Şimdi Ara

Bankaların okullara gidip öğretmen dolandırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy şu anda #25
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Üniversitede çalışıyorum, bize de geldiler geçenlerde. Oda oda dolaşıp faizsiz kredi veriyoruz diyor. Aynı banka yine.

• Bu kafayla sadece banka degil, herkes sizi dolandirir. Boyle bir kampanya varsa, sitelerindeki linki isteyin, girip kampanyanin genel kosullarina bakin... Gidip sozlesmeleri, taahhutnameleri okuyun demiyorum zaten bu sekilde kandirilanlar o sayfalarca sozlesmeyi okuyamazlar, okusalarda kafalari bi milyon olur.
  • asau kullanıcısına yanıt
    Eger bir kişiye şu kartı çıkarırsan sana bilmemne vereceğim dedikten sonra o bilmemneyi vermiyorsa bu dolandırıcılıktır. Ama mesela bunları söyleyip sonrasında bunların garanti edilmediği bir sözleşme imzalatıyorsa ve ortada bir ses kaydı falan da yoksa senin dolandırıldığını ispatlamak için mahkemeye sunabileceğin hiçbir şey yapamazsın.

Sen bankanın kendinin sağlama ağlamadan tek bir adım atacağını mı zannediyorsun?
    Bir internet servis sağlayıcı Internet elemanları kapı kapı gezip milleti benzer şekillerde taahhüt altına sokuyordu bir ara mesela. Her zaman o sözleşmeleri okuyun, size birşeyler satmak üzere kendisi gelen hiçkimseyle tek kelime konuşmayı bile reddedin...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.