Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4245. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 35 Misafir (7 Mobil) - 38 Masaüstü9 Mobil
5 sn
84.932
Cevap
1.985
Favori
7.375.315
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42434244424542464247
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ortaktı ama 55e düşürdü orası
  • carpenic kullanıcısına yanıt

Cahilliğime verin ortak ne oluyor? 55 de iyi oran. Yapıkredi %50 şu an bende birde getirfinans var %52 galiba ama orayı en son seçenek olarak tutuyorum.

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    Anadolubank di mi?
    valla.güzel soru.

1,3 milyon var,
    pasif tutarı 1milyon üstü 90binmiş.
    1milyon altı kaç hatırlamıyorum ama 40bindi galiba..

ben de 0,35 milyonluk kısmını Ortağa geçiriyim diyorum ama günüm hangi saatinde nasılmbir işlemle çekmem lazım onu?
  • phoenix_88 kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/ortakapp-gunluk-55-faiz--159828160

Bozulmaz eksiği otomatik tamamlıyor.
  • deryadeniz907 D kullanıcısına yanıt

Zaten önceden her halta zam yapıldı maaş zammının kıymeti kalmadı yine hep aynı teraneBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)  memur emeklisi havasını alacak gibi 17 binde kaldıBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• visceroid V kullanıcısına yanıt

Sen nasıl aldın 49 ya? online şubeden baktım yeni açılan bile 42 oluyor iş bankasındaBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)  Adam mı kayırıyor bu lavuklarBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 25 Aralık 2024; 3:13:12 >
  • teb marifetli hesabı bugün doldu 500 tl harçamaya 30 gün daha uzatıyorlardı yaptım onları hatta 2 3 gün öncede aradım böyle böyle yaptım diye tamam sizin işleminiz olur dediler ama bugün 46 a düştü aradım dedim niye düştü gün içinde düzelir dedi ama bugün 46dan verecek sıkıntı yok 1 günlük böyle ise tamamda yarın ola hayrola

• gross G kullanıcısına yanıt

günün hangi saatinde yapmak lazım?

Anadolubank renkli hesaptaki 1,3 milyonun 0,35milyonunu çekip ortağa atacağım. ortak için o gün geçerli olması için saat15den önce yapmam lazım da,

anadoludaki 0,35in getirisini kaybetmemek için ne zaman yapsam?

• Ziraat 100.000 TL üzerinde %48 veriyor, Kişiye özel olabilir.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

Enpara varsa kontrol edin 100.000 ve üstüne %50 veriyor. Kişiye özel oran ama genelde herkese veriliyor.

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
    TL’ye güvenemiyorum. Ayrıca bundan çıksam, dolar sat-al işine girsem makastan da sürekli para kaybederim, uğraşmak zor geliyor.

Bir de vadeli dolar hesabı olsa yıllık %3 falan alabiliyorum heralde en fazla, böyle 3 aylık %6 geliyor. DDKKM komple sonlandırılana kadar ben devam ederim sanırım.
  • Anadolubank parayı transfer ederken %50 önermişti. Parayı taşıdım geçen hafta. Şimdi baktım renkli hesap oran %55 görünüyor. Muhtemelen uzattılar taşıdıktan sonra. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    %6 artmaz döviz ama artar yavaş yavaş , arkadaş için bir getiri olmaz , cüzi bir miktar karşılığında öyle ddkkm’ye devam ediyor sadece.

benimde 15 gün var vade bitimi.. o gün hesap açılış 34,20 kur , şu an 35,25

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guzelyali -- 25 Aralık 2024; 9:50:25 >
  • Kartel1 K kullanıcısına yanıt

Enparadan belli bir tutarı %49 'dan bağlamıştım. 30 Aralıkta vade doluyor.

Şimdi baktım 32 güne %40 -43 veriyor

• Denizbanka bağlayacaktım %50den 4 ay. 49 a düşürmüş maalesef şuan en iyi veren 3 aylık vakıfbank %50 . Sanırım orayı kullanacağım. Var mı daha uzun süreli veren bildiğiniz
  • Anadolu bank internet sitesinde 3 ay hoşgeldine 55 veriyor. Hakikaten veriyor mu acaba boşuna üye olmayalım bankaya
  • carpenic kullanıcısına yanıt
    Şaka yapıyorlar.
  • bravaman kullanıcısına yanıt
    Dalga geçmene gerek yok arkadaşım. Bazen üye olduktan sonra aynı oranları vermiyorlar.
  • Ortak sistemi yine gitmiş para ortada yok.
  • 
Sayfa: önceki 42434244424542464247
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.