Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4492. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 10 Misafir (3 Mobil) - 10 Masaüstü6 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
90.219
Cevap
2.059
Favori
7.970.761
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
273 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44904491449244934494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bileşik faiz getirisi için her gün bonoyu satıp tekrar almanız gerek. Tabii satarken güncel faiz oranına bakın mutlaka düşmüş olabilir diye. Evet 999.999’u geçmemek lazım daha üstüne faiz işletmiyor çünkü.

Benim eskiden hesabım vardı bono alımı için kimlik onayı falan istedi, devlet güvencesi yok ama aktifbank da küçük bir banka değil sorun olmaz diye düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • capo di capi kullanıcısına yanıt

6 ayda bir birikmiş faizi verecek demek.

• Nkolay bono dün bir kaç denemede 130 gün vade görülmüştü.

Bugün bağlayan var mı ? 130 gün veriyor mu bugün de ? Yoksa kısıtlama oldu mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Birkaç kez deneyince 130 gün verdi bana. Yalnız şu takıldı aklıma bugün 0.12 civarı getirebilecek bir fona geçmek daha mı mantıklı olurdu çünkü 5 gün boyunca nkolayda al-sat yapamayacağız ve bileşik getiri alamayacağız.

• dolcia kullanıcısına yanıt
    Brüt günlükte 0,1233 e denk geliyor nkolay bono.

Kişisel tercih meselesi elbette.

Benim görüşüme göre. Sepet metaforu ışında mevduat gibi sabit getiri olarak görüldüğü için tercih ediliyor bono.. Fonun getiri garantisi olmadığı için gelecek için kıyas zor..

Zaten en fazla 1 milyon limiti nedeniyle fazla da göze batmıyor olsa gerek.

• enpara gittikçe oran düşürüyor, aylığı önce 46'ya çıkarmıştı dün 45'e indirdi, şimdi de 44.5'a çekmiş.

günlüğü de 31' e indirerek tüy dikmiş.

• Bugun saat kactan sonra vadeliye para yatırırsak faiz islemez. .qnb 17.00 idi mesela ...bugun başlıyorsa bayram carsamba gunu mu mevduat' tan para çekimi yada eklemesi yapabiliriz ? ( carsamba mi topluca yatmıs olucak faiz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 28 Mart 2025; 13:38:55 >
  • Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Aynen hocam biraz düşündüm 5 gün normal getiriyle bileşik getiri arasında çok fark yok dokunmadım o yüzden. Zaten bileşik için 5 gün fonda kalıp sonra tekrar nkolay’a geçsem mi diye düşünmüştüm ama gereksiz olur gibi geldi.

Devlet güvencesi olmaması bize patlamaz umarım koca banka sonuçta aktifbank :)

• johnny lenn kullanıcısına yanıt
    Alacağını aldıda ondan.belli limitler dahilinde hareket ediyorlar.enparada fırsat gördüğün an kullan

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • omeravalar kullanıcısına yanıt
    Ekranın neresinde gösteriyor hocam Az önceki Qnb'ye müşteri oldum günlük faizine kazananlar Kulübü gerekiyor sanırım onun için de koşullar var ona giremiyorum Akbank %46'ya gideceğim eğer QNB yapamazsam saat çok az kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Mart 2025; 14:4:51 >
  • Ifadede bir anlaşmazlık var galiba net faiz ne demek?
    %15 stopaj düştükten sonra kalan faiz mi demek herkes net faiz kelimesini o şekilde mi kullanıyor

• Zaman kalmıyor 2 milyon 200 bin var ortaklarda toplam bayramdan önce acilen değiştirmek istiyorum %41'e düşmüş.

Alternatif Bank ve Anadolu Bank ve HSBC yeni müşteri haklarımı kullanmışım.

Şu anda Akbank bana özel %46 veriyor 32 günlük başka bir şey arayıp kasmama gerek yok sanırım değil mi iyi gibi?

• etrenjit E kullanıcısına yanıt
    1 nisana kadar stopaj sıfır yani bugün alacağınız hazine tahvil ve bonolarında stopaj ödemezsiniz
    Karar uzatılırsa bundan sonrada geçerli olacak

Resmi gazete %15 stopajın düzenlendiği belgede mevcut

• Enpara %45 den bağladım 32 hün

• samtln S kullanıcısına yanıt
    hocam bu nkolay bono içim de geçerli mi?
    %45 gösteriyor şu an, stopaj sız mı?

Ben çünkü QNBde hala hazine bonusu alacak bir ekran göremiyorum yatırım hesabı da açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 28 Mart 2025; 14:27:44 >
  • qnb hoşgeldin faizi üst limitini 2 milyondan 3.5 milyona çıkarmış. bilginiz olsun

Evet doğrudur , tarihi yanlış yazmışım pardon 🙏

yalnız burada gelir elde etme tarihi stopaj 0 gibi....satınalma tarihi önemsiz gibi....mesela alsat yaptıysan...

• Sume kullanıcısına yanıt
    Hocam az önce müşteri oldum yatırım hesabı da açtım uygulamaya da giriyorum Her şeyi normal ama böyle bir hoş geldim faizi ekranı göremiyorum normal faizleri tıkladığımda da %35'lerde seyrediyor özellikle vadeli hoş geldin faizi göremiyorum.

Eğer günlükten bahsediyorsanız günlük kazandıran hesap açabilmek için bir sürü koşullar yazmışlar şu an o koşulları Geçemem herhalde bir an önce

• 
Sayfa: önceki 44904491449244934494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.