Arkadaslar ilk defa parami faize yatiracagim ama butun bankalar cok fazla kelime oyunu yapmış tecrübeli arkadaslar bir yol gösterebilir mi? Önerilere acizim Enpara haric hesabim yok 1 milyon TL yatiracagim. Kimi yerler 1 milyon yazıyorum 940 bin tl sini faiz hesaplıyor bunun nedeni nedir bilmiyorum. Mevcut olan en iyi faiz nerede suan? |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4305. sayfa)
-
-
Ortak app %50 yıllık faiz veriyor. Lami cimi olmadan pasif bakiyesiz neyse onu hesaplıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Guzel gorunuyor ama bu ortakapp güvenilir mi? 1-2 kurus fazla alacağız diye patlamayalım
-
Teb marifetli 53 den 51 e düşmüş
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bugün itibariyle tamamen ortaktan çıktım. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yatırımlarım 10, çekimlerim en fazla 2-3 dakika sürdü. Fakat bankalarla arasında neredeyse fark kalmadı. Ayrıca para çekim için saat 9-15 arasını mecbur beklemek zorunda kalıyorsunuz. Ben kafam rahat bir şekilde daha az almaya razıyım.
-
anadolubank renkli hesap hoşgeldin sürem yarın bitiyor müşteri hizmetlerini aradım kayıt açtılar ekstra bir şey yapmam gerekiyormu bu ilk uzatma talebim
-
Bu Anadolubank kadar amatör ve sıradışı bir banka görmedim. Geçenlerde 1M’lik eft 4 saatte bankaya gelmişti anca, şimdi de müşteri temsilcisi “sen öyle yap” üslubuyla konuşup telefonu kapatırken tamam bye bye dedi Enteresan bir mahalle bankası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 13 Ocak 2025; 12:30:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
neden ki bu sene faiz indirimi olacağı artık garanti değil mi
-
Tahvillere satış gelirse , fiyati artar , mb min faizi baglayici değildir
ben de onu diyorum neden satış gelsin ki
faizlerin düşebileceği garanti değil mi
şu mantık mı var
bugün satayım parayı daha yüksek faiz ile daha uzun vadeli bağlayabilirim
o yüzden mi tahviller satış yiyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 13 Ocak 2025; 13:5:47 > -
Arkadaşlar enpara dışında haftasonu veya mesai saatleri dışında para atıldığında günlük faiz veren yer var mı?
Satıp başka enstrüman Lara geçiş , piyasalar fena
Dediğiniz gibi araştırdım devlet tahvillerinde risk var garanti getiri yok bir süre daha garanti gelir ile devam edeceğim teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
piyasalar gerçekten fena
şaka maka TL güvenli liman oldu
-
Garanti bankasi nin Birikim Hesabı var.
Ama şu an faiz oranı nedir bilmiyorum.
Bankalar çok fazla indirdi faizi bu ayki toplantıda 250 fazla indirim gelebilir onumu fiyatlıyorlar
Modern hesapta kaldım. 1600 ' den 400 binlik fon aldım günlük getiri 489 tl getiriyor şimdilik. Alt bakiye olarakta bugün 20 bin yerine 30 bin olacakmış.
-
Özel temsilciler kendilerini kral sanıyor bu bankada. İyiden iyiye sinir olmaya başladım bende. Bir konut bulsam çekeceğim tüm mevduatı burdan. Küçük hesapların peşinde çok koşuyorlar.
Size bunu diyen neden dedi ve işlem neydi hocam?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 13 Ocak 2025; 14:21:54 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen demek ki tek benim başıma gelmemiş çünkü ben özel temsilci olduğunu söylemeden siz de kendiniz söylediniz. Bu üslup bir de özel temsilcilerinin üslubu siz düşünün. Ücretsiz eft hakkında konuştum sürekli hesaba para girip çıktığı için, “bir dakika bekle” hallediyorum dedi, işlem bitti mi diye ben sordum en sonunda, kadın tamam bekle diyip sessizliğe büründü :D en sonunda da tamam bye bye dedi zaten orda bi kahkaha attım. Ters birine gelirse zıplatırlar bunları isim soyisim vs açık çünkü. Uğraşmak istemedim gülüp geçtim, enteresan bir banka.
Bu kadar kurumsallıktan uzak bir görüşme içine hiç girmedim ama böyle bir olayla karşılaşsam susmazdım herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X