|
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4243. sayfa)
-
-
Bugünkü Şimşek açıklamaları ve ilan edilen asgari ücretten de yola çıkarsak, ekonomi yönetimi her türlü baskıya karşı kararlı ve tavizsiz görünüyor. Faizler indirilsin de biz kaldıralım diye sinsi sinsi bekleyen fırsatçılara büyük geçmiş olsun diyebiliriz. Çok daha sıkı bir döneme giriş yapacağımız aşikar.
Sırada en büyük sorun memurlar var, 2025'te memurları da pas geçerlerse enflasyon verilerinde iyileşme başlar. %80'i olmasa da olur bir zümre için anormal yüksek maaşlar ve işin kötü tarafı kiralar bile bunların maaşlarına endekslendi. 657 olmasa Şimşek alayını şutlar bu işi kökünden çözerdi ancak ah işte o popülizim, ülkeyi asıl bitiren nane.
-
şimşek anca fakire sıkı olur
musluk fakirlere kapalı ama yandaşlara sonuna kadar açık
-
AKP seçim olacağı seneye hayatta dalga geçer gibi 22.104 TL'lik asgari ücret ile girmez
AKP'yi hiç tanımamışsın...
bu sene seçim falan olmaz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 24 Aralık 2024; 22:12:51 > -
Ykb 47 iş bankası 48 ikisi de 32 günlük
Nasıl sizce? -
Görürsün olur mu olmaz mı.. daha öyle bedava vatan millet suriye edebiyatı tutmaz.. hele hele apoyu serbest bırakmayı konuşup ,ey cehape masalı hiç tutmaz.. -
sembolik bir indirim yapılacak
150 baz puan bekliyorum
tamamen reisin gazını almaya yönelik...
-
Mevduat faizleri ne olur -
Kötü hocam. 50-51 en yüksek de hsbc 52 aldım ben, bir araştırın derim yapıkredi en son sorulacak banka zaten.
-
50/51 hangi bankalar hocam -
çok trajik bir düşüş olacağını sanmıyorum
2025 yılı 2024 kadar olmasa da yüzde 10 civarı dolar bazlı bir carry trade imkanı sunabilir
-
Ddkmm uzatan arkadaş var aşağıda yazdı. Dövizde yükseliş beklentisi mi var sordum.Sizinde faizde dövizin üstünde getirmeye devam beklentisi var -
100 bin 99.900 99.899 böyle farklı farklı tutarlar girerek atabilirsiniz. -
Bu ortamda nasıl faiz indirimi yapabiliyorlar anlamak çok zor. Enflasyonun % 49 olduğu yerde anca % 59 brüt faiz verirsen para değerini korur. Hiç bir şey de kazanmış olmazsın. -
Teşekkürler hocam ama niye 100 /100 ... Olmuyor da farklı girmem gerekiyor çok ugrastirir -
2025 yılı ortalama mevduat faizi 39-37 arası olur
dolar kuru da max yüzde 30- min yüzde 20 artar
en kötü senaryoda bile yüzde 10 civarı dolar bazlı bir getiri var
ama risk 2024'e oranla daha fazla olabilir
ama kuru kontrollü tutacaklarını tahmin ediyorum
faiz de düşeceği için başka bir şansları yok
-
Tekrarlanan işlem mükerrer işlem olarak görüyor bankalar kısıtlıyor. -
Tamam hocam.Anadolu bankta EFT limitini uygulamadan bir yerden artırma imkanı var mı bilginiz acaba -
Bana da mevduat kur artışından yine biraz yüksek kalmaya devam edecek gibi geliyor katiliuorjm -
İşbankası 49,5 dan bağlı şu an. Düşük sizin teklifler...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X