Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4362. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87.799
Cevap
2.025
Favori
7.712.023
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
265 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 43604361436243634364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • getirfinansta 3 farklı vadesiz hesap açarak pasif bakiye miktarını bu şekilde dağıtabilir miyiz.

• Burgan gerçekten enteresan banka olmuş. Eskiden tabela da olsa uygulamadan faiz oranlarını görürdük, şmdi para atmadan göremiyoruz, bir de bankayı aradığınızda işlemlere devam etmek için sizden sürekli mobil banka şifrenizi tuşlamanızı istiyorlar kart şifrenizi kabul etmiyorlar. Neyse 10 dakika sonucunda tabela faizlerinin 32 gün için %44 olduğunu öğrenebildim. Akbank %45 veriyor, ppf den çıkıp orasını değerlendireceğim.

• economist52 kullanıcısına yanıt
    enpara isterse %50 versin parayı oraya taşımam kimseyede önermem yıllardır kullandığım hesabıma sebepsizce bloke koymuştu. Devlet bankaları dışında hiçbir bankayı artık kullanmıyorum bu sebepten ötürü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caryting -- 6 Şubat 2025; 10:44:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • rfssfr kullanıcısına yanıt
    mevduatta kalmak istiyorsanız 3 aylık 44 45 veren bankalara bakabilirsiniz. kısa vadede bağlamayın oranlar sürekli düşüşe geçecek çünkü

• MERHABA arkadaşlar,

On bank 499 tl ye kadar 40 tl pasif bakiye ile %51 veriyor. 495 bin yollasak elimize %kaç faiz geçmiş olur?

Birde 999 bine kadar %48,5 veriyor. pasif bakiye 100 bin . Buraya 995 bin yollasak % kaç fiaz almış oluruz?

• Dino Dini kullanıcısına yanıt
    Burgan da bir sıkıntı var şu ara,geçen hafta arayıp adıma kredi başvurusu olduğunu söylediler..tabi öyle bir başvurum olmadı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nicholai Hel kullanıcısına yanıt

Yok üstad daha o seviyeye gelmedikBanka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) Ama diğer farklı bankalarlada çalışıyorum hiç biri mobil şifremi girmemi istememişti.Birde daha önce böyle bir dolandırıcılık vakasına denk geldim.Sisteme şifremi girmemi istedi bende huylandim farklı şifre girmiştim telefonu kapattılar.Daha sonra hemen akabinde arayıp şifrenizi yanlış girmişsiniz beyefendi deyince bende küfür ettim yüzüme kapattılar.Hemen bankayı aradım dolandırıcılarmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son birkaç günde Anadolu hoşgeldin faizini uzatan oldu mu, babam için dün kayıt açmıştık bugün olumsuz sms'i gelmiş. 2 fatura talimatina uzatiyorlardi normalde.

Hali hazırda fatura talimati olanlarin uzatmiyorlardi bildiğim kadarıyla ama talimat yok hesapta

• cetera kullanıcısına yanıt
    Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
    Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)faizhesap.neocities.org
    Faiz Getirisi Hesaplama
    https://faizhesap.neocities.org

Buradan hesaplayınız

• Mevduat: 183 bine Akbank günlük 230 TL veriyor. Bunun 35 lirası vergi. Nasıl?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ING %49dan 48e indirmiş

Aylık beklemeden haftalık %1 indiriyorlar artık

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Stopaj düşülmemiş hali: 230 TL

Vergi ise %15

230 x 15 / 100 = 34,5 TL vergiye gidiyor yani.

• En yüksek günlük faizi hangi banka veriyor? Enpara %30 şuan. Bundan yükseği var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bu hesabin adi nedir? Bende gunluk cok dusuk akbankda.

• Yalnız Kovboy kullanıcısına yanıt
    serbest hesaptır bi kere kullanana kolay kolay yüksek vermiyorlar

• glory34 kullanıcısına yanıt
    İyi diyorsanız okey :) nabız yokladım

• Loras Tyrell kullanıcısına yanıt
    hoşgeldin kampanyalari hariç, nkolay %45 bi de ortak (banka değil , %46)

miktarina gore hoşgeldinleri değerlendirmek lazim pasif bakiye sebebiyle. anadolubank %50

• Emrecan3321 E kullanıcısına yanıt
    Sagolun. Onceden kullanmistim ondan dolayi düşük demek ki.

• Yalnız Kovboy kullanıcısına yanıt
    Adı serbest hesap. İlk ay olduğu için yüksek ama sonraki aya bakacağım. Ama çok düşer.
    Daldan dala başka bankalara bakacağım bitince.

Nabız yoklamakböyle olmaz yalnız, bu bildiğin soru sormaktı. Vergiye iyi demem için malum kitleden olmam lazım, o da imkansız. %1 stopaj bile fazla bunlara...

• 
Sayfa: önceki 43604361436243634364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.