Şimdi Ara

Bankadan yüklü miktarda para çekme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
18.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar istanbuldan annem hesabıma dolar gönderecek yarın 20.000$ civarında. Geçende öyle bir problem oldu şimdi ne yapabilirim diye buraya sorayım dedim belki çakallığı bilen vardır.

izmirdeki eve yakın iş bankasında hesabım var oraya gelecek, geçen de beni 5 gün beklettiler dolarımız yok yeterince şubemizde, bulamıyoruz diğer şubelerden isteyeceğiz vs. diye saçma sapan şeyler...

Bu sefer de aynı şey olmasını istemiyorum. şak diye yarın çekmek istiyorum. Bankadaki müdür vs. ne diyebilirim sizce ? Nasıl bir yol izlemeliyim ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bankadan Yüklü Miktarda Para Çekme

Bankadan yüklü miktarda para çekmek istiyorsanız, izlemeniz gereken belirli prosedürler ve dikkate almanız gereken hususlar vardır.

Nelere İhtiyaç Duyulur?

• Geçerli bir kimlik belgesi (pasaport veya kimlik kartı)
    • Banka hesap numaranız
    • Çekme işlemini gerçekleştirmek istediğiniz şubeye gitmeniz gerekecektir.

Prosedür

1. Banka şubesini ziyaret edin ve bir müşteri temsilcisiyle görüşün.
    2. Çekmek istediğiniz tutarı belirtin.
    3. Kimlik belgenizi gösterin ve hesap numaranızı doğrulayın.
    4. Çekme işlemi için bir form doldurun.
    5. Formu imzalayın ve müşteri temsilcisine teslim edin.

Limitler ve Ücretler

• Bankalar, günlük veya haftalık yüklü para çekme limitleri belirleyebilir.
    • Yüklü para çekme işlemleri için işlem ücreti uygulanabilir.

Güvenlik Hususları

• Yüklü miktarda para çekerken güvenliğinize dikkat edin.
    • Şubeye tek başınıza gitmemeye çalışın.
    • Paranızı güvenli bir yere koyun ve bankadan ayrıldıktan sonra dikkatli olun.

Alternatifler

• Yüklü miktarda para çekmek yerine, banka havalesi veya çek kullanmayı düşünebilirsiniz.
    • Bu seçenekler daha güvenli ve uygun maliyetli olabilir.

Önemli Notlar:

• Bankadan yüklü miktarda para çekmeden önce bankanızla iletişime geçmeniz ve prosedürleri öğrenmeniz önerilir.
    • Olası dolandırıcılıklar hakkında dikkatli olun ve yalnızca güvenilir ???kalar ile çalışın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: stemler

uppp
    Ne yazık ki beklemek zorundasın. Pat diye çekemiyorsun. Private Banking müşterisi olsan ayağına kadar kendileri getiriyor ama öyle olmadığını varsayıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ak Ejderha -- 10 Şubat 2011; 2:28:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ak Ejderha

Ne yazık ki beklemek zorundasın. Pat diye çekemiyorsun. Private Banking müşterisi olsan ayağına kadar kendileri getiriyor ama öyle olmadığını varsayıyorum.

Alıntıları Göster
    koruma filan lazımmı hocam gelebilirim
  • quote:

Yok hocam nerede Arada tek tük önemli şeyler için para geliyor işte. Adamlar resmen para bulamıyor ya.. deli olacağım Cumadan önce alamam ozaman

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stemler -- 10 Şubat 2011; 2:48:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Alıntıları Göster
    albarakaturk kullan.. buyuk paralari banka ozel araciyla evine kadar getiriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

albarakaturk kullan.. buyuk paralari banka ozel araciyla evine kadar getiriyor.

Alıntıları Göster
    para çekmeden 1 gün önce git oranın müdürüyle görüş yarına hazır olsun istiyorum diye rest çek.Net konuş.Erkenden alacam de hazırlasınlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLaze43

para çekmeden 1 gün önce git oranın müdürüyle görüş yarına hazır olsun istiyorum diye rest çek.Net konuş.Erkenden alacam de hazırlasınlar

Alıntıları Göster
    10 dk da geliyor para

Western Union ?

moneygram ?

• quote:

İşe yarar mı ki :S Kadın derse yok bulamıyoruz vs. ne diyebilirm ? Hakkım var mı çok baskı yapmaya ?
  • quote:

quote:

İşe yarar mı ki :S Kadın derse yok bulamıyoruz vs. ne diyebilirm ? Hakkım var mı çok baskı yapmaya ?

Alıntıları Göster
    O kadar parayı bulamıyorsanız niye açtınız bu bankayı dersin,hesaplarını kapatırsın akıllanırlar.
    Bu senin en doğan hakkın.

• quote:

O kadar parayı bulamıyorsanız niye açtınız bu bankayı dersin,hesaplarını kapatırsın akıllanırlar.
    Bu senin en doğan hakkın.

Alıntıları Göster
    bankayı para çekmekten 2 gün önce arayıp şu gün şu saatte şukadar para çekeceğinizi belirttiğinizde sizin için rezerv ayıracaktır. ben genelde bu şekilde yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

bankayı para çekmekten 2 gün önce arayıp şu gün şu saatte şukadar para çekeceğinizi belirttiğinizde sizin için rezerv ayıracaktır. ben genelde bu şekilde yapıyorum

Para daha bankada değil,yarın gelecek para bugünde arasam rezerv ayırırlar mı ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blckhm

Para daha bankada değil,yarın gelecek para bugünde arasam rezerv ayırırlar mı ?

Alıntıları Göster
    Çakallığa falan gerek yok ki. Bir kaç gün önce hesabıma şu kadar para yatırılacak ve şu kadarını/hepsini çekeceğim bir aksilik çıkmaması için haber veriyorum diyeceksin. İster telefon et ister yüzyüze görüş. Ek olarak geçen seferde böyle bir problem yaşandı ödemem gecikti sıkıntı yaşadım diyebilirsin.
    Blöfünü gerek duyarsan en son yap.

İş yabancı paralara gelince şubelerden toplanıyor diye biliyorum. Para nakil aracının geldiği belirli saatler var ona göre ayarlanıyor.

• İsbank kullaniyoruz tek telefonla oglene kadar 400bin tl hazir oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efhialtes.

İsbank kullaniyoruz tek telefonla oglene kadar 400bin tl hazir oluyor.
    Şimdi aradım en erken pazartesi verebiliriz elimizde yok diyorlar. İmkanı yok veremeyiz dediler
  • quote:

Şimdi aradım en erken pazartesi verebiliriz elimizde yok diyorlar. İmkanı yok veremeyiz dediler

Alıntıları Göster
    20bin doları bulamıyorsa ölsün zaten o banka.direk tükkanı kapatsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: talaria

Çok saçma yorum. Banka konsepti para dağıtmak için değil, halkın nakit parasını toplamak üzere kurulmuştur. Bankanın doğasına ters bir olayı anında istiyorsunuz. Bu da mümkün değil. ATM'den yatırdığın para anında hesabı geçer çünkü bankanın doğasına uygun.
  • quote:

kimin parasını kime vermiyorlar ya.

saçmalıga bak.

git şube müdürü ile konuş.aciliyetinden bahset,ayarlarlar.olmadı genel müdürlüğü arar kalayı basarsın
  • quote:

quote:

Çok saçma yorum. Banka konsepti para dağıtmak için değil, halkın nakit parasını toplamak üzere kurulmuştur. Bankanın doğasına ters bir olayı anında istiyorsunuz. Bu da mümkün değil. ATM'den yatırdığın para anında hesabı geçer çünkü bankanın doğasına uygun.

bankalar tefecidir nakit para vermek için(borç) kurulmuşlardır

• quote:

quote:

quote:

bankalar tefecidir nakit para vermek için(borç) kurulmuşlardır

Kredinin hazırlanması bile belli bir süre gerektirir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.