Dolar, 3 ay daha uzattım |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4242. sayfa)
-
-
Ddkmm faizi şuan senelik %25 ise 3 aylıkta %6 ya gelir. Yani önümüzdeki 3 ayda % 6 getiri elde edeceksiniz.Dolar 3 ayda % 6 dan fazla artmazsa tabi.Sizin dolarda yüksek artış beklentiniz mi var. O sebple mi uzattiniz.Fikir almak açısından soruyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2025 YILI İÇİN ASGARİ ÜCRET: 22.104 TL OLARAK BELİRLENDİ.
102 lira ile tutturamadım tahmini :d (22.002)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 24 Aralık 2024; 20:42:4 > -
hayırlı uğurlu olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
22.104
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bedel ödeme zamanı geldi artık enflasyon yükselsin her sene maaşlarla takip edelim kısır döngüsünü kırmak gerekiyordu. Üzücü ama gerçek 2025’de milletin işi daha zor
iyide bunlar vergi harçlara %44 zam yapmadı mı ? kendilerine alırken zam oranı %44 fakat maaşlara( maalesef ülkemizde asgari ücret maaş oldu %80-90lık kesim için) %30 nerede bu adalet ?
-
Öff deli para vermişler ama
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
nur topu gibi bir faiz indirimimiz oldu
ne yapılması gerektiğini konuşması kolay, bunların ne yapacakları ve ne kadar fakir düşmanı olduklarını bilen biliyor.
-
ben sabit tutacaklarını düşünüyorum
-
Milletin aklıyla dalga geçtiler dediler ki enflasyona ezdirmeyeceğiz hani nerde adalet tüik bile enflasyonu %47 açıklamışken bunlar nasıl %30 zam verdi Allahtan korkmaz kuldan utanmazlar
Neye göre? Bu saatten sonra indirmek zorunda. Az ama indirecek. Devamı gelir mi mesele o. Doğru karar mı, hayır.
niye zorunda olsun? enflasyon düştü mü? enflasyon durana kadar faizi indireceklerini sanmıyorum
-
evet beklenen oldu açıkçası 5-6 bin zam diye düşünüp 23k civarı iyimser bir tahmindede bulunmuştum ancak 22k yaparak %30da tuttular asgari zammını. perşembe günü çelik yelekleri giyin diyorum. şahin açıklamalar gelecek çok sert şekilde bir tokat daha vuracaklarını düşünüyorum piyasalara.
-
2025 tam anlamıyla facia olacak kemer sıkma konusunda. şimdiden araba ev alanlara geçmiş olsun.
-
Bu acilen açıklanan asgari ücret olayı mb faiz indirsin diye yaptılar
hayır tam tersi. eğerki yüksek zam yapılsaydı veya beklenti dahilinde olsaydı bir miktar gevşeme olacaktı.
-
At fava bekle. Enflasyon uzun yıllar durmaz bu vatanda. "Enflasyon durana kadar faizin inmemesi gerekir." aynı düşünüyoruz da burada akılcı ve bilimsel bir karar alınamaz mevcut durumda.
Fast limiti 100bin şuan EFT kapalı. 1 milyonu göndermek için misal 10 kere fast yapılabiliyor mu.Bilen varmi
En geç 2025 sonu seçim var,bu hükümet her yalanı tüketti artık,daha vatan,millet,suriye tutmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X