Şimdi Ara

Bankalarda Gram Altın Makasının Uçuk Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün 2 bankaya gittim borçlarım için Euro altın almak istedim 1500 euro ve 57 gram altin borcum var daha tl borcum da var da onu halletcem

Neyse euroyu cok sorun olmadan aldim 10 kurus fark odedim o da gun icinde kapandi normal

Ama altın kafayi yemis omg ayni bulvarda arasinda 300 metre olan 2 bankada aldin 2735 civarındayken biri 2770 biri 2760 dedi sonra 2760 diyen de 2765e çıktı

E dedim sizden aldik bunu transfer edebiliyor muyuz? Yok zor... Kavga kiyamet bazen yapiyorlarmis bazen bak ha

Makas desen neredeyse 90 100 lira makas var atiyorum gittin 100 gram aldın ya makas yüzünden BAAAAAM sana 10000 lira zarari kazikliyor banka örneğin 1 milyonluk altin alsan 350 gram desen 35000 lira abi korkunc para la 10 15 gram altin yapiyo

Bizim bi arkadas var hep ceyrek alip eve sakliyor ben bunu 100 kere uyardım eve altin koyulmaz dedektörle bulurlar diye dinlemiyor ona sordum. Dedi ki yaaa iste ben bu yuzden kuyumcudan aliyorum kuyumcuda 20 30 fark olursa oluyor...

Ulen dolar aldik zamaninda dolar enflasyonu yüzünden zarar ettik
    Altin alamiyok banka sapliyo
    Kuyumcuya gidemen evde saklanmaz
    Tl her gun eriyo
    Bu millet nabacak gardasim herkes fakirlessin mi?

Hayir elimizde milyon milyon para da yok ki arsa ev mev alalim gene en mantıklısı o aslında toprak bir şekilde değerlenir kimse de elinden alamaz gerci simdi mulksuzlestirme olayiyla tarlalari falan alacaklarmis hayırlısı be gülüm

Kapitalizm mükemmel işliyor dimi gencler? Zengin zengimlesiyor fakir fakirlesiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Döviz büroları varken bankadan döviz ve altın almak da ne bileyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hamza senin neden bu kadar borcun var?

• efyavas kullanıcısına yanıt
    Döviz burosuna bi git de sana nasil fiyat cekiyorlar gor

5 kurus farkla aldim bugun bankadan dovizcide 15 kurus falandı daha vergisi de var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    https://melikdoviz.com/

• Altıns1 diye bir sey var borsa hesabin varsa onu alabilirsin ancak suanda onunda fiyatı altindan yüksek ilerde belki isini gorebilir. Cunku ordan aldigin altini istedigin zaman fiziki olarak isteyebiliyorsun. Bankadan aldigini sandigin altini fiziki olarak asla alamazsin ve makastan dolayi zarar edersin. Suanda en mantiklisi fiziki altin almak. Ancak benim dedigim altins1 fiyatı altin fiyat ile ayni olduğu zaman borsa altinini almak daha mantikli.

Şuan 1 lira daha pahali gerçek altına gore borsa altını. Gercek altin 27.50 bu 28.50

Bankalarda Gram Altın Makasının Uçuk Olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bankadan döviz altın alınmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt
    Nerden alacuk

Kuyumcudan döviz bürosundan

• birşeydanışacam B kullanıcısına yanıt
    Sonra nerede saklayacaz? Evler güvenli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 29 Ağustos 2024; 18:24:24 >
    Evet değil. Bankada kasa açtırabilirsin yok ben para vermem ona diyorsan altın fonları var altınla aynı kazancı veriyor sanırım onlara bak bi

• günjel

• Saat 5'ten sonra makas uçuk olur. 5 öncesi o kadar fark yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.