Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: TheDifference35 , Sahap08 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir - 16 Masaüstü
5 sn
90.179
Cevap
2.054
Favori
7.964.340
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
273 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44924493449444954496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Finans Kazandıran Günlük hesapta getiri hafta sonu da günlük yansıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperzengin -- 28 Mart 2025; 15:33:59 >

• < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar nkolay bononun üzerine ekleme yapmak istiyorum. Bonoyu satıp ekleyeceğim miktarla birleştirip mi bono almalıyım yoksa mevcut bonoyu satmadan ek parayla bono alsam birleşir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt

Hayir 2 tane bono olur vadeleri farkli

• .montana. kullanıcısına yanıt

Bonoların vadesini nasıl ayarlıyorsunuz? Yani günlük mü aylık mı? Bi anlayamadım şu işi :)

• .montana. kullanıcısına yanıt

Sağ ol hocam satıp tekrar aldım

• ceyon C kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • darksideofthemoon kullanıcısına yanıt

Bono alırken sistem otomatik gün veriyor örneğin 29 veya 55. Gir çık yaptıkça gün değişebiliyor bana başta 29 geldi kapatıp tekrar açtım 129 verdi kabul ettim. Ama zaten bileşik faiz için sat-al yapacaksanız günün çok önemi yok

• haykmayk kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış bilmiyorsam sadece görüntüleme ve düzenleme yetkisi var. Linke erişimi olan herkese düzenleme yetkisi verirsem herhangi bir kişinin tabloda yanlışlıkla yapacağı en ufak bir değişiklik tüm tabloyu çöp etmeye yeterli.

Cevabınız için teşekkür ederim. O zaman vadesi uzun almak la kısa almak arasındaki fark ne oluyor? Yani neden 29 almadınız da 129 vadeliyi tercih ettiniz?

Mantığını anlamaya çalışıyorum da :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darksideofthemoon -- 28 Mart 2025; 15:54:56 >

Rica ederim. Başta faiz düşerse diye uzun vadeli olsun istedim ama sonra sat-al olayı aklıma geldi :) yani bileşik getiri olmasa da olur derseniz uzun vade yapabilirsiniz ama her gün sat-al yapayım derseniz vadenin önemi yok

Hergün al sat sıkı takip lazım.

Diyelim ki hergün alıp satmıyoruz. Her bononun vadesine göre getirisi oluyor o zaman. Heralde düz mantık olarak doğru anladım.

Evet her gün al sat olayını ben de çok yapacağımı düşünmüyorum açıkçası unutuluyor bi süre sonra. Aynen hocam örneğin 129 gün yaparsanız 45 orandan 129 günlüğüne bağlamış oluyorsunuz faiz düşüşü vs etkilemiyor sürenin sonuna kadar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok teşekkürler. Anadolu bank bitince artık buna geçmek gerekecek gibi. Şimdiden hazırlığı yapmak lazım :)

• 32 günlük vadelide 46 üzeri varmı ? 46 alabiliyorum ama üzerini alanlar olmuş sanırım

Rica ederim. Evet anadoluyla birlikte en iyisi bu gibi şu an inşallah oranı düşürmezler :)

• Habere gel.. Hafize hanım yatırım çekme başkanı olmuş.. Memo ya yolluk 😁 Faiz beklentisi ile durmayan çıkışlar manidardı, mevduat göz mü kırpıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fallenangel_1903 -- 28 Mart 2025; 16:5:11 >
  • Arkadaşlar 0tl ile 49.999₺ vadesiz alt limit tutarı olarak gösterdiği(7.500tl) açılış yapılırken mi öyle olması gerekiyor ? 50.000₺ ile 99.999₺ diyor mesela.

Sormak istediğim şu 49.999₺ para attık hesaba, kazançla birlikte 50.000₺ oldu. Alt limit oranı 50bin tl ile 99bin tl olana mı geçiyor ? Yoksa açılıştaki 49.999tl yi mi baz alıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RenaultKing -- 28 Mart 2025; 16:13:58 >
  • RenaultKing kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim yukarı alt limite geçiyor hocam

• haykmayk kullanıcısına yanıt

Hocam google sheets'te indirme seçeneği var. Aşağıdaki link sarppynin tablosunda var mı?

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)
  • 
Sayfa: önceki 44924493449444954496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.