Arkadaşlar anadolu bank ve ortak hariç en iyi veren hangisi şuan? 30-60-90 gün vadeli de olabiir |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4346. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
HSBC 1 ay vade 49 verdi 2-5M arası bakiye.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bahsettiginiz fonmu acaba. Hsbc de bana 2.uzatma icin fon aldirmislardi %25 bakiyeyle. 439bin 1 gunde 441 oldu. 3-4 gundur botle normalde 500tl verirken 1.5-2 araliginda veriyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hsbc modern hesaba 47 verirken %49 a çıkardı.
-
3 subatta hsbc uzatmam bitiyor %53. 10 subat sonrasi premier 2m olacağı mesaji geldigi icin yarın vergi artisi gelmeden ppf geçmeyi düşünüyorum ama bilemedim
01 Şubat ve sonrasını etkiler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burgannda on lu.olmazsak.eft ye.ucret alıyormu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana 3 gün önce 47 ile bağladılar . Ne zaman okdu bu
PpT toplantısı 6 martta . stopaj son 31 ocak . Önü haftasonu olması kötü
Hocam bu kadar yüksek oranı nasıl buldunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar ben TEB de günlükteyim mobilden nasıl bunu aylığa döndüreceğim bulamadım?
malup stopaj artığına karşı aylık yapayım dedim yapabilir miyim
HSBC MODERN HESAPTA GÜNLÜKTE VERDİ . ama normal mevduat ta valörsüz 47 bağlıyordu esnek olmak için modern de kaldım . 2m altına aldın . 2m üstüne 49 veriyormuş . Yeni hsbc ye geçtim belki ondandır
Tahmin ettiğim kadarıyla marifetli hesaptasın. Aylık vadeli istiyorsan yeni hesap açılışı kısmından vadeli hesap açman gerek.
-
Teşekkür ediyorum evet marifetlideyim hoşgeldin faizinden yararlanmak için açmıştım normal vadelide oran kaç acaba düşer değil mi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengizzr_87 -- 31 Ocak 2025; 8:49:49 > -
Hsbc vadeli hesabı tekrar %47'e düşürmüş. Bugün açmak için aradığımda dün 49 idi bugün 47 oldu diye döndüler.
-
Bugün %49 dan geçiş yapacaktım, 10:15 gibi müşteri temsilcisi aradı oran %47 oldu dedi, mesaj gelmiş. Daha erken saatte %49 imiş.
-
Saçmalık gerçekten ben dün konuştum cuma gün sonuna kadar geçerli dedi. Bu sabah transferi yaptık elimizde patladı.
-
stopaj konusu ne zaman netleşir acaba
-
bugün sözde açıklanacaktı ama henüz bir gelişme yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X