Şimdi Ara

bankacılık ve finans-bankacılık ve sigorta bölümleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    uzatmadan konuya giriyorum
    öncelikle sınav sonuçundan bahsedeyim

puan sıralama
    YGS-5 407,814 0100009
    YGS-6 371,571 0154324
    TM-1 406,642 0061311
    TM-2 413,283 0047550
    TM-3 422,711 0039270

sınav sonuçlarım bunlar
    aslında bu sene çalıştım ancak okul puanı ve birazda düzenli çalışmamaktan dolayı yandım
    millet okul puanı ile sıralamasını ilerletirken ben 10bin kişi geriye düştüm okuldan da 56 puan geldi.
    ben okulda fazla çalışan biri değildim,sınavları falan sallamazdım tabi bunun sonuçlarını okul puanında gördüm.
    ancak bu sene çalıştım tabi çalıştım derken 24 saat çalışmadım ancak sınava girdiğimde eksik konu yoktu kendi çapımda yapabiliyordum.
    bu arada anadolu lisesine gidiyorum.

bende bu sıralamalara göre fakülteleri falan inceledim en akıllı tercih bankacılık gibi duruyor.sizce (özellikle okuyanlar ve mezun olanlar ) bu bölümü seçmelimiyim inanın kafam çok karışık bana yardımcı olum lütfen.
    birde şimdi tercih klavuzlarında bi tm 1den birde ygs 6 dan alındığı yazıyor bunun ne farkı var heralde birisi 2 yıllık birisi 4 yıllıkmış(daha dersanedeki rehber hocamla konuşmadımda size soruyum dedim)

ayrıca başka önereceğiniz bölüm varsa dinlemeye hazırım .ancak sınıf öğretmenliği falan önermeyin herhangi bir öğretmenlik düşünmüyorum
    birde bu benim ilk senem ancak birdaha girmeyi düşünmüyorum

birde bankacılık finans ve bankacılık sigorta bölümleri arasındaki fark nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassasy -- 25 Temmuz 2011; 0:21:25 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.