< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4514. sayfa)

-
-
hoşgeldin faizinden yararlanalı çok oldu benim 2-3 ay ... şuanda da geçerlimi parayı tekrar atsam
-
Ne var hocam daha iyi paylaşırsanız sevinirim.
-
Bütün bankalar 46 ve üzeri yapıştırmaya başladı :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son bir veya bir buçuk yıldır aktif bank yani ne kolay saçmalamaya başladı bir buçuk iki sene öncesine kadar bir banka %45 veriyorsa en az %48 faiz veren ne kolay Bir buçuk senedir tüm bankaların altında seyrediyor müşteriyi kaptıktan sonra tok satıcıyı oynamaya başladı hiç kimseye tavsiye etmiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk subeden yapabilirmiyiz acaba ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Web arayüzüne ekledim tabloda görüntüleyebilirsin, mobil arayüzde hesap ismine tıklarsan oradan görüntüleyebilirsin. Teşekkürler geri bildirim için.
-
web arayüzü nerede?
Vakıf Sky Güncel mevduat(pasif bakiyesiz)oranları:
1m'dan 5m'na kadar %46,5
5m ve üzeri %47
-
Akbank ve Vakıfbank 32-45 gun 47 yapmıs ama vakıfta valor var ve bundan kacıs yok degil mi?
1 milyon yatırsanız gunluk 1000 TL faiziniz yanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eros68 -- 8 Nisan 2025; 18:46:35 > -
Sky limit,hoşgeldin faizi hariç bir sistem,
mobil bankacılıkta saat 14:00'e kadar valörsüz,14:00 sonrası valörlü,
fiziksel şubede 17:00'e kadar valör yok.
-
Hocam, kontrol ettim fakat yansımamış sanırım..
Rica ederim ayrıca
-
Gizli sekmeden deneyebilirsin ya da cookies silerek cloudflare tarafından en güncel siteyi yollamıyor olabilir sana.
-
-
1 yıl (364 gün) vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli Türk lirası gecelik referans faiz oranına (TLREF) endeksli devlet tahvilinin ilk ihracı gerçekleştirildi. İhalede dönemsel faiz 12,05 oldu.
yıllık faiz buna göre 48,2 olmuş.ben öyle anladım
-
hocam gizli bilgi mi nereden bakıyoruz?
incognito demek istedi sanırım. Bilgi gizli değil.
-
incognito demek istedim evet, sitedeki bilgiler açık kaynaklardan yani bankaların websitelerinden
-
47 yapsa ölür sanki vakıfbank 😄😄😄 neyse haftaya cuma 3 aylık vade bitişim. umarım bu oranlarda bağlayabilirim vakıfta
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anadolubank renkli hesaba mesai saatleri içerisinde para gönderdim. Hâlen vadeliye almamış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bomax01 -- 8 Nisan 2025; 22:24:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X