Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4342. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: E.T.01 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
86.878
Cevap
2.017
Favori
7.587.118
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
263 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43404341434243434344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anadolubank görüşmeli hesap açıp 50 den faydalanabilirsiniz. 1.999.999 U GEÇMEYİN. Pasif artmasın.

• libertarianism L kullanıcısına yanıt

Max 2000.000 mu bağlamak gerekli . Kalan tutatarı başka nir vadelide mi değerlendirmeliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hsbcde mevcutta modern hesabı olanlar dikkat etsin 2 milyon ve üzeri mevduat isteyecekler artık. Gizem mail atmış :)

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • RedSovietX kullanıcısına yanıt

Pasif bakiyeden en az etkilenmek için 999.999 - 1.999.999 - 2.999.999 gibi miktarları geçmemek önemli.. Sizin 2.5 milyonunuz varsa, 1.999.999 Renkli hesaba bağlayıp, her gün faizi almanız gerekir. 1.999.999 TL nin pasifi 90.000 TL. Kalan paranızı en çok getirisi olan TEFAS fonlarından alabilirsiniz.

• _Oğuzhan_ _ kullanıcısına yanıt

Stopaj konusunda söylenti var. Siz bunu gerçek gibi ifade etmişsiniz. Belli olmaz belki fonlarda da%15 olabilir.Eğer %10 kalırsa mevduattan fona para kayar. Ayrıca pp fonları bugünlerde çok iyi gelir veriyor Bunun nedenini anlayamadım. Böyle devam ederse bankalar faiz artırıma gitmek zorunda kalırlar.

• %10’u uzattıklarına dair herhangi bir duyuru gelmezse mantıken 31 Ocak sonrasında vadeli mevduatlarda stopaj %15’e çıkacak. Teşvik öncesinde %15’ti zaten, bir nevi fabrika ayarlarına dönmüş olacak. PPF’ler ise yine mantıken %10 olarak devam edecek. Çünkü hisse yoğun fonlar hariç yatırım fonlarında stopaj %10 olarak uygulanıyor. Fonlarda da %15 falan yaparlarsa çarşı karışır.

• kronikyorgun kullanıcısına yanıt

cep şubesine girin vadeli hesap açılışında oranları görebilirsiniz

• mojno M kullanıcısına yanıt
    fonda 15 olcak

• santral apne S kullanıcısına yanıt
    Neden faiz artırmak zorunda kalsınlar ki ? Dolaylı yoldan fonları fonlayanlar zaten bankalar.. para piyasası fonları zaten mevduat demek. İyi performans göstermelerinin sebebi sadece ters repo bulundurmuyorlar bir çok garanti getirili enstrümanlar var içlerinde. Fon yöneticileri boşuna işletim ücreti almıyor her şeyin bir bedeli var.

• rock002rock R kullanıcısına yanıt

Mt ile görüştüm yapıldı.

• Vakıfbank Plus Platinium kartıma 3 ay sıfır faizli taksitli nakit avans masrafsız 25k kampanyası gelmiş.

Kişiye özel olabilir,Vakıfbank world kartı olanlar mobil uygulama cepte kazan kampanyalar kısmından kontrol edebilirler.

Ben kullandım.31 ocak son gün!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkelvis -- 28 Ocak 2025; 19:41:56 >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt
    Neden 15 olsun ? Sebep nedir önceden mevduattan çok daha düşük stopaj ile işlem yapıyorlardı. Ayrıca uzunca süre %0 stopaj uygulandı fonlara. Fonlarda zaten belirli kriter ve giderler var bence detaylı araştırın ondan sonra kesin konuşun.

• Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

Modern hesap bakiyesi 1 milyon olan ve vade sonu 15 subat olan birisi 10 subatta premier ozelligini kaybedecek yani bu anlama mı geliyor? 51 gecelik faiz oranını da kaybedecekse bu haksız bir durum...

• eros68 kullanıcısına yanıt
    Bana anlatılan o şekilde. Bence faiz oranını mevcut 45 günü dolana kadar kaybetmemeli ancak premier özellikleri tamamen kaybedilecek 2 milyon bakiye ve üzeri yoksa. Hsbc hesabını boşalttım zaten komple fonlara geçiş yapıyorum kademeli.

• otaku kullanıcısına yanıt
    Pasifi ne yapacaklar aceba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kyturan1 kullanıcısına yanıt
    Artacaktır , indirim için mesaj atmazlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • santral apne S kullanıcısına yanıt

Eskiden ters repo ağırlıklıydı. İçeriklerini değiştiriyorlar. tahvil bono gibi.

O zamanlar insanlar tl ye güvenmiyordu. İnsanlarda para tl de kalmasında nerede kalırsa (ev araba dolar) kalsın deniliyordu. şimdi durumlar değişti mevduat ve ppf lerde rekor rakamlar konuşuluyor.

• Cengizzr_87 C kullanıcısına yanıt
    Tabikide. Bundan sonra ekonomi politikası bu şekilde yürütülecektir. Ekonomi yönetimimiz Dünya konjonktürüne uygun hareket etmek zorunda. Güçlü TL güçlü Türkiye.

• 
Sayfa: önceki 43404341434243434344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.