Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4246. sayfa)

11 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 28 Misafir (5 Mobil) - 31 Masaüstü8 Mobil
5 sn
84.980
Cevap
1.986
Favori
7.379.410
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42444245424642474248
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O oranı yeni hesap açanlara diye verdilerse vermeleri lazım bazenliği yok bu oranın

• carpenic kullanıcısına yanıt
    Görüntülü görüşme ile renkli hesap açarsan 55, eve belge gelirse 53, şubeden yaparsan 51
  • Vakıfbank %50 91 gün bağladım ama 1 gün valör var.

Mb yarın 45 e dusurse gene de 55 den veremezler herhalde, dusurecekler mi bu Faizi onu sormak lazım tabi

• streamin S kullanıcısına yanıt

mb yarın 150 bp düşürecek, endeks %2 banka hisseleri %5 artıda bu artık kesin.

ayrıca bilimsel olarak hiçbir banka, ortak veya adı her neyse tlref üstünde faiz veremez illa ki bir pasif bakiye oyunu vb vardır veya sağda solda hep gördüğüm gibi verdikleri hizmet sorunludur

faiz düştüğünde kredi faizleri en son inen şey olur ancak mevduat faizleri ya zaten toplantıdan önce birkaç puan düşer yada toplantı sonrası pazartesi günü düşer

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 25 Aralık 2024; 11:55:34 >

• Kernel Panic kullanıcısına yanıt

Benim de aynı bankadan aynı gün biten %50 ile bağladığım bir hesap var. Bende şimdi 32 güne 49 gösteriyor. Kullandığım bankalar arasında en iyi oran bu açıkçası.

Hiç hesap açmadıysanız, ilk hesap açanlara internet üzerinden yaparsanız veriyor. Daha önce hesabınız varsa 53 veriyor
  • ry4n kullanıcısına yanıt

hayrola mb lamı görüştün

• eray026 kullanıcısına yanıt
    Az önce görüntülü görüşmeyle açtım hesabı. Şu an pasif hesap girebilmeyi bekliyorum bakalım
  • Kernel Panic kullanıcısına yanıt

Kampanya oranından faydalandıysanız bir süre yeni oran tanımlamıyor enpara.

Aylardır faizi düşüremedin yaza yaza be   Bakalım bu sefer tutacakmı 

250'de düşürebilir

düşük asgari ücret açıkladılar

ocak şubat pas geçeceklerdir

ppk toplantısını bilerek noel tatiline denk getirmişler

yani faiz düşürecekleri kesin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 25 Aralık 2024; 12:45:32 >

Hemen açılmıyor bu arada bilginiz olsun.

• Paetzold kullanıcısına yanıt

Şimdi bende açtım hesabı görüntülü görüşme ile, Ne kadar sürüyor acaba bir fikriniz var mı?

• Dark Territory kullanıcısına yanıt
    Harbi düşüremedi lakin onun asıl derdi doların çıkması,az daha beklesin Trump geliyor,elindeki dolarlar yükselecek..
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt

Ben gün içinde görüntülü görüşme yapmıştım ertesi gün sabah açılma mesajı gelmişti.

• Bella Ciao kullanıcısına yanıt

yarın saat 14:00'da burada olun 

bu arada hiç korkmayın dolar/TL gram oynamayacak...

Reis 15 hazirandaki açıklamasında ne demişti;

"İnşallah faizde atacağımız adımlarla enflasyonu son çeyrekte çok daha olumlu bir konuma taşımış olacağız."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 25 Aralık 2024; 12:50:6 >
  • Hsbc halen 32 güne %52 veriyor az önce teyit edip ikinci defa bağladım parayı. Düşünenler ilgilenebilir orayla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bella Ciao

Harbi düşüremedi lakin onun asıl derdi doların çıkması,az daha beklesin Trump geliyor,elindeki dolarlar yükselecek..

Mb şu arkadaşı sevindirsin artık yaa Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)  Ters köşe yapıp yarın faizi yükseltirse kalpten gidecek Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

• Space-Dye Vest S kullanıcısına yanıt
    Faiz çok düşmez..Şimşek varken..o konuda endişem yok..ama doların yönünü, Trump belirleyecek..
  • 
Sayfa: önceki 42444245424642474248
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.