Şimdi Ara

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) (4555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: celebi61 , travmasurgeon , crazyhead , atesoku Daha Az
4 Kayıtlı Üye ve 13 Misafir (2 Mobil) - 15 Masaüstü2 Mobil
5 sn
91.458
Cevap
2.081
Favori
8.101.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
274 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45534554455545564557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben de açtım az önce. Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları) 

Bugün yoğulardı herhalde.

• Daha önce bono almadığım soruyorum. Bunda sistem tam olarak nasıl işliyor. Günlük al-sat yapman lazım o tamam. Stopaj var mı peki?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gross G kullanıcısına yanıt
    Evet stopaj aynı %15 eskiden iyiydi bono şu an kötünün iyisi diyelim

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Hocam o zaman net faiz 1m’da 39,95 olmuyor mu? Kötülemek için yazmıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın. Nesi cazip kalıyor bunun? Pasif yok sadece. Qnb’nin pasiflisi 47,47 ye geliyor brüt. Neti 40,35. Önceden stopaj yok muydu bunda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 18 Nisan 2025; 16:35:43 >
  • bomax01 kullanıcısına yanıt

Enparaya atacaksınız pasif bakiye kalmayacak 5ten sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EjderLefLef kullanıcısına yanıt

Evet 700tl

• Azstek kullanıcısına yanıt

qnb'ye bağladım, pasifi enparaya çektim. ek faizi de halledersem avantajlı olacak. 45 gün böyle idare edelim bakalım.

• gross G kullanıcısına yanıt
    Qnb şuan en yüksek faizi veriyor ve 45 gün, onunla karşılaştırmak saçma. Nkolay hiçbir zaman liderliğe oynamiyor, hoşgeldin faizlerini bitirenler için gayet iyi oranlar veriyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QNB enparaya gönderme olayına şimdilik ses çıkartmıyor ama bunun devamlılığı garanti değil.

Ayrıca yüksek fazi süresi 45 gün ile sınırlı. Ben hesap açtığımda faiz 48 idi yükselen faziden yararlanamıyorum.

• Eagle.BJK kullanıcısına yanıt

Bildirim mi geldi? Haberim olmadı.

• MontrealR kullanıcısına yanıt

günlük ney gösteriyor hocam sizde

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    Hocam elbette dediğiniz gibi hoşgeldin süresi bitenler için iyi fakat günümüzde bankalar sürekli teklif sunuyorlar. Yatırım yapılıyorsa karşılaştırmak gayet olası. Sonuçta altın, döviz, hisse senedi gibi bir şeyle karşılaştırmıyorum. Günlük mevduatı bonoyla karşılaştırıyorum. Saçma olmasıyla ilgili şu yönde haklı olabilirsiniz, bunda tmsf garanti yok. Benim için olup olmaması önemli bir konu değil oda ayrı. Sonuçta büyük banka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 18 Nisan 2025; 18:50:13 >
  • N Kolay Bono'da hafta sonu basit faiz veriyor değil mi? Cumartesi-Pazar bozup tekrar alım yapmıyoruz yani.

• ugur_Akd kullanıcısına yanıt
    Evet

• MB gecelik faiz 49 sa p.tesi 32 günlükler 50 yi geçer.

• b0Ni kullanıcısına yanıt

qnb ne kadar veriyor 45 gün için faiz.

• TCMB 21 martta dolaylı faiz artırımı yapmış bazı bankalar bunu fiyatlamıştı.

Bu saatten sonra ciddi artış beklemeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 18 Nisan 2025; 19:31:22 >
  • QNB den 45 gun icin aldıgımız 48 faizi bir kac ay sonra tekrar alamayacak mıyız? Diger bankalar gibi bir sure sonra tekrar vermiyor mu?

• Haftasonu için sadece gün gün olarak QNB dışında faiz veren başka banka var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 202.500 TL günlük 679 TL mi veriyor ben mi yanlış görüyorum? Bir sıkıntı var galiba?

Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/Tezgah altı faiz oranları)

• 
Sayfa: önceki 45534554455545564557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.