Benim bildiğim yukarı alt limite geçiyor hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4495. sayfa)

-
-
Hocam google sheets'te indirme seçeneği var. Aşağıdaki link sarppynin tablosunda var mı?
-
2 milyon 500 bin bakiyeye daha önce paylaştığım gibi
2 milyona%49'dan hsbc'ye
500 bin %46 hsbc 40ar gün koydum.
Denizbank ile 45 gün sonunda Ayrıldık ama Sağ olsunlar girerken konuşmuştuk fatura talimatı karşılığında EFT almadılar ancak 2 milyon üstünü bankadan nakit çekmem gerekti Onun biraz perişanlığı oldu nakit parayla tekrar başka bankaya ATM'den yatırmak uzun zaman aldı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
N kolay bonoda. mevduatta olduğu gibi devlet garantisi varmı? (daha önce sorulduysa kusura bakmayın)
-
Paylaşım için yalnızca aşağıdaki seçenekler var hocam, bu nedenle görüntüleme yetkisi vermek durumundayım ve onu seçince de indirme ya da kopyalama özellikleri aktif olmuyor.
-
nkolay bono uygulamasını aynı telefonda iki farklı kullanıcı adı ile kullanamıyor muyuz?
-
yok
-
Normal bir hesap, samsung güvenli klasörden başka bir hesaba giriyorum ben devamlı sorun olmuyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cuma günü son anda yetiştirdik.teşekkürler yazan herkese.
Akbank 32 gün kişiye özel %46ya 32 günlük 2,2m attım.
150bin tl kadar da bu akşam elime geçecek.
onu da günlükte tutayım ama yarın -c.tesi günlüğü çalışan işleyen neresi var acaba? bayram boyunca günlükte kalsın.
her yere müşteriyim nerdeyse.
-
Bildiğim kadarı ile haftasonları enpara ile işlem yapılıyordu.
-
para zaten birazdan enparaya gelecek. o cepte o zaman.
tabi orda %34lerdeydi galiba,
başka günlük faize işlem yapan yer neresi var acaba bu akşam veya yarın sabah. olmadı enparada kalacak madem.
-
Enpara kişiye göre veriyor hocam kontrol etmenizde fayda var bende 41 şu an günlük.
-
ATM den para yatırma ust sınırı var.. nasıl yatırdınız 2 mılyon..
ak 50 bın qr
denız 50 bın qr kartla 200 bın
grt 100 qr
gıbı gıbı
-
Zoho'yu denediniz mi? O da tanınmış bir yer. Aşağıdaki linkte yayınlamada dosyanın indirilebileceğini söylüyor. Editlenmeye yol açıyor mu bilemedim.
Link:
zoho corporation
Publish a spreadsheethttps://help.zoho.com/portal/en/kb/sheet/getting-started-with-zoho-sheet/articles/publish-a-spreadsheet#How_to_publish_a_range_or_sheet -
yok hocam haftasonu faiz işlemeyen banka olmaz. Sadece sizinde yazdığınız gibi bazı bankalar 1ergünlük bileşik gider haftasonuda, bazısıda 3günlük basit bağlar...
-
iphone için bi yolunu bulamadım.
-
Banada HSBC den mesaj geldi, 2 milyon üstü 49 dan olmuyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne mesaj geldi hocam Ben modern hesap hakkımı 3-4 ay önce bitirdim.
Bugün bana atanan müşteri temsilcisini aradım 2 milyon için %46 verdi vadeli 32 Gün günlük olarak ise modern hakkınızı bitirdiğiniz için onda avantajlı bir şey zaten olmaz dedi
2 milyon getir 32-40 gün 49 oran verelim
HSBC bulaşılacak banka değil. Fast yok. Premier olsanız dahi mesai saatleri harici eft ücreti çıkıyor. 80'lerin bankası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 28 Mart 2025; 22:28:30 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X