Ne sıfatla girebiliyorsa okullara girip öğretmenleri topluyorlar. Öğretmenlere özel %0 faizle 30.000tl kredi veriyoruz diyip tabletten hesap açtırıyorlar. 2 hafta sonra %0 faizli krediye başvurup alacaksınız diyor. Kredi skoru tavan olana bile bu kredi verilmiyor. Öğretmen arkadaşım başına geleni anlatınca şikayetvar’a baktım okul okul gezip tüm öğretmenleri kandırmışlar. Bu bankacıları yalan söyleyip öğretmenleri dolandırsın diye sahaya gönderen banka yöneticisine ayrı, bunları içeri alıp toplantı yaptırtan okul müdürüne ayrı. |
Bankaların okullara gidip öğretmen dolandırması
-
-
Sadece öğretmen değil, manken gibi kadınları ellerine kredi kartı tutuşturup esnafları gezdiriyorlar. Kitleyecek yer arıyorlar yana yana.
En güzel savuşturma yöntemi hangi bankadan gelirlerse o bankadan kredi kartınızın olduğunu söyleyin. Anında uzuyorlar. Onaylandı.
-
Daha da komik dolandırıcılıklarını söyleyeyim. O kart satanların adı “saha elemanı”ydı eskiden yeni mezunlar geçici olarak yapıp geçiyordu o işi. Kimse kampüs esnaf gezip millete kart al diye yalvarmak hatta dolandırmak istemediğinden başvurmuyordu. Gişe memuru ve saha elemanı tanımlarını kaldırıp “Müşteri Danışmanı” diye ikisine ortak bir isim koydular. Gişede çalışacağını sanıp müşteri danışmanı pozisyonuna başvurup aylar süren 4 mülakattan geçtikten sonra sana sahada çalışacağını söylüyorlar. Banka kendi çalışanını dolandırıyor yani.
-
Nedense hiç şaşırmadım.Güzelliklerine göre seçtikleri belli oluyordu da arka planda neler döndüğünü öğrenmiş olduk.Teşekkürler
-
Benim okuluma da bikaz kez geldiler ben daah öncesinde kullanmıştım diye 0 faizli diye ilgilenmedim ama çoğu öğretmen arkadaşı böyle kandırıp kredi kartı falan çıkarttılar -
Akıl var mantık var.
Bankalar diğer ticari kuruluşlar gibi kar amaçlı yerlerdir.
Ya sana kredi kartı çakacak ve misliyle geri alacak ya da başka türlü senden kazanç sağlayacak.
Bana sıfır faizli kredi diye gelen elemana bir dakikamı bile ayırmam. -
Hem qnb , hemde en paradan başvuru yapmıştım ikisinde de faizsiz kredi çıkmamıştı. Kredi ödemem de var 2 yıl düzenli ödediğim. Eşime de vermediler aynı banka. Kart vermek için yapılan oyun, bankayı aradım neden vermiyorsunuz diye cevapta veremediler. -
QNB' den 8 ay önce gelip tüm ofise ve bana kredi kartı ile beraber kredi verdiler.
Herkes memnun bir şekilde kredisini alıp kullandı.
Tam zamanında gelen kredi benim işime yaradı.
Bir de jest yapıp doğumgününe özel 10.000 TL faizsiz 10 ay vadeli kredi bile verdiler.
Hemen çamur atmaya ne meraklısınız...
-
Menfaatinize tokanan şeyleri savunmada yılmaz bir savunucu kesiliyonuz emme, bu menfaat çarkına bir çomak sokulduğunda da hemencecik çemkiriyonuz. Bi banka işine yarar bir faide sağladığında, onun yılmaz savunucusu, sözde avukatı kesiliyosun demek... hmmmm, Şincik bi düşünek; Misal, kapısının önünden dahi geçmem diyerek adam, şey pardon banka yerine komadığın vakıfbank, gidip bi gamu gurumundaki senin gibi ırgatların olduğu bi ofişe girip ordakilere banka heşabı açsa ve krediler dağıtsa ve bu krediler de sıfır faizli olsa... Bu ofiştekilerden biri de senin vakıfbanka çemkirdiğin bir meşajını görse, o da sana aynen şunu yazardı:
" vakıfbanktan ofişimize geldiler, herkeşe heşap açtılar, kredi dağıttılar, faizsiz 10 ay vadeli kredi verdiler.
vakıfbanka Hemen çamur atmaya ne meraklısınız..."
-
Zorlamı hesap açtırıp kredi veriyoruz diyorlar
İlgilenmesinler
Senin ayağına kadar boşuna mı geliyorlar
Çalışanlar günü kurtarmaya çalışıyorlar
İdari yöneticiyi kapaladılarsa gerisi geliyor zaten -
Kredi skorundan Bi haber okumaktan aciz öğretmenler... Siz nesil falan yetiştirmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi victoribarbo -- 9 Aralık 2024; 20:17:54 > -
Lan hem ilk mesajda hem ss’de kredi notu iyi olanlara verilmediği yazıyor nasıl ikisini de okuyamadın sadece başlığa mı baktın. Qnb donanımhaberde post kasanlara faizsiz kredi kampanyası mı başlattı. İnanma kartı kitleyip vermeyecekler.
-
Ortada dolandırma filan yok. Kendine öğretmen diyen cahil memurlar var. Öğretmen cahil olmaz, dolayısıyla öğretmen kandırılamaz.
Ortada bir pazarlama stratejisi var ve bu tür pazarlama dolandırıcılık olarak adlandırılamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 10 Aralık 2024; 1:35:13 > -
Öğretmen arkadaşlar mayış ekdörrsss diye ağlaşacaklarına ellerine 2 kitap veya gazete alıp okusalar dolandırılmazlardı. -
Benim okuluma da geldi ve kimse oralı olmadı
-
Ne pazarlaması cahil herif. Tabletten kredi skoruna bakıp size kesin veriyoruz diyip üye yapıp vermiyor. Sen cahil oldugun icin kredi skoruna kendin bakabildiğini bilmiyorsundur, öğretmen kendi skoruna bakıyor skor en yüksekte. Başvuruyor çıkmıyor. Arıyorsun neden verilmedi diye soruyorsun uyduracak sebep olmadığından cevap yok. Aynı bankadan 1m faizli kredi istiyorsun şaaak diye veriyor notun kötü olsa onu da vermez dimi.
-
Cahil olan kavramları birbirine karıştırandır. Manipülasyon, yanıltma vs gibi kavramlar ile dolandırıcılığı ayıramıyorsan öğrenmen gereken çok şey var demektir. Dolandırıcılık suçtur; maden bu olgunun dolandırıcılık olduğunu düşünüyorsun o zaman şikayet et bakalım, hukuki bir sonuç alabilecek misin? Eğer hukuki bir sonuç alamıyorsan o dolandırıcılık değildir.
-
beleş peynir fare kapanında olur.... deyimini aklınızın en ön kısmına kazıyın, eğer, özellikle Türkiye'de yaşıyorsanız.
Sizin menfaatinize hiçbir kurum masraf edip ayağınıza gelmez.Ya da telefonla ulaşmaz. İllaki kendisi büyük bir menfaat
sağlayacak ki sizin ayağınıza kadar geliyorlar.
İhtiyacınıza siz araştırıp ulaşın,biri gelip size menfaat sunuyorsa,illaki dolandıracaktır.
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- en milliyetçi şehirler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- fulbright bursu alan türkler
- atatürk portakal hikayesi
- bitcoin haram mı diyanet
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- 112. kanal aktif etme iphone
- apple yüz tanıma davası sonucu
- türkiye"deki gsm operatörleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X