25 yaş ve üstü olup hala üniversite okuyan veya işsiz olan var mı? Gss ödemek gerekiyor galiba. Gelir testine giren var mı? |
25 yaş üstü işsiz GSS borcu
-
-
gss ödemek gerekiyor doğrudur. 25 yaşına kadar öğrenciysen ailenin sigortasından yararlanıyorsun ama 25 yaşını geçtiysen öğrenci bile olsan gss yapılıyor... gss tescili otomatik yapılıyor ama dün bir arkadaşım için alo 170'i aradım, adamın tescili yapılmadığı gibi (10 ay olmuş 25 yaşına basalı ve işsiz) geçmiş döneme ait borç bile çıkartabilirler, sgk ilçe müdürlüğüne gidin dedi yetkili. bazen haberlerde okuyoruz ya durduk yere 2500 tl bilmem kaç tl gss borcu çıktı diye bu yüzden sanırım. insanların haberi bile olmadan borç yazıyorlar ve faiziyle istiyorlar bu borçları.
gelir testine girersen ve testten geçersen borç siliniyormuş yeşil kart mı ne veriyorlarmış.
-
ödeme ödemen falan gerekmiyor. vermedikleri hizmetten para istiyorlar ne ödeyeceksin benim de var ödemem. başka ülke'de var m acaba bu saçmalık çok merak ediyorum. işin yok gelirin yok senden her ay gss sistemine şu kadar para yatırmak zorundasın diyorlar. yok ben istemiyorum hizmetinizi kullanmıyorum kullanırsam da gerçek bedeli öderim deme lüksün yok yatıracaksın başka şansın yok yoksa borç birikir üstüne faiz de eklenir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 2 Aralık 2021; 12:36:15 > -
İşsiz adama nasıl borç çıkarıyorlar hayret. Bu durum hiç etik ve ahlağa sığmayan bir durum. Ben hasta olursam kendi paramla gider muayene olurum kendi paramla ilacımı alırım kime ne?Devletin buna düzenleme getirmesi lazım. Çok kişi mağdur oluyor.
Benzer içerikler
- passolig girmiş olduğunuz cep telefonu sistemde kayıtlı cep telefonunuzdan farklıdır
- evdeki eşyaların sürekli bozulması ne anlama gelir diyanet
- roket tube
- yanlışlıkla karınca yersek ne olur
- chivas mı jack mi
- sodyum iyon batarya
- çay emojisi
- suudi arabistan
- telegram indirim kanalları
- dünyanın en büyük vinci
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X