Şimdi Ara

bankada hesap açtırırken kredi kartı zorunlu mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
4.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yarın bankada hesap açtırmayı düşnüyorum vadesiz.

öncedne kredi kartı istiyorum kutusuna tik atıp imzalattırıyorlardı prosedür böyle diyorlardı.

bu sefer haklarımı bilerek gitmek istiyorum.

kredi kartı zorunlu mu veriliyor banka hesabı açarken? ben kredi kartı istemiyorum diyerek o kısmı imzalamadan açtıramıyor muyum normal banka hesabı? bilen var mı...

• Banka hesabı açtırmak istiyorum ama sadece banka kartı istiyorum diyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: KöfteSuyu

Banka hesabı açtırmak istiyorum ama sadece banka kartı istiyorum diyeceksin
    seneleeer önce açtırdığımda en son demiştim. istemiyorum vb. ama bu prosedür vb diyip geçiştirdiler. bende tam bilmiyorum banka prosedürünü mecbur çıkıyor falan diye düşündüm kredi kartı, sonra iptal ettirirm diye.

ama zorunluluk değilse yarın ona göre imzalamayacağım. çünkü kart gelince yine bi ton imza atıyorsun. birde iptal ettirmek için uğraşıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcdaly

seneleeer önce açtırdığımda en son demiştim. istemiyorum vb. ama bu prosedür vb diyip geçiştirdiler. bende tam bilmiyorum banka prosedürünü mecbur çıkıyor falan diye düşündüm kredi kartı, sonra iptal ettirirm diye.

ama zorunluluk değilse yarın ona göre imzalamayacağım. çünkü kart gelince yine bi ton imza atıyorsun. birde iptal ettirmek için uğraşıyorsun.

Alıntıları Göster
    Sen gene üzerine basa basa söyle bakın k. kartı istemiyorum diye eğer vereceksiniz hesap açmıyorum de :)

• pcdaly kullanıcısına yanıt
    Defalarca normal banka kartı açtırdım sadece, öyle bir zorunluluk yok haklarınızı öğrenerek giderseniz istediğiniz şey haricinde bir şey yapamazlar.
  • Hayır değil prosedür falanda değil ancak şöyle bir koz var adam sana hesap açmak zorunda değil onu kullanabilir. Şöyle birşey yapabilirsin kredi kartını alırsan şifresini alma zaten kapalı kart konumuna düşecektir . Şifreni almadıgın için Kart aidatı gelmez.
  • kredi kartı çıkarırlar sende almıyacaksın alsanda arkadasın dediği gibi şifre kurulumu yapmayacaksın kapanır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi bankada açıyorsun?
    Daha geçen hafta Finansbank hesabı açtım,kredi kartı filan vermediler.
  • KöfteSuyu kullanıcısına yanıt
    kazazz kullanıcısına yanıt
    Istedigin kadar isteme. Simdilerde veriyorlar. Bankanin talimati var musteri temsilcisi komisyon kazaniyor.

Tabi daha sonra iptal edebiliyorsun k.kartini
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.