< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4249. sayfa)
-
-
Yalnız bugün edindiğim izlenim bunlar vade oranını düşürecekler. Israrla oranın ve hesabın günlük olduğunu değişebileceğini söyledi temsilci.
-
Kaç milyona o oranı veriyorlar. Şubeden mi uygulamadan size özel verilen oranlardan mi. Şubeden sordum 3 milyon üstüne %50.5 ve 2 gün valör.%49.5 denk gelir. Sizinki de aynı şekilde 49.50 oluyor 1 gün valörle. Ama tabi 1 milyon altına aldıysanız iyi oran.Vakıf 3-5-10 milyona iyi veriyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aynen ben düşürdükleri an kaçıcam buradan. keşke hiç müşteri olmakla uğraşmasaydım.
-
Acilen a haber izlemeyi bırakmalısın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hsbc de benim 45 gün dolunca, müşteri temsilcisi arayıp birkaç seçenek sunmuştu. Kredi kartı, paranın %25 fon ve ya 3 adet otomatik ödeme talimatı şeklinde.
3 adet fatura otomatik ödeme talimatına uzatmışlardı. Sanırım artık otomatik ödeme talimatına uzatmıyorlar ama diğer bankalarda daha avantajlı seçenek yoksa fonlarada güvenmiyorsanız kredi kartı tercih edilebilir.
-
-
Yarın bi denerim hocam eğer 45 verirse uygulamayı siler geçerim
Sizin kaç gün geçti 45 günü ?
-
evet yine son dakika "2025 para politikası metni" diye bir şey yayınladılar dün de sürpriz bir şekilde asgari ücret açıklamasını öne aldılar. bu konu hakkında eski tcmb başekonomisti hakan kara şöyle diyor dostlar:
"Yarın Merkez Bankasından sınırlı bir faiz indirimi bekliyordum fakat biraz önce 2025’te 12 değil 8 toplantı yapılacağını açıkladılar. Bu durumda yarın daha fazla indirim yapılma olasılığı arttı.
Bu tür duyuruların son anda gelmesi iletişim açısından soru işaretleri yaratıyor."
-
-
www.trthaber.comKur Korumalı Mevduat uygulaması sona eriyorhttps://www.trthaber.com/haber/ekonomi/kur-korumali-mevduat-uygulamasi-sona-eriyor-892692.html
-
-
Devalüasyon olmayacağının tek garantisi bu kkm zımbırtısıydı, kkm suyun dibini gördüğü an tl’den kaçma zamanı gelmiştir bana göre. 2025 yılında, 2024 yılında yedirdikleri faizi yedirmezler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
On dijitalde 250k 32 gün vadede 50 oranla birden fazla hesap açılabiliyor mu?
4 gün
Oran düşüyor ama mh ile konuşursanız oranı güncelleyebiliyorlar önceden arayıp sormak lazım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Anadolubank renkli hesap 90 günlük fakat esnek hesap. Yani faiz indirimi olması halinde eski veya yeni müşteri farketmeksizin güncelleyebilirler. Bunu mh söylemişti.
Yarınki toplantı ile değişebilir bilginiz olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X