Şimdi Ara

Muhasebeci maaşı ortlaması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yurt dışına ihracat yapan bir şirkette çalışan başarılı sayılabilecek bir muhasebecinin ortalama maaşı ne kadar olur?

Bir tanıdığımız muhasebeci,yurt dışına ihracat yapan büyük bir şirkette çalışıyor ve muhasebenin başında sanırım ama ne kadar kazanıyor çözemedim,söylemeye de çekiniyorum. Adam bir yemekte 300 tl veriyor,para harcamaya bayılıyor. Öyle ki note 3 e baktım diye hediye alıyordu az kalsın. Açıkcası adamın iflas bayraklarını çekmesinden korkuyorum.

Edit:Ayrıca firmanın sitesinde accounting de direk adı ve iletişim adresi verilmiş. İşleri hakkında soru sormaya çekiniyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5000 alanda vardır 35000 tl alanıda gördüm dahada üstü vardır bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dicey_celo

5000 alanda vardır 35000 tl alanıda gördüm dahada üstü vardır bence...

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Adam hiç yatırım yapmıyor olduğu gibi yiyor da geleceğini garantiye alması için çabalayacağım. Ne kadar kazandığını da sormaya çekiniyorum açıkcası. Restoranlarda sağlam para harcayan birisi ve kendi evi bile yok. Acayip para yediriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

quote:

Orijinalden alıntı: dicey_celo

5000 alanda vardır 35000 tl alanıda gördüm dahada üstü vardır bence...

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Adam hiç yatırım yapmıyor olduğu gibi yiyor da geleceğini garantiye alması için çabalayacağım. Ne kadar kazandığını da sormaya çekiniyorum açıkcası. Restoranlarda sağlam para harcayan birisi ve kendi evi bile yok. Acayip para yediriyor.

Hocam bir tanıdığım diyorsun adam parayı kendi kazanıp kendi harcıyor nasıl harcaması gerektiğini biliyodur heralde bence hiç karışmayın. Sonuçta o parayı mezara götürmeyecek hayatını yaşasın yesin,içsin,gezsin. Şöyle bir durum var ablam önceden 1750tl maaş alıyordu anca yetiyordu şimdi 3500tl alıyor yine anca yetiyor. Bunun nedeni ise iş değiştirince arkadaş çevren değişiyor elitleşiyor takıldığın yerler pahalılaşıyor. Bahsettiğiniz kişi küçük bir şirkette çalışsa gideceği yerler orta seviye olur ama büyük bir şirkette çalışıyorsa gideceği yerler lüks yerler olur.

• Hazıra dağ dayanmaz demişler.

Şimdi yesin içsin gençliğini yaşasın olayına katılmıyorum ben. Sonra 50 yaşına gelince de, açıkta kaldım diye söylenirler. Sadece bu söyleme katılmıyorum, kim nereye harcar ise kendi bileceği iştir. :)
  • yedirmese de pinti dicektin bırak takılsın kendi halinde
  • yeminli mali müşafir iyi ücretler alıyorlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendis Maaşları
    15 yıl önce açıldı
    25 yaş üstü işsiz GSS borcu
    3 yıl önce açıldı
    MÜHENDİS MAAŞLARI
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sanane istedigi kadar savursun.adamlar para hesabı yapıyo isleri geregi. Ben olsam note3 u hediye olarak aldırırdım :d saka bï yana 6000 7000 civarıdır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için saolun artık yaşlanmaya başladı da 40lı yaşlarına vardı.Ben sadece geleceğini düşündüğüm için yardım etmeye çalışıyorum. Herkese teşekkürler

• ne yaptınız yav 6000 ler 7000 ler 30000 ler. benim çalıştığım firma şu anda 100 ülkede ofisleri fabrikaları var. bahsettiğiniz ücretleri muhasebenin başındaki çok kritik pozisyonda olan adamlar alır. muhasebe departmanında çalışan ortalama birinin aldığı maaş 2500-4000 civarında değişiyor. eğer yurtdışında çalışıyorsan daha fazla alırsın tabi.
    bahsettiğiniz adam muhasebenin başıysa iyi para alıyordur ancak ne kadar kritik rol oynadığıda önemli. her yönetici aynı maaşı almaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itachi84

ne yaptınız yav 6000 ler 7000 ler 30000 ler. benim çalıştığım firma şu anda 100 ülkede ofisleri fabrikaları var. bahsettiğiniz ücretleri muhasebenin başındaki çok kritik pozisyonda olan adamlar alır. muhasebe departmanında çalışan ortalama birinin aldığı maaş 2500-4000 civarında değişiyor. eğer yurtdışında çalışıyorsan daha fazla alırsın tabi.
    bahsettiğiniz adam muhasebenin başıysa iyi para alıyordur ancak ne kadar kritik rol oynadığıda önemli. her yönetici aynı maaşı almaz.

Yorumun için teşekkür ederim dostum,daha fazla dayanamayıp sordum ve muhasebeci değil de finans müdürü olduğunu öğrendim. Neden araştırıyorsun yardım ediyorsun dersen adam Note3 hediye almak istiyor ve adamı zora sokacak bir hediyeyse ben telefonsuz da yapabilirim diyorum

Ancak adama bir de yatırım yapması için öneride bulunacağız. Adam neye yatıracağını çok iyi biliyor ama yatırmıyor. Dolar artmadan 5 gün önce artacak dedi. Altın bir dönem tırmandı ya ondan 3 gün önce de altın al demişti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeavyClocker -- 22 Ekim 2013; 6:41:32 >

• HeavyClocker H kullanıcısına yanıt
    Finans müdürüyse bırakta yatırımlarına o karar versin.O adam işini bilir.Bu işlerde maaşlar değişkendir 800 alan da var 10 binde.Zor meslektir öğrenmek ve bir yerlere gelmek çok zaman alır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.