Hsbc modern(45 gun sabit oran 51 bir defa uzatma, ustlimit 2.020.000), anadolu renkli(52 oran 3 ay +uzatma), ortak(50 oran ustlimit 1milyon), on(onplus için 7500 harcama şartı var, 500 bine kadar 53 oran , harcama sartinin sağlandığı sonraki ay) Ortak hariç Hepsinde pasif bakiye var miktara gore(hsbc sabit 20 bin pasif) , incelersiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4306. sayfa)
-
-
HSBC'nin pasifi yükseltip, üst limiti yükseltmemesi ciddi antipati yarattı bende. Yav zaten topu topu uzatmayla birlikte 90 gün cazip oran veriyorsun, neyin tatavası bu. Premium takılan bankalar bile üç kuruş için takla atıyor şaka gibi
-
Arkadaşlar yıllardır konuyu takip ediyorum artık mevduat oranı aramaktan sıkıldım para piyasası fonlarına yöneldim. Şimdilik memnunum. Günlük %50 oranın karşılığında kazanç veriyor istediğimde bozuyor fonu acaba ne eksisi var da ben görmüyorum ? Neden bunca zaman mevduat oranı peşinde koşmuşuz ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
fonlarda yıllık ücret kesilecek bakım vs adı altında bilginiz olsun.. bankanın hisse senedi fon portföy hesabını açmış oluyorsunuz ücret alınıp alınmadığını öğrenin bankanızdan( genelde tüm bankalar alacak )
-
-
HSBC bana bugün 3. uzatma için %47 35 gün önerdi. Kabul etmedim tüm paramı çektim.5M
-
N Kolay’da bono faiz oranı %47’ye düşmüş.
Şuan ABD %5 ile borçlanıyor Faizler çıldırdı Biz kaç faizle borclanabiliriz risk primi ile MB yalnış yola girmez umarım Dünya nakit kral dönemine gidiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne yaptınız peki ppf mi aldınız
Nakit kral.ama.abd de enflasyon dusmuyor ,bizim gibi
ABD krizden çıkacağım diye yıllardır bastığı dolarlar ile tam anlamıyla dünyanın içine etti. Dünyaya dağılan bu trilyon dolarlar tüketimi, görgüsüzlüğü artırdı, aç gözlülük, ahlaksızlık normal karşılanır oldu. Ne yazık ki dünyanın bir resetlenmeye daha ihtiyacı var.
-
Abd 10 yılda bir bahane üretip para basıyor , ancak son krizde basilan para 3.dunya.ulkelerine gitmedi
HSBC nin en az 2 milyon bulundurma zorunluğunu anlamadım. Zaten bir de en fazla 2 milyon için faiz hesaplamiyor mu? Devam eden müşteriler için de geçerli mi?
Dünyada gelişmiş ülkelerde nakit her daim kraldır zaten dönem dönem gevşemeler olur ancak hiç bir şey 3. dünya ülkelerindeki gibi uçup kaçmaz enflasyon inanılmaz şekilde hortlayıp krize götürmez. Bizim gibi 3. dünya ülkelerinde gayrimenkul dolar enflasyon gibi gibi uçup kaçar para değersizleşir tüketim toplumu olmamızdan da kaynaklanıyor bu durum üretmeden tüketiyoruz.
-
TEB ve Fiba günlükte değerlendiriyorum şimdilik. %53 ve %51 den.
-
-
Hocam faiz düşüş soylemleri iyice ayyuka çıktığı icin girdim açıkçası. Ay sonundaki toplantıda düşüş beklenmesi sebebiyle. Neyse cok bir kayip yok, çıkıp stabil ppf ye geçeceğim sanırım
Ykb sınırsız hesap 49 gözüküyor acaba kullanan oldu mu hiç.bir şarta vs ye bağlı mı acaba
Akşam renkli hesap diye faiz işletiyor. Endişelenme. Ayrıca arayıp masrafsizlik işte 90 gün tanımlıyorlar. Pasif bakiye dikkate alarak günlük getiriyi EFT yapabilirsiniz
Bizde ayyuka çıktı ama global anlamda Amerika merkez bankası Trump nasıl yol izlicek bilmedikleri için faiz indirimini ertelediler diye yorumlar görüyorum. Bu durum bizide etkiler. Yatırım yaparken buradaki saçma yorumlara aldanmayın iyi araştırın. Bazı kendini bilmezler öyle emin konuşuyor ki faiz su olcak buna duscek şöyle İncek vs vs . Buna aldanıp alternatif yatırım yapan zarara giren insanlar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X