Şimdi Ara

Bitcoin Fiyatı Altın Orana Göre 2000$ Düşebilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dev Amerikan bankası Bank of America, altın için %80 değerinde bir yükseliş olacağı tahmininde bulundu. Bank of America’nın yapmış olduğu tahmine göre altın fiyatı, yaklaşık 2 yıl içinde %80 gibi bir oranda değer kazanacak ve ons bazlı fiyatı ise 3000$ geçecek.
    Altını tercih eden herkesin bir sebebi bulunuyor. Kimisi enflasyon riskine karşı altını tercih eder, bazı kişiler piyasada yaşanan belirsizliğin altın için geçerli olmadığı düşünür ve altını tercih eder. Altın hiç bir zaman yatırımcısının devasa zararlara uğramasına sebeb olmamıştır. Kadim bir yatırım aracı olan altın dün de bugün de hep tercih sebebi olmuştur.

Fed Dolar Basabilir ama Altın Basamaz

Altının piyasası için son boğa hareketi, kadim yatırım aracının 1465$ işlem gördüğü 2018 Ekim ayı başında başladı. O dönemden bu zamana kadar %15 artışla Altın fiyatı 1702$ kadar yükseldi. Yazım itibariyle altın ons fiyatı 1700$ bandında işlem görüyor. Bank of America'da yapılan tahmin eğer doğru çıkarsa bu kadim yatırım aracının fiyatı çok daha fazla yükselecektir. Bank of America’nın bu tahmine dayanak olarak söylediği söz ise "Fed dolar basabilir ama Altın basamaz" olmuştur.
    Bank of America ekibine göre hükümetler Coronavirüsün etkisini azaltmak adına hiç olmadığı kadar harcama yapıyor, üretim alanında düşüşler oluyor. Bu yaşanan gelişmeler beraberinde bütçe açıklarını ve büyük borçlanmalar getiriyor. Böyle bir ortamda altın yatırımcı için güvenli liman olarak görülüyor. Bank of America ekip üyesi Widmer “Yatırım talebi son yıllarda Altın fiyatları ile güçlü bir korelasyon gösterdi ve bu alıcı grubunun tam olarak altın fiyatlarını yükselmesini bekliyoruz.” diye açıklama yaptı. Bu nedenler sebebiyle Bank of America ekibi Altın fiyatının 2021 yılı üçüncü çeyreğinde 3000$ çıkmasını bekliyor.
    Kaynak:https://coinrot.com/bitcoin-altin-oran-hesabina-gore-2000-dusebilir/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.