Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: tolgaaa33 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (3 Mobil) - 9 Masaüstü3 Mobil
5 sn
86.786
Cevap
2.016
Favori
7.574.178
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
262 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43044305430643074308
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Saligia

Yaklaşık 9 milyon TL param var. ING %51 veriyor. Para piyasası fonuna da aktarabilirim. Bunun haricinde hangi banka en yüksek mevduat getirisi sağlıyor?

Hsbc modern(45 gun sabit oran 51 bir defa uzatma, ustlimit 2.020.000), anadolu renkli(52 oran 3 ay +uzatma), ortak(50 oran ustlimit 1milyon), on(onplus için 7500 harcama şartı var, 500 bine kadar 53 oran , harcama sartinin sağlandığı sonraki ay)

Ortak hariç Hepsinde pasif bakiye var miktara gore(hsbc sabit 20 bin pasif) , incelersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HSBC'nin pasifi yükseltip, üst limiti yükseltmemesi ciddi antipati yarattı bende. Yav zaten topu topu uzatmayla birlikte 90 gün cazip oran veriyorsun, neyin tatavası bu. Premium takılan bankalar bile üç kuruş için takla atıyor şaka gibi  

• Arkadaşlar yıllardır konuyu takip ediyorum artık mevduat oranı aramaktan sıkıldım para piyasası fonlarına yöneldim. Şimdilik memnunum. Günlük %50 oranın karşılığında kazanç veriyor istediğimde bozuyor fonu acaba ne eksisi var da ben görmüyorum ? Neden bunca zaman mevduat oranı peşinde koşmuşuz ?

• cboy60 kullanıcısına yanıt

fonlarda yıllık ücret kesilecek bakım vs adı altında bilginiz olsun.. bankanın hisse senedi fon portföy hesabını açmış oluyorsunuz ücret alınıp alınmadığını öğrenin bankanızdan( genelde tüm bankalar alacak )

• mojno M kullanıcısına yanıt
    Varlık kriteri olarak 6 aylık bir süre verilecek sanırım premier avantajlarının sonlanması konusunda.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dino Dini kullanıcısına yanıt

HSBC bana bugün 3. uzatma için %47 35 gün önerdi. Kabul etmedim tüm paramı çektim.5M

• N Kolay’da bono faiz oranı %47’ye düşmüş.

• Şuan ABD %5 ile borçlanıyor Faizler çıldırdı Biz kaç faizle borclanabiliriz risk primi ile MB yalnış yola girmez umarım Dünya nakit kral dönemine gidiyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • maygar kullanıcısına yanıt
    Ne yaptınız peki ppf mi aldınız

• gessle G kullanıcısına yanıt
    Nakit kral.ama.abd de enflasyon dusmuyor ,bizim gibi

• ABD krizden çıkacağım diye yıllardır bastığı dolarlar ile tam anlamıyla dünyanın içine etti. Dünyaya dağılan bu trilyon dolarlar tüketimi, görgüsüzlüğü artırdı, aç gözlülük, ahlaksızlık normal karşılanır oldu. Ne yazık ki dünyanın bir resetlenmeye daha ihtiyacı var.

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    Abd 10 yılda bir bahane üretip para basıyor , ancak son krizde basilan para 3.dunya.ulkelerine gitmedi

• HSBC nin en az 2 milyon bulundurma zorunluğunu anlamadım. Zaten bir de en fazla 2 milyon için faiz hesaplamiyor mu? Devam eden müşteriler için de geçerli mi?

• texmo kullanıcısına yanıt

Dünyada gelişmiş ülkelerde nakit her daim kraldır zaten dönem dönem gevşemeler olur ancak hiç bir şey 3. dünya ülkelerindeki gibi uçup kaçmaz enflasyon inanılmaz şekilde hortlayıp krize götürmez. Bizim gibi 3. dünya ülkelerinde gayrimenkul dolar enflasyon gibi gibi uçup kaçar para değersizleşir tüketim toplumu olmamızdan da kaynaklanıyor bu durum üretmeden tüketiyoruz.

• dervol D kullanıcısına yanıt

TEB ve Fiba günlükte değerlendiriyorum şimdilik. %53 ve %51 den.

• Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
    Bugün ilk kez Anadolubank hesaba para yolladım. Vadesiz hesap diyor. Renkli hesapta diyor. Faiz işler sanırım. Faiz oranı vs. yazmıyor.

• Guzelyali kullanıcısına yanıt
    Hocam faiz düşüş soylemleri iyice ayyuka çıktığı icin girdim açıkçası. Ay sonundaki toplantıda düşüş beklenmesi sebebiyle. Neyse cok bir kayip yok, çıkıp stabil ppf ye geçeceğim sanırım

• Ykb sınırsız hesap 49 gözüküyor acaba kullanan oldu mu hiç.bir şarta vs ye bağlı mı acaba

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Akşam renkli hesap diye faiz işletiyor. Endişelenme. Ayrıca arayıp masrafsizlik işte 90 gün tanımlıyorlar. Pasif bakiye dikkate alarak günlük getiriyi EFT yapabilirsiniz

• ultrAslan-BH U kullanıcısına yanıt

Bizde ayyuka çıktı ama global anlamda Amerika merkez bankası Trump nasıl yol izlicek bilmedikleri için faiz indirimini ertelediler diye yorumlar görüyorum. Bu durum bizide etkiler. Yatırım yaparken buradaki saçma yorumlara aldanmayın iyi araştırın. Bazı kendini bilmezler öyle emin konuşuyor ki faiz su olcak buna duscek şöyle İncek vs vs . Buna aldanıp alternatif yatırım yapan zarara giren insanlar var.

• 
Sayfa: önceki 43044305430643074308
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.