bankayı para çekmekten 2 gün önce arayıp şu gün şu saatte şukadar para çekeceğinizi belirttiğinizde sizin için rezerv ayıracaktır. ben genelde bu şekilde yapıyorum
olay bu. 2 gün kadar önceden arayın söyleyin duymayın yok dolar yok falan sözlerini
20 bin $ yuklu parami ?
quote:
Orijinalden alıntı: k1contact555 20 bin $ yuklu parami ?
Böyle bankalar için yüklü demek ki. Anneme söyledim gönderme diye. Babam gönderecek almanyadan. Yarın diğer şubedeki hesapta olacak para Aradım o şubeyi muhasebe müdürü ilgilenecekmiş. Adam dedi boşuna kimseyi aramayın parayı ben ayarlayabilirim sadece size diye.
Adam bana ne diyor... Yurtdışından gelen para bankamızca 15 gün boyunca çekilemez. Eğer yarın çekmek isterseniz 100$ masraf ödemeniz lazım..
Resmen deli oldum ya. Bu konuyu bilen yok mu yaw. Resmen paraya el koyuyorlar. Kimi arasam kimle görüşsem sizce ?
quote:
Orijinalden alıntı: stemler
quote:
Böyle bankalar için yüklü demek ki. Anneme söyledim gönderme diye. Babam gönderecek almanyadan. Yarın diğer şubedeki hesapta olacak para Aradım o şubeyi muhasebe müdürü ilgilenecekmiş. Adam dedi boşuna kimseyi aramayın parayı ben ayarlayabilirim sadece size diye.
Adam bana ne diyor... Yurtdışından gelen para bankamızca 15 gün boyunca çekilemez. Eğer yarın çekmek isterseniz 100$ masraf ödemeniz lazım..
Resmen deli oldum ya. Bu konuyu bilen yok mu yaw. Resmen paraya el koyuyorlar. Kimi arasam kimle görüşsem sizce ?
nealakasi var allah askina dvmli yurt disindan para gonderiyor ailem isme havale seklinde hic bi kesinti soz konusu degil veya cekilememesi gibi hangi bankaki bu
quote:
Orijinalden alıntı: k1contact555
quote:
Orijinalden alıntı: stemler
quote:
nealakasi var allah askina dvmli yurt disindan para gonderiyor ailem isme havale seklinde hic bi kesinti soz konusu degil veya cekilememesi gibi hangi bankaki bu
İş Bankası
Adam yalan söyleyecek değil sanırım. Bana dediği yurtdışından gelen para için hemen çekemezsiniz. 15 gün sonra verebiliriz. 15 gün önceden çekmek isterseniz 100$ masraf ödemeniz lazım dedi. Bankacı yok mu aranız da yaw ya da bu işlerden anlayan
100$ masraf mı? oha
Şimdi İş Bankası internet sitesinde bu bilgiyi buldum. Ne saçma sapan bir şey bu. Allah kahretsin
İnteraktif Bankacılık aracılığıyla yurt dışından gelen döviz havalelerinin kayıtlarımıza yansıdığı tarihten itibaren 15 gün geçmeden alacaklı kişi tarafından döviz hesaplarına aktarılması durumunda 32 TL’den az, 900 TL’den çok olmamak üzere % 0,5 (binde beş) oranında komisyon alınmaktadır. Gelen döviz havalesinin TL hesaplara aktarılmasından ise komisyon alınmamaktadır.
quote:
Orijinalden alıntı: talaria
20bin doları bulamıyorsa ölsün zaten o banka.direk tükkanı kapatsınlar
Fortisle çalşıyorum. Sadece ATM lerinde 50 bin dolar vardır en azından. Öyle de olmalı bence.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme