özel oranlarda bu şekilde çalışıyor burgan, ertesi gün güncelleniyor bazen. yarın tekrar ararsınız güncellenmezse |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4264. sayfa)
-
-
her gün ayrı faiz işletir
ama 2 milyona faiz almak için 2.02 milyon mu tutmak gerektir ondan emin değilim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cogunda böyle malesef
%10 stopaj +10 da bu sekilde gidiyor o 50-55 arasi verdikleri faizler ..yani net %45-46 gibi hesaplamak lazim ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 27 Aralık 2024; 18:23:15 > -
Müşteri temsilcisinden aldığım bilgiye göre:
Cuma günü hesapta 2.020 milyon var diyelim. Gece 20k'yı pasife alıp 2 milyonu işletiyor. Cumartesi hesapta +2.600 TL var diyelim. Bir sonraki gece 22.600 TL'yi pasife alıyor ve yine 2 milyonu işletiyor.
Özetle hafta sonuna 2.020 m ile girildiği takdirde 5.200 TL pasifte kalıyor, 6-7 TL gibi önemsiz bir kayıp söz konusu oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mojno -- 27 Aralık 2024; 18:27:26 > -
Bugün Burgan 1 ay ve 3 ay 50’den teklif aldım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet
%53 ün pasifi çıkınca Vadeli mevduat karşılığı %50.20
Fakat 1000.000 üzeri olan getiri kısmını her gün başka bir hesaba yada fona aktarılması gerekir yoksa pasif bakiye 50.000₺ den 125.000₺ çıkıyor. Bu da getiriyi aşağı çeker. Dikkat etmek lazım bu duruma
1439 demiştim
1435 sizin hesapta.
fark Neden bilmiyorum ama aynı sayıları yaklaşık.
Anapara x 0,55 / 365 x 0,90
olması lazım.
ama bugün cuma olduğu için sanırım, 4317 tl artmış .
bu mantıklı mı?
Bu hesapta bileşik faiz ihmal edilmiştir
Haftasonu işleyen toplu faiz pazartesi yatar cumadan yatmaz ki
Hahaha susmadım burdayım aralıkta faiz indirimi başlıyacak dedim ve başladı sen ve arkadaşların beni linçlediniz ve üstüne bir özür bile dilemiyorsunuz!!!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tamam ben de öyle dedim zaten keyiflen diye türkü paylaştım hocam
yabancılar ilk çeyrekte 2 tane daha 250 bp indirim bekliyor haberin olsun
-
Stopaj 15 olcak gizli indirim , bir önceki gizli indirimide söylemiştim o zamanda dalga geçmiştin . Haberin olsun.
Bileşik faiz ihmal edildi demeyelim de. Kafa karışıklığı olmasın, günlük kazanılan miktar çekilip başka hesapta veya fonda değerlendirilebilir yazdım, bu da bileşik faiz kazancı oluşturur. Günlük kazancın çekilme sebebi pasif bakiye artmasin kazanç düşmesin. İyi akşamlar
quote:
Orijinalden alıntı: ry4ntamam ben de öyle dedim zaten keyiflen diye türkü paylaştım hocam
yabancılar ilk çeyrekte 2 tane daha 250 bp indirim bekliyor haberin olsun
Biraz anlatıyım uzun süreli yüksek faiz sonun işsizliktir. Yönetim hiç bir zaman işsizliği sevmiyor. O yüzden faizin düşeceğini söylemiştim size. Herşey yolunda gitse ekimde başlıyacaktı indirimler. Keşke biraz daha saygılı olabilsek birbirimize ve fikirlerimizi değerlendirsek
ortak’ta cuma yatıyor
Bunu bilmiyordum teşekkürler açıklama için inkar tazminatı ağır mı peki?
Tabii bu tip hesaplarda faiz oranının düz vadeli hesaptaki oran karşılığı mudinin bakiyesine bağlı. Bakiye üst limite yaklaştıkça oran yükselmiş oluyor. Pasif bakiye oranlarına baktığımızda marifetli hesapta en yüksek kazanç <1 milyon TL altında elde edilebilir gibi duruyor. Üst limiti geçebilecek bir tutar yatırdığımızda günlük olarak limitin üstüne çıkan tutarı PPF gibi başka bir yatırım aracında değerlendirmek mudinin tercihine kalmış.
Fikir vermesi açısından ~950 bin TL civarında yani bir aylık sürede 1 milyon TL üst limite ulaşmayacak bir tutarın bileşik faiziyle birlikte aylık vadeli mevduat karşılığı ~51,4 ediyor.
Otomatik olarak alınan ~2750 TL PPF'nin de yaklaşık yüzde 45-48 civarında bir getirisi olması nedeniyle ihmal edilebileceği kanaatindeyim.
Kredi kartı limitini mobil uygulamadan düşürdüm diğer bankadan limit artirabilmek için sisteme ne zaman yansır. Ya da benim birşey yapmam gerekir mi
1 hafta bekleyip diğer bankaya başvur limit için
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilmiyordum teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X