bu oran %48 e mi düştü yoksa müşteri bazlı değişiyor mu? |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4498. sayfa)

-
-
Bilgim yok.mesaj geldi paylaştım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nitelikli iseniz sadece icinde mevduat olan risk1 serbestler var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
02 nisanda para bağlayacaktım sınırsız masrafsız eft havale fast hakkım var oranı 39•5 e düşürmüşler / :
-
https://forum.donanimhaber.com/yatirim-fonlari-bes-fonlari-ana-konu--147353253#147353253
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
güncel enflasyon ve stopajı toplarsak tam %50 dediğinize yakın bir şey oluyor
-
örnek olarak q n b tatil günlerinde de günlük faiz veriyor. ama tatilin başından alıp da mesai gününe kadar veren banka da var.
a bankası pasifte 300k tutuyor ve faizi 28 mart akşamından 2 nisan sabahına kadar bekleterek verecek.
bu durumda 29 mart veya 28 mart akşamı bu 300k yı b bankasına aktarmak mantıklı olmaz mı
-
QNB’den %47 kazandıran hesap bildirimi geldi. Aylık görevleri yapınca bu oran yükseliyor mu? Yoksa maksimumu bu mu?
Sabit oran 47 görevleri yapınca 48 oluyor
Olmaz çünkü o pasif bakiyeyi başka bir yere aktardığın anda vadeli kısımdan, pasif kısma banka otomatik para çekiyor
Bu miktara Vakıf ve QNB de %47 32 güne rahat alınır günlük faizde sınır 5 milyon çoğu bankada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gessle -- 31 Mart 2025; 16:18:53 >
Teşekkürler hocam
Rica ederim hocam
Konu dışı ama anadolubank haftasonu ve tatil günlerinde sadece 100k Fast izin veriyor. 100'er k ard arda Fast yapamıyorsunuz toplam limit 100k. Geri kalan parayı hiçbir şekilde çıkaramıyorsunuz sadece ileri tarihli eft yapıyor.
Geçen birkaç günlüğüne usdt geçeyim dedim parayı çıkaramadım bankadan. Anadolubank kullanan arkadaşlar dikkat etsin.
Anadolu bank'tan daha hesap açamadık kimlikte milimetrik kılcal çizik olduğu için görüntülü görüşme ile hesap açtırmıyor ne diyeyim ben şimdi böyle bir bankaya
Hocam yeni bir vadesiz hesap acip, o hesaba transfer edip, oradan fast denerseniz belki olabilir
anadolubankla alakası yok devletin belirlediği fast limiti 100 k .
-
quote:
Orijinalden alıntı: skandalanadolubankla alakası yok devletin belirlediği fast limiti 100 k .
Sizin bahsettiğiniz işlem başı limit. Günlük fast limiti her bankada farklı. Genellikle günlük eft limitiniz kadar fast limiti oluyor.
Yine bu Akbank denilen tuzak bakanın tuzağına düştük. Tatil sonrası na uzasın mı seçeneği vardı onu işaretlememişiz bugün döndü vade. Transfer limitini de arttırmıyor . Kimlik okutuyorum uygun değil diyor fast e 12.80 alıyor halbuki ki birebir müşteri olduk para almayacaktı güya
Orda öyle bir secenek var ben de farkettim de 3 farklı vadelide onu sectim görünce yarın donecek benim de bir tanesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X