HAKLISINIZ 31 ocak'a kadar %10 olarak uygulanacaktı stopaj hatırladığım kadarıyla şubatla beraber stopaj artarsa örneğin ocak ayı içinde 3 aylık bir vadeliye bağladığımızda , o an stopaj %10 olduğu için vade bitiminde %10 dan mı stopaj ödenir yoksa atıyorum %15 oldu. Bu orandan mı ödenir. teşekküğrler. |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4240. sayfa)
-
-
Faiz pas 4 ay daha bugün mevduat bozdum tekrar aldım ocağa kadar uzatan banka şimdi nisana kadar ayni oranda uzatiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi orandan uzattınız. 3 ay için hangi banka acaba.Ben de iyi oran veren bir banka arıyorum 3 ay yatırmak için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopashaa -- 24 Aralık 2024; 14:52:2 > -
3 ay on 50 aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
burgan on mu
-
Önemli olan beklentiyi kırmak. Politika faizini enflasyonu ciddi şekilde ezecek biçimde götürmek gerekiyor. Adamların dünya parasına dahi uyguladığı ekonomi politikasını dahi benimsemeden saçma sapan hareket yapmamak gerekiyor. Goldman sachs sürpriz karar ile ters köşe yapacaklar demiş. Benimde görüşüm bu yönde.
Evet
3 aydan fazla dusunmuyır muydunuz. Acikcaaı bende arayayım.. %50 den 50-90 gun mu yoksa 48 lerden 100 gun üzeri mi baglasam bilemedim
Ben 90 gün 50’den bağladım 10 20 gün fazla için daha düşük orana gerek yok bence karar sizin tabi
kaç para üzerine bu oranı veriyor 50 yi. Her tutara mı. Başka alternatif bakmışmıydınız. 3 aya burgandan daha fazla veya aynı veren varmıdır acaba.
-
32 gün %42 faiz veriyor iş bank Yeter bereket versin
-
-
hsbc premieer için eft lmiti nne kadar bilen varmıdır
-
2.000.000₺
Tesekkurler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
faiz pas 4 ay daha derken ? nasıl bu kadar eminsiniz (aciklama falan mi var ) ..ben de 3 ay uzatma yada gunlukte 50-53 arasinda (pasif bakiye var) gidip geliyorum da ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 24 Aralık 2024; 17:18:27 > -
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, katıldığı konferansta konuştu. Bakan Şimşek, "Türkiye'de ciddi bir enflasyon ve hayat pahalılığı sorunu var. Programın temel hedeflerinden biri, ana hedefi fiyat istikrarını sağlamaktır" diye konuştu.
Faiz kararından 1 gün önce gelen bu cümleden kim ne anlarsa artık.
-
Nisan öncesi alınmış stopajsız RPP para piyasası fonum var. Taşımaya devam etmeli miyim zarar mı ediyorum suan
Stopaj oranı güncellemesinden etkilenmez mevcut vadeli hesaplar.
Yeni oranlar yeni açılacak hesaplar ya da yeni alınacak ppfler için geçerlidir.
Bende 30 nisan öncesi ppfler mevcut. Satana kadar sıfır stopaj.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X