Şimdi Ara

banka sınavları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • banka yazılı sınav soruları ve mulakatla ilgili kaynak, kitap veya bilgi verebilecek arkadaşlar varsa sevinirim. (özellikle iş bankası) teşekkürler.

• iş bankası için , ilker parasızın para politikası diye bir kitabı var onu indir hemen,bununla beraber ,finansal yonetim ,türev piyasalar, makro ekonomi ve mikrodan sadece serbest piyasa ile monopol piyasa bil.
    istatistik ne derece sorarlar bilmiyorum ancak bir enstrumanın verimi :farzedelim elinde bir portfoy var bu portfoyun baska bır portfoye karsın verımı hakkında bilgi sahibi ol, ya 3. sınıfta ogrenmıstık ,sayısal değerleme modelleri konusuydu . Bayagı uzun konular ama kolay , hatta cok kolay. havuz mavuz problemleri de sorabılırler ,en gıcık oldugum sey alinin aysenın yası yok sınıfta 40 kısı var 10 kişi gelir 5 kişi comelırse ne olur mevcut gıbı sorular ,ne ılgısı varsa... sen dostum ılker parasızın kıtabını bul al ,super kıtaptır, netten de bloomberg ın sıtesıne gıt ,ingilizcedir ama orda butun fınansal terımler ,enstrumanlar bunların verımı hakkında formuller gırla yani unversıte okumaya gerek yokmus adam fakulteyı bır sıteye kurmus...ıngılızce ama zaten sınavda ıngılızcede var degıl mı...makro ıle mıkroyu da en iyi gutenberg ten kıtabını download et ya da canaktan diye ara google da ordan yallah... he yetmedi dıorsanwww.ceterisparibus.net var bızım eskı sıte dolu kaynak var oku oku bıtıremıezsın ...yanı bır ay kassan bu kaynakları 1 ay sonra ntv de ahkam kesersın bankacılık hakkında.ancak ben bankacılıgın quarklarına ınmek ıstıorum dersen , endustrı oncesı ingiliz tacirlerinin finans kaynaklarını ve ortacag venedigini italyasını ıyı oku ,aslında bankacılık roma da oturmus bır sıstemı vardı ancak asıl olay merkantelizmle costu ,zamanın papası tamam lan faiz caizdir bir dedi aha o sozden beridir dunyanın anası aglıor ....

• quote:

Orjinalden alıntı: sendemail

iş bankası için , ilker parasızın para politikası diye bir kitabı var onu indir hemen,bununla beraber ,finansal yonetim ,türev piyasalar, makro ekonomi ve mikrodan sadece serbest piyasa ile monopol piyasa bil.
    istatistik ne derece sorarlar bilmiyorum ancak bir enstrumanın verimi :farzedelim elinde bir portfoy var bu portfoyun baska bır portfoye karsın verımı hakkında bilgi sahibi ol, ya 3. sınıfta ogrenmıstık ,sayısal değerleme modelleri konusuydu . Bayagı uzun konular ama kolay , hatta cok kolay. havuz mavuz problemleri de sorabılırler ,en gıcık oldugum sey alinin aysenın yası yok sınıfta 40 kısı var 10 kişi gelir 5 kişi comelırse ne olur mevcut gıbı sorular ,ne ılgısı varsa... sen dostum ılker parasızın kıtabını bul al ,super kıtaptır, netten de bloomberg ın sıtesıne gıt ,ingilizcedir ama orda butun fınansal terımler ,enstrumanlar bunların verımı hakkında formuller gırla yani unversıte okumaya gerek yokmus adam fakulteyı bır sıteye kurmus...ıngılızce ama zaten sınavda ıngılızcede var degıl mı...makro ıle mıkroyu da en iyi gutenberg ten kıtabını download et ya da canaktan diye ara google da ordan yallah... he yetmedi dıorsanwww.ceterisparibus.net var bızım eskı sıte dolu kaynak var oku oku bıtıremıezsın ...yanı bır ay kassan bu kaynakları 1 ay sonra ntv de ahkam kesersın bankacılık hakkında.ancak ben bankacılıgın quarklarına ınmek ıstıorum dersen , endustrı oncesı ingiliz tacirlerinin finans kaynaklarını ve ortacag venedigini italyasını ıyı oku ,aslında bankacılık roma da oturmus bır sıstemı vardı ancak asıl olay merkantelizmle costu ,zamanın papası tamam lan faiz caizdir bir dedi aha o sozden beridir dunyanın anası aglıor ....

dsotum sen ne yaptın ya. eğer uzmanlık sınavı falan değilse gerek yok bunlara. mayısta girmiştim ben onların sınavına. bildiğin temel matematik soruları. 100 soru olması lazım. öss matematiğinden daha kolay. problemler,sayılar, sayılar arası ilişkiler,fa,z hesapları falan bunlar var. bi kırtasiyeye git, çzel banka sınavları için konu anlatımlı soru bankası istiyorum de onlar kaynak verirler sana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    3 gün önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.