Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4266. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dix1 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
86.215
Cevap
2.012
Favori
7.507.948
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
261 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42644265426642674268
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan: Faizi kesinlikle indirmeye başlayacağız.

2025 bunun işaret yılı olacaktır. Faiz inecek ki enflasyon da insin. Bu, bizim olmazsa olmazımız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sayın cumhurbaşkanımız çok talihsiz açıklamalar yaptı

benim en çok dikkatimi şu çekti:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Asgari ücret) Şayet enflasyon oranında çok ciddi bir sapma olursa tabii ki biz de buna kayıtsız kalmaz, gerekli değerlendirmeleri yaparız."

hayırdır? enflasyon oranında çok ciddi bir sapma olmasını gerektirecek ne gibi bir durum olacak?

daha 1 kabine toplantısı öncesi "enflasyon inecek, tek haneli olacak" mesajları veriliyordu?

birden "nas" politikasına mı döndük yani :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 28 Aralık 2024; 15:5:11 >
  • "Faiz inecek ki enflasyon da insin. Bu, bizim olmazsa olmazımız."

eyvah eyvah. ben bunu bir yerden hatırlıyorum..

• ry4n kullanıcısına yanıt

bunların enflasyonu düşürme masalları zaten hikaye de, bu açıklama bana göre seçime gidiyorum açıklaması. zaten hiçbir programı tutturamadıklarını bildiklerinden seçim öncesine kadar faizleri sürekli indirip milleti krediye boğarım ve öncesinde asgari ücrete bir zam daha yapıp her şeyi unuttururum düşüncesiyle 2. nas politikası haritasını çoktan çizmişler gibi gözüküyor.

• Sanırım kkm’den ısrarla çıkmak istemeyenler haklı çıkacak milletin ağzı sütten çok yandı. Mevduattaki milyarlarca doları ürkütmekten başka işe yaramaz. 30 günlük vadem bitince paramı alıp çıkacağım tamamen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kronikyorgun kullanıcısına yanıt

Modern hesapta 2 milyon +20 bin pasif ve 500 bin liralık da HSBC para piyasası veya kısa vadeli fon alım şartı var. her Gün 2 milyona 2606 tl civarı bir getiri veriyor. Bu 2 milyonun karşılığı oluyor.20 bin liraya hiç dokunmuyorsun. 500 bin liralık fonun da getirisi değişik olarak yaklaşık 490 TL. burada 500 bin liralık fonu aldığında sistemin tamamen bozulduğunu ve modern hesabın vadesize döndüğünü zannediyorum. Ancak bunu deneyerek öğrenebiliriz. Zira bankaya sorduğumuzda modern hesap vadesize döner diyecekler. Ben denemedim. Zira HSBC para piyasası veya kısa vadeli fonların getirisi çok düşük. Ancak faizler düşünce modern hesabın da pazartesinden sonra %53 faizinin aşağıya çekileceği ihtimali var. Sen %53 iyi almışsın.

• Faiz nereye kadar yüksek kalır ( ki enflasyon altında ) vardır bildikleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Zamanı gelince ekonomiyi teslim ettiğin uzmanlar gerekeni yapar düşmesi gerekiyorsa düşer ama çok önceden yapılan bu tarz açıklamalar piyasada telaştan başka birseye yaramıyor maalesef

• ekonomiyi yönetenlerin, halen ülke ekonomisini düzelteceğine inanan kaldı mı? bu kadar şeye şahit olmalarına rağmen?? ne inat varmış sizde. aman kumara bulaşmayın, illa kazanacağım diye evi barkı da kaybedersiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puhah 2025 de seçim var diyince gülüyolardı burda 2 gün önce.. reyiz neler konuşmuş öyle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salı günü ddkkm hesabımın dönüşü vardı, bu sefer komple TL’ye dönsem mi acaba diye bayağı düşünmüştüm ama en sonunda tekrardan devam etme kararı vermiştim. Bakalım yeni yılın ilk 3 ayında neler olacak artık ama bence doğru bir karar verdim.

• gross G kullanıcısına yanıt
    Evet

• Arkadaşlar selam Burgan On hesap ve Anadolu renkli günlük hesaplarım var: Haftasonu küçük bir meblağ gerekti buradan EFT yada kartla nakit çekersem tüm faiz iptal mi olur yoksa otomatik düzeltme yaparlar mı pasif bakiye de? Tecrübesi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • assessor kullanıcısına yanıt

çektiğin tutara faiz vermez sadece

• Yapıkredi sınırsız günlük hesabı haftasonu günlerinin faizini pazartesi mi yansıtıyor hesaba?

Şu mobil bankacılık konusunda TEB gibi olamadılar!

• Bankaları yeni kredi karti çıkaran müşterilere faizsiz nakit avans kampnayalari var Kredi kartı limitine göre degisir diyor.Limitin %kaci için veriliyor nakit avans

• phoenix_88 kullanıcısına yanıt
    Evet pazartesi hsbc sadece haftasonu yansıtıyor fakat onda da fast yok zaten

• marcopashaa M kullanıcısına yanıt
    benim bildiğim max 25bin her kredi kartı için.

• Turcopolo kullanıcısına yanıt
    nereye gececeksiniz?

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Kart Max 25 bin nakit avans veriyor da hocam. Bana 12.5 nakit avans çıkıyor kart limiti düşük olduğu için . Benim sorum çıkan nakit avansı kart limitinin yuzde kaçı olduğu yönündeydi.Yani genel kural ne burda kart limitinin yuzde kaçına en fazla veriliyor.Yoksa zaten Max 25bin veriyor.Ama Max.Limitin az diye onu da vermiyor.25 bini alabilmek icin kart limitim ne olmalı.Asil soru bu

• 
Sayfa: önceki 42644265426642674268
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.