HSBC 3.uzatma yakın zamanda yapan var mı? Varsa güncel ne şart sundular acaba? |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4309. sayfa)
-
-
Köprü ücretlerine fahiş zam, yakıta da zam geldi, bugün de ibb yüklü bir zam yapıştırmış. Lojistik direkt enflasyonu etkileyen kalemlerden. Ocak enflasyonu 4-5 arası gelebilir diyorlar, hangi veriye istinaden faiz indirilecek millet daha kafasından 250 baz 500 baz diye hesap yapıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en para şikayet konularını görüp hala en paraya para taşıyorsanız gerçekten çok cesaretlisiniz demektir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
vakıf arı hesabı para naklinde kullanıyodum....not koymuşlar bizi kullanıyo diye...para yatırmaya masraf istiyolar vezneden...vay canına yaw....
-
BAZ etkisine göre yapıyoruz. 4 gelse bile enflasyon baz etkisi ile 3 puan daha inecek.
-
Modern hesap yarın doluyor. Dün MT ile görüştüm, %46-47 gibi rakamlar zikretti aylık mevduat için. Bu durumda parayı taşıyacağım. Az önce TEB Marifetliye bir miktar para attım sanırım daha önceden tanımlandığı için 51 yerine 53 gözüküyor oran. İnşallah gece değişmez, bir de ilk faiz kazanımdan sonra 30 gün devam ediyor oran sanırım. Böyle olursa 1 ay daha burada tutarım.
-
Marifetli hesapta 30 günlük süre ilk faiz kazandığınız gün değil hesaba para yattığı gün başlıyor hocam. Size 53 oran verildiğine göre oranlar düşmeden önce hesaba para girişi olmuş. Geçen ay denemek için hesaba para yatırıp vade tarihini beklemek üzere geri çekmiştim 30 gün beklerken 16 gün sonra hoşgeldin faizi sona erdi maalesef
para yatmasa bile açıldığı gün başlarmı...
-
Sanmıyorum dediğim gibi para girişi olduğu anda başlıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anxiolytic -- 15 Ocak 2025; 12:59:2 >
quote:
Orijinalden alıntı: hemsinirlihemsakinuzaylıpara yatmasa bile açıldığı gün başlarmı...
hsbcde modern açıldığı gün başlamıştı bende para girmeden...marifetli yanda bekletiyorum..o nedenle sordum...tşk...
-
30000 tl bakiyede kalacak 2.milyon %50 faiz ve 500 bin lira fon alımı. Ancak bu fon alımı yapılır da ertesi günü satılırsa ve fondan çıkılırsa faiz işlemeye devam edebilir fikir bana ait deneme yapmadım.o nedenle başkalarını bağlamaz.
-
bloomberghtErdoğan: Biraz daha sabredeceğizhttps://www.bloomberght.com/erdogan-biraz-daha-sabredecegiz-3739262
-
Ne kadar şamslısınız hocam teb 51 çıkmış ve ben 5 senedir kullanmıyorum bana yızde 7 faiz çıktı teb marifetli tuhaf
Andolubank renkli hesapta günlük eft miktarı nedir acaba
3.uzatmayı mı bu şekil yaptınız? Faiz günlük yine değil mi? Birde ne zaman uzattınız? Teşekkürler.
-
İş bankası 47.5
30 günlük
-
bu konu devamlı soruluyor. Benim de fikrim fon ilk gün alınır da sonradan satılırsa faizde bir değişim olmaz. Ancak bu benim düşüncem denemedim. Siz denediniz mi?
-
Anadolubank şuan 3 ay yada 6 ay ne veriyor?
-
Arkadaşlar merhaba
Enpara gibi geç saatte gelen paraya faiz veren hafta sonu da yatirilan paraya faiz veren banka veya kuruluş var mi ??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O zaman kötüymüş. 6 Ocak'ta yine böyle deneme amaçlı para transfer etmiştim sanırım o zamandan saymaya başladı. 53'ten 51'e ayın kaçında düşmüştü acaba..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X