< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travmasurgeon -- 2 Ocak 2025; 18:8:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travmasurgeon -- 2 Ocak 2025; 18:8:46 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
yarın görürsün reis :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerminator -- 2 Ocak 2025; 18:29:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Şube faiz oranı %52 zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kimlik beyanının uygulanabilirliği yok. Bakan yazın bir konuşmasında ortalama bir kuyumcunun vergi matrahının 16 bin olduğunu söylemişti. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizzr_87 -- 2 Ocak 2025; 19:5:17 > |
enpara varsa yatırabilirsin. |
33 veriyor reis çok komik oran < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Eğer düşecekse bugün hesap açanların oranı dahi düşüyor mu? |
günlük faizde zaten bir söz verilmiyor ki? her şey günlük < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HOŞGELDİN FAİZİ ŞEKLİNDE 1 AY MESELA TAAHHÜT VERİLEBİLİYOR, Fiba yapmıştı daha önce. |
Saat 11 e kadar parayı gönderebileceğin bir tek orayı biliyorum. Oranlarına bakmadım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizzr_87 -- 2 Ocak 2025; 19:54:17 > |
Bana müşteri temsilcisi yarın değişecek dedi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Şimdi baktım 41 görünüyor reis :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Evet |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karizmaaa1907 -- 2 Ocak 2025; 23:3:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bugün TLref 46 lara düştü, para piyasası fonlarının getirisi de 46 ila 48.5 arasında oluştu |