Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4308. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 30 Misafir (6 Mobil) - 30 Masaüstü8 Mobil
5 sn
86.817
Cevap
2.016
Favori
7.577.390
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43064307430843094310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teb de marifetli hesap açtım faiz oranım 0 gözüküyor bir işlem yapmak lazımmı acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dervol D kullanıcısına yanıt
    Oranın görünmesi için belli bi miktar atmanız yeterli

• Arkadaşlar yaklaşık 3,5 milyon tl kadar param var. Bir kısmı cumhuriyet altını bir kısmı vakifbank gram altın hesabında.

Evi sattımda bir valiz para taşımamak için altina cevirdim.

Altınları bozdurup aylık vadeliye atacağım. Ve aylık gelen faizi yiyeceğim 4-5 ay boyunca.

Hangi banka ile nasıl bir yol izlememi önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • we[AGRA] kullanıcısına yanıt

Bir kısmını1-3 ay vadelide kalanını günlük faizde değerlendirebilirsiniz. Aylık vadeli için Vakıftan, günlük için TEB, Fiba, ING veya HSBC'den faiz teklifleri alabilirsiniz.

Burgan On aç gunluk faiz al bakma arkana

• quote:

Orijinalden alıntı: kRaL_1907

Burgan On aç gunluk faiz al bakma arkana

Güncel faiz oranı kaç acaba? Nkolay bono düşünüyordum ondan mantıklı mı?

• Alternatifbank % 51’e düşürmüş

• MB faizleri düşürürken kredi maliyetlerini yükseltti, bu yüzden bankaların mevduat toplama iştahı azaldı. Mevduat faizlerindeki düşüşün sebebi bu. Ancak şimdilik mevduat muadillerinde durum tersi gibi görünüyor, koridor daraltıldığı için getirilerde pek oynama olmadı hatta aksine bir tık yükseldi diyebiliriz.

Benim anlamadığım krediler gittikçe daralırken neden malum sektörler sırf faiz indi diye tuzluğu alıp koştular. Pavlov'un köpeği deneyi gibi, bunlar da faiz indirimi lafını duyduğu an hemen fırsatçılığa başlıyorlar. Oysa şu anda durum indirim öncesine göre daha vahim, faiz %50 iken krediler daha gevşekti. MB sırf birileri sesini kessin diye böyle bir çözüm üretmek zorunda kaldı.

Ek olarak 2024 sonlarında doğru tüm dünyada iyimser bir hava hakimken, FED'in tek bir lafıyla rüzgar tersine döndü, bizim de işimiz epey zorlaştı. Yani işler öyle beklendiği gibi ezbere ilerlemeyebilir.

• On hesaptan vadeli mevduat faiz oranları nerede yer alıyor.yeni versiyon berbat olmuş .

• arnold34 kullanıcısına yanıt
    Benim de bitmiş hocam, anadolu bank uzatma uapiyor mu, yapıyorsa 55 den mi devam ediyor.

• volcanoos V kullanıcısına yanıt

Evet hocam uzatma yapıyor şu an güncel oran 52 olduğu icin 52 den devam ediyor

• Faizlerle ilgili.

www.cumhuriyet.com.tr
    Bankaların faiz oranları değişti: İşte 2 milyon liranın aylık faiz getirisi
    https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonomi/galeri-bankalarin-faiz-oranlari-degisti-iste-2-milyon-liranin-aylik-faiz-2289333#photo-4
  • Anadolubank renkli hesap eft-havale muafiyetsiz idi. Acaba saatleri mi var? Ücret çıkıyor.

Evi 3,5 milyona mı sattınız?

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt

Kaç lira çıkıyor eft ücreti

• HSBC modern hesap ilk uzatma için son gün mü arıyor? Yakın zamanda uzatan oldu mu, ne şartlar sunuyorlar?

• dun bana QNB verdi 10 K 3 ay faizsiz sigortasız :-)

• tekadamm kullanıcısına yanıt
    Paranın döndüğü gün sabah MT ara %25 fon alıp uzatiyorlar hsl fon al 3gun sonra hsl fonu sat parayibirlestir 3gunden fazla fonda tutma

• visceroid V kullanıcısına yanıt
    Bu sabah enpara 47.50 verdi, neyse parayı taşıdım, vadeliyi açacağım 47 yazdı. MT sordum anlık olarak değişebilir diyo, fıkra gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erka1907 -- 15 Ocak 2025; 11:15:13 >
  • HSBC 3.uzatma yakın zamanda yapan var mı? Varsa güncel ne şart sundular acaba?

• 
Sayfa: önceki 43064307430843094310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.