QNB davet kodu olan varsa gireyim. müşteri oluyorum. ORtak çok düşmüş. Anadolu ve Alternatif bankta ise hoşgeldin faizim bitmiş mi süresi bitmemiş mi bi türlü anlayamadım. yazmıyor uygulamanın hiçbiryerinde. içerde sıfır para oldugu için deneyemiyorum da, bu durumlarda ne yapıyorsunuz size verilen günlük faizi görmek için? |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4490. sayfa)

-
-
Nkolay basitçe en mantıklısı değil mi eğer faiz oranı yüksek veren diğerleriyle aynı ise? !
** günlük faizlerde günlük faiz oranını değiştirebiliyorlar. faizler genel olarak düşerse kalakalıyorsunuz.
ama faiz başka yerde daha yüksek olursa istediğiniz zaman çekebiliyorsunuz.
** 32 /48/ 90 vb vadelilerde ise malum faizler yükselirse dez avantajlı oluyor. istediğiniz zaman atamıyorsunuz.
faizler düşerse avantajlısınız
ama NKOLAY?
ikisinin de avantajını içeriyor.
Hem günlük faizin yukarda altı çizili avantajı ( istediğim zaman vademi alıp vazgeçip ayrılabiliyorum.
Hem de vadelinin yukarda altı çizili avantajı ( faizler düşse bile 4 aylık süre ile ilk girdiğiniz faizden devam edebiliyorsunuz.
Burda benim kaçırdığım birşey mi var?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Mart 2025; 3:56:24 >
-
Ben de aynı sonuca varıp nkolay bonoya geçtim. En yüksek günlük getiri burada ancak devlet güvencesi olmadığından çekiniyor insanlar sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Paranız 1milyona kadarsa iyi seçenek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anadoluya 50bin at ve bir gece bekle
PPF getirileri çok düşmesi nedeniyle Akbank sana özel %46 oranıyla 32 gün vadeliye koydum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
beyler bişey soracagım,
31nde akbanka 15k yatırmam lazım nkolayda bayram sebebiyle eft yapılamaz ,iş gününde yapılabiliyor diye biliyorum.Teyit için sorayım dedim
" EFT ise farklı bankalar üzerinden yapıldığından bayram boyunca hesaplara geçmeyecek" diye geçiyor
@Moldova_lover hocam senin bilgin var mı nkolaydan yatıracam yazmıstın ama riske atmayalım diye bakınıyorum.
-
Bu sana özel bende yok :(
-
Akbaktaki bileşik faiz mi? Bende de 46 çıkıyor ama 32 gün 999999 liranın 34 bin lira getirisi var görünüyor. Nkolay bono yukarıdaki tabloya göre 47 bin görünüyor. Ben mi yanlış bakıyorum?
Değerli arkadaşlar malum Çarşamba yazmıştım cuma bugün benim dönüşümdü vade 2 milyon küsür vardı HSBC'nin bildirimine rağmen müşteri temsilcim 49'u bugün veremiyorum dün akşam indi dedi Merkez son hamlesini geri aldı dedi Ben de bu Formdan öğrendiğim gibi bildirimi gösterdim bddk'ya bankayı şikayet etmek gerekir dedim sizle ilgili değil dedim. 2 milyona kadar olanını %49'da bağladı 500.000 boşta kaldı yani Ne yapabilirim 500 bin lirayı nereye bağlayabilirim sevgili arkadaşlar yardımcı olur musunuz
üstad şu tablonun kopya iznini açamaz mısın? kendi rakamlarımızı yazıp görsek ?
-
Nkolay bonoda 150 gün bağladim 20 gün sonra bozmak isteyince ana parayımi veriyor yoksa kazanılan faizide veriyor mu
-
quote:
Orijinalden alıntı: hakanberber53
Nkolay bonoda 150 gün bağladim 20 gün sonra bozmak isteyince ana parayımi veriyor yoksa kazanılan faizide veriyor mupara+faiz . bileşik getiri yok.
-
https://twitter.com/BloombergHT/status/1905522483895435758?t=uHKL61-a_qvrPtdttYi1fQ&s=19
Bonoyu alırken örnek 25 gün gösterdi, daha önceden çıksak da kaldığımız gün kadar faiz işliyor mu? Faiz günlük işliyor ama bileşik üzerine katlama olmuyor sanırım ? Bu bono işi karışıkmış bayağı :)
-
anadoluda pasif var yalnız
-
Ikisinide alırsın sıkıntı yok
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sabah bende görüştüm. Dün akşam mesai bitimine yakın banka yönetimi acil toplantı yapıp 11 Nisana kadar %49 veriyoruz diye gönderdiği mesaj içeriğindeki oranı iptal etmiş. Bugünden geçerli yeni oran %44 diyorlar ancak kendisine mesaj gidenlere bugün gün sonuna kadar para göndermesi halinde %49 oranını uygulayacaklarını söylediler. Yani 11 Nisan tarihi iptal. Niyetiniz varsa ve size mesaj gelmişse şu an için en iyi vadeli oran hala HSBC de.
-
2 gün önce banada gelmişti bugün temsilcimle görüştüm günlük modern olmadığı söylendi 32 gün veya 40 gün vadeli olarak yani paraya dokunursanız vade bozuluyor sizede mi böyle söylendi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X