|
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4247. sayfa)
-
-
doların yönünü trump değil bizimkiler belirleyecek
160 milyar dolar rezerv birikti
swaplar kapalı
iktidar kaç TL istiyorsa o olur dolar kuru
2024'ü TL'de yüzde 21 civarı değer kaybıyla tamamlıyoruz
2025 yılında ise max yüzde 30 civarı değer kaybı olabilir diye öngörüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 25 Aralık 2024; 13:4:13 > -
Ok,şu mesajını silme, hatırlatacağım sana -
2025 yılında dolar 46 TL'yi geçsin bu mesajımı hatırlat bana...
-
arkadaş hala swap kanalları açık sanıyor galiba %50 faizimiz varken düğmeye basıp trump doları 5 lira arttıracak
işte bu bilgisizlikten kaynaklanıyor bizim halk bir kere bir şeyi gördü mü hep öyle olacak sanıyor
ülkemiz ekonomisi rahip öncesi ve rahip sonrası tamamen değişti
-
Sende faizi düşürmek için ne çektin la aylardır senin dolarlar pul mu oldu -
rahip krizinde dediğin gibi swap kanalları açıktı
o günden sonra hiçbir şey eskisi olmadı
herkesin kafası o günde kaldı
kasım - aralık 2021 nas devalüasyonu da ABD'nin değil bizimkilerin bilerek ve isteyerek yaptığını da bilmiyor
Bir gecede içerden bilgi alanların nasıl bir servet kazandığını da bilmiyor
KKM altyapısının bu olaydan aylar öncesinden oluşturulduğunu da bilmiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Space-Dye Vest -- 25 Aralık 2024; 13:19:53 > -
benim dolarlar 30 günde %10 değer kazanmış trump sağolsun :D burası faiz konusu olduğu için faiz konuşuyoruz
-
Anadolubank her akşam saat 21.30 civarı çekiyor. 17.00-5.00 arası faizde kalıyor. Akşam 17.00’dan sonra atılan bakiye işlemez, pasifte kalır.
Ortak için bir bilgim yok. -
Arkadaşlar benim Anadolu bank 90 gün hoş geldin %55 oranı 2 gün sonra doluyor.Daha önce Teb marifetli vardı kapamıştım sürekli mesaj geliyordu %53 oranlı faiz diye hesabı tekrar açtım ve denemelik 5000tl attım şu an faiz oranı %7 gözüküyor sizce bir yanlışlık mı var?
-
30 gün önce dolar 34.50 imiş. Şu anda 35.20. 30 günde %2 değer kazanmış. Faize koysaydın %4 aylık getirirdi -
bilgisayar otomatik mesaj atar banada burgandan gelir bakarım faiz düşük...
-
Evet 2-3 saat oldu hala pasif 😒 -
bankayı da aradım sorun yok oran 53 dedi 5000tl bloke diyor kafam karıştı
-
şuan en yuksek faizi hangi banka veriyor?
-
görünen oran 1 gece önceki oluyor...belki yeni tanımlama olabilir...mt il iyice teyit et...öyle para koy..
-
33000 tl olarak bakiyeyi güncelledim oran 53 oldu
-
alicabbar hocam faizlerle ilgili bir açıklama yaptı mı? ona göre yatırım için tam tersini uygulayacağım.
-
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X