Şimdi Ara

Bankacı Maaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bankacı maaşları neden bu kadar çok sizce ?

8000-9000 tl alıyorlar.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bankacılar Ne Kadar Maaş Alıyor?

Bankacılık sektörü, finansal hizmetler sağlayan ve ekonomi için önemli bir role sahip sektörlerden biridir. Bankacılar, bu sektörde çeşitli görevleri yerine getiren profesyonellerdir. Maaşları, deneyim, uzmanlık alanı, konum ve diğer faktörlere göre değişebilir.

Bankacıların maaşları genellikle sektörel ortalamaların üzerindedir. Nitelikli ve deneyimli bankacılar, yüksek maaşlar ve ek ödemeler alabilirler. Bankacıların maaş aralıkları, giriş seviyesi pozisyonlar için yılda 50.000 TL'den üst düzey yönetici pozisyonları için yılda 500.000 TL'ye kadar değişebilir.

Bankacılık sektöründe en yüksek maaş alan pozisyonlar genellikle yatırım bankacılığı, varlık yönetimi ve kurumsal bankacılık alanlarında bulunur. Bu pozisyonlarda çalışan bankacılar, karmaşık finansal işlemlerden sorumludurlar ve yüksek düzeyde bilgi ve beceri gerektirirler.

Bankacıların maaşları, çalıştıkları ülkeye ve bölgeye göre de değişiklik gösterir. Örneğin, ABD'deki bankacılar genellikle Avrupa veya Asya'daki meslektaşlarından daha yüksek maaşlar alırlar. Ayrıca, büyük şehirlerdeki bankacılar, daha küçük şehirlerdeki meslektaşlarından daha yüksek maaşlar alabilirler.

Bankacılık sektöründe başarılı olmak için güçlü analitik beceriler, iletişim becerileri ve iş ahlakı gerekir. Bankacılar ayrıca sürekli gelişen finansal piyasalar ve düzenlemeler hakkında bilgi sahibi olmalıdırlar.

Sonuç olarak, bankacılar, deneyim, uzmanlık alanı, konum ve diğer faktörlere göre değişen yüksek maaşlar alabilirler. Bankacılık sektöründe başarılı olmak için gerekli beceri ve niteliklere sahip olmak, yüksek maaşlar ve kariyer gelişimi fırsatları elde etmenin anahtarıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bırak onu öğretmen maaşlarını konuşuyoruz.
  • Oguzhan 150 milyon len
  • Rumpelstilzchen kullanıcısına yanıt
    Boş ver sıkma canını buda geçer...Üzüldüğüne değmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Bırak onu öğretmen maaşlarını konuşuyoruz.

Sonuçta bankacı olmasa, öğretmen maaşını nereden alacak?
  • kim 8000 9000 alıyor?

arkadaşa iş bankasından teklif geldi ilk iki sene asgari teklif etmişler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

kim 8000 9000 alıyor?

arkadaşa iş bankasından teklif geldi ilk iki sene asgari teklif etmişler

imamın 4.000 TL aldığı yerde, öğretmenin 8.000-9.000 aldığı yerde, bankacı neden almasın ki?

yeni işe giriyorsa o ücretler normal, ama sonrasında coşturuyorlar, primler hariç
  • Bankacıların çoğu asgari ücret alıyor.Özel Güvenlik fazla alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkanbravo

Bankacıların çoğu asgari ücret alıyor.Özel Güvenlik fazla alıyor.

Gişedeki arkadaşlar belki asgari ücret benzeri alıyorlardır. Fakat arkadaşım kendi bordrosunu gösterdi, afalladım. 5 yıllık bankacı, aylık 12bin TL brüt geliri var, prim hariç!!
  • Banka müdürü alır 8000₺ arkadaşım akbankta çalışıyor masabaşı 2500₺ alıyor 10 saat çalışıo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hllnsl

quote:

Gişedeki arkadaşlar belki asgari ücret benzeri alıyorlardır. Fakat arkadaşım kendi bordrosunu gösterdi, afalladım. 5 yıllık bankacı, aylık 12bin TL brüt geliri var, prim hariç!!

Hey maşallah.Hangi banka bu ziraat mi?Benim bankacı arkadaşlar 1500-2000 maaşla sürünüyorlar özelde.
  • bankacı nedir, banka mı alıp satıyor ?
  • quote:

quote:

quote:

Hey maşallah.Hangi banka bu ziraat mi?Benim bankacı arkadaşlar 1500-2000 maaşla sürünüyorlar özelde.

aksine türkiye'nin büyük bir özel bankasında. müdür falan da değil, o zaman benim arkadaş istisna, genelde ortalama 2500 tl falan alıyorlar sizlerden gördüğüm kadarıyla.

imam olmak en iyisi o zaman...

• Futbolcuların ,şarkıcıların ,dizi oyuncularının vs. maaşlarını takmıyorsunuz da bunları mı

takıyorsunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Futbolcuların ,şarkıcıların ,dizi oyuncularının vs. maaşlarını takmıyorsunuz da bunları mı

takıyorsunuz ?

yoo alamıyoruz o kadar para, kıskanıyoruz.

siz de mi 12bin brütle çalışan bankacılardansınız?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SuKurgusu

Futbolcuların ,şarkıcıların ,dizi oyuncularının vs. maaşlarını takmıyorsunuz da bunları mı

takıyorsunuz ?

yoo alamıyoruz o kadar para, kıskanıyoruz.

siz de mi 12bin brütle çalışan bankacılardansınız?

İşsizim ben .

Kıskanmak yerine bişeyler yapılabilir .
  • Az sallayında çoluk çocuğa daha inandırıcı gelsin müdür dışında bankanın diğer çalışanları öyle süper bi maaş almıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

Az sallayında çoluk çocuğa daha inandırıcı gelsin müdür dışında bankanın diğer çalışanları öyle süper bi maaş almıyor.

gerçekten sallamıyorum, çocuk genel müdürlükte olduğundan belki o kadar yüksektir? başka türlü 2bin TL'ye yapılacak iş mi bankacılık?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fahrenayk

Az sallayında çoluk çocuğa daha inandırıcı gelsin müdür dışında bankanın diğer çalışanları öyle süper bi maaş almıyor.

gerçekten sallamıyorum, çocuk genel müdürlükte olduğundan belki o kadar yüksektir? başka türlü 2bin TL'ye yapılacak iş mi bankacılık?

Evet genel müdürlükte çalışırsan maaşlar yükselmeye başlıyor.
  • bankacıdan kastın nedir?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.