O oranı yeni hesap açanlara diye verdilerse vermeleri lazım bazenliği yok bu oranın |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4246. sayfa)
-
-
Görüntülü görüşme ile renkli hesap açarsan 55, eve belge gelirse 53, şubeden yaparsan 51 -
Vakıfbank %50 91 gün bağladım ama 1 gün valör var. -
Mb yarın 45 e dusurse gene de 55 den veremezler herhalde, dusurecekler mi bu Faizi onu sormak lazım tabi
-
mb yarın 150 bp düşürecek, endeks %2 banka hisseleri %5 artıda bu artık kesin.
ayrıca bilimsel olarak hiçbir banka, ortak veya adı her neyse tlref üstünde faiz veremez illa ki bir pasif bakiye oyunu vb vardır veya sağda solda hep gördüğüm gibi verdikleri hizmet sorunludur
faiz düştüğünde kredi faizleri en son inen şey olur ancak mevduat faizleri ya zaten toplantıdan önce birkaç puan düşer yada toplantı sonrası pazartesi günü düşer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 25 Aralık 2024; 11:55:34 >
-
Benim de aynı bankadan aynı gün biten %50 ile bağladığım bir hesap var. Bende şimdi 32 güne 49 gösteriyor. Kullandığım bankalar arasında en iyi oran bu açıkçası.
-
Hiç hesap açmadıysanız, ilk hesap açanlara internet üzerinden yaparsanız veriyor. Daha önce hesabınız varsa 53 veriyor -
hayrola mb lamı görüştün
-
Az önce görüntülü görüşmeyle açtım hesabı. Şu an pasif hesap girebilmeyi bekliyorum bakalım -
Kampanya oranından faydalandıysanız bir süre yeni oran tanımlamıyor enpara.
-
Aylardır faizi düşüremedin yaza yaza be Bakalım bu sefer tutacakmı
-
250'de düşürebilir
düşük asgari ücret açıkladılar
ocak şubat pas geçeceklerdir
ppk toplantısını bilerek noel tatiline denk getirmişler
yani faiz düşürecekleri kesin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 25 Aralık 2024; 12:45:32 > -
Hemen açılmıyor bu arada bilginiz olsun.
-
Şimdi bende açtım hesabı görüntülü görüşme ile, Ne kadar sürüyor acaba bir fikriniz var mı?
-
Harbi düşüremedi lakin onun asıl derdi doların çıkması,az daha beklesin Trump geliyor,elindeki dolarlar yükselecek.. -
Ben gün içinde görüntülü görüşme yapmıştım ertesi gün sabah açılma mesajı gelmişti.
-
yarın saat 14:00'da burada olun
bu arada hiç korkmayın dolar/TL gram oynamayacak...
Reis 15 hazirandaki açıklamasında ne demişti;
"İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 25 Aralık 2024; 12:50:6 > -
Hsbc halen 32 güne %52 veriyor az önce teyit edip ikinci defa bağladım parayı. Düşünenler ilgilenebilir orayla. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bella Ciao
Harbi düşüremedi lakin onun asıl derdi doların çıkması,az daha beklesin Trump geliyor,elindeki dolarlar yükselecek..Mb şu arkadaşı sevindirsin artık yaa Ters köşe yapıp yarın faizi yükseltirse kalpten gidecek
-
Faiz çok düşmez..Şimşek varken..o konuda endişem yok..ama doların yönünü, Trump belirleyecek..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X