadım uygulamadan
hoşgeldin ise o devam ediyordur bende sanırım.
-
hah şimdi ordaki 1 milyon yarın doluyor,
ORtak günlük %58 mi yoksa
eğer önerirlerse bu mu acaba
perşembe günü faiz düşerse de ortak 52ye düşürmez herhalde.
-
hocam ortağı 1milyon yapıp kalanı neden vadeli HSBC %53 yapmadınız?
bu arada %53 için bir şart sundular mı?
benim ilk hoşgeldin faizinden sonra 2.sinde %50 yaptılar. yarın dönüşü var da.
-
Faiz düşmeden 55 oldu ortak
Bankaya bağlamak daha mantıklı olabilir.
yinede iyi 55 oran diğer bankalar abuk sabuk pasiflerle uğraşmaktansa devam ederim
zaten yarınsı ortak da yarısıda 51 oranla getirdeyim
-
Mehmet Şimşek 50 milyar dolar net rezerv var doğru politikayı devam ettirirsek rezervler olduğu gibi kalır diyor. Dolar faizi vermeye devam edeceğiz diyor yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an parayı Anadolu bank ın renkli hesabına hoşgeldin faizi ile %55 den bağlasak 90 gün boyunca %55 mi verecek yoksa değişken faiz diyor oran düştükçe faiz de düşecek mi?
-
ortak app'tan çıkıp günlük faiz nereye bağlamak mantıklı fikri olan var mı arkadaşlar? günlük olarak % 45-50 bandında güvenilir bir kurum var mı. kurumdan parayı hesabımıza ya da başka birine gönderirken saniyeler içinde gelmeli bence. ortak app bunu başaramıyor sıkıntılı iş.
-
Akşam güncelleniyor diye biliyorum ama müşteri hizmetlerini ararsanız daha net bilgi verir diye düşünüyorum.
48'le Nkolay bono dayım. Resmi tatillerde bozamama hariç bir sorun yok.
Üyelik yoksa ref olabilirim.
-
HSBC DE DURUM ŞU: 2 milyon +20 bin lira +500 bin liralık HSBC pp fonu alınıyor. 2 milyona günlük faiz oranı%53 bürüt TL faiz veriyor bunun neti günlük 2006 TL, ayrıca fonda da günlük bürüt 654 TL civarında bir getiri var. En fazla 45 gün bağlanıyor. Burada dikkat edilecek konu 31 ocakda%10 stopajın son günü olabilir. Stopajı artırabilirler. 30 ocak tarihinde tüm fon ve mevduatlarda yeni hesap açarak 31 den sonra eğer stopajda bir artma yaparlarsa buna yakalanmamak.
-
ortak da olan miktarda max miktara yakın
-
7 şubata kadar devam ama stopaj artarsa etkilenir elbette. Sonuçta oran sabit.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X