< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 2 Ağustos 2024; 14:25:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
FF
-
-
Burada takılıp 2 milyonu olan yoktur. Varsa da ne bileyim... kendine beyin falan alsın
-
2 milyon pesinat ev kac para acaba?
-
2 milyon peşinatı olan dh de gezmez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@balci1987 hocam aldınız mı? Ben Ankara projesine katılmayı düşünüyorumda ciddi soru işaretlerim var. 1M peşin + 60 ay 20bin ve kalanı 12 ay taksit.
-
ben aldım buyrun
-
Yaklaşık 2 buçuk yıl önce, 2022 Yılı Mart ayında Sancaktepe Işıltılı Evler projesinden, Başkent İnşaat Uğur Vergili ile İki daire anlaşması yaptım. Birini damadıma diğerini de kendime olmak üzere paramızı ödedik. 2023 Mart ayında teslim edilmesi gereken dairenin, belirtilen tarihte tamamlanmaması durumunda emsal sitelerdeki kira bedelinin ödeneceği ve hiçbir koşulda fiyat artışı yapılmayacağı sözleşmede açıkça belirtilmişti. Bu koşullara güvenerek, inşaatın bir an önce tamamlanması ve müteahhit firmanın mali olarak rahatlaması için borcumun tamamını ödedim.
Ancak, yaptığım araştırmalar sonucunda, dairemin başka kişilere de satıldığını öğrendim. Bu durum, sadece benim değil, yaptığım araştırmalarda birçok kişinin mağduriyet yaşadığını gördüm. Mağdurlarla birebir görüşmelerim sonucunda, aynı dairenin birden fazla kişiye satıldığı ortaya çıktı.Uğur Vergili, anlaşma sürecinde son derece olumlu, dürüst ve güvenilir bir kişi gibi davranarak maketten satış yapmıştır. Lansman tanıtımlarında sanat, spor, siyaset ve iş dünyasından isimler, sponsorluklar ve reklamlarla güven ortamı yaratıp müşteri çekiyor. Parasını tamamen ödediyseniz, kendisine ulaşmak neredeyse imkansız hale gelmektedir. Eğer bir şekilde ulaşma imkânı bulursanız, anlaşma yoluna gitmek veya neden böyle bir durum yaşandığını sorduğunuzda, ısrarla "mahkemeye ver" gibi söylemlerle geçiştirmektedir. Bu durum, niyetinin açıkça kötü olduğunu göstermektedir.
Ben Celil Anatan 1973 Yılın da Türk silahlı Kuvvetlerin de göreve başladım. 2001 Yılında 28 sene görev yaptığım TSK dan emekli oldum. Türkiye’nin bütün İllerinde görev yaptım. Bu kadar ilde görevde bulundum. Meslek hayatım boyunca Vatan haininden tutun da hırsızından, dolandırıcıdan, Teröristinden her insanla karşı karşıya geldim ama Ben Uğur Vergili gibi yasal olarak insan dolandıran ilk defa bir insan rast geldim.
Uğur Vergili bizi biraz hafife alıyor fakat o daha 28 sene TSK da görev yapan Ast Subay Celil Anatan’ı daha tanımıyor. Kendisi bizi dolandırdı fakat bu saatten sonra kimseyi dolandıramayacak. Kendisine www. baskentinsaatsancaktepe.com ve ugurvergili.com adında iki adet site yaptırdım. Bu sitede ve sosyal mecrada kendisiyle ilgili yaşadığım süreci siz değerli Türk halkına anlatacağım.
Pendik, Kadıköy, Silivri, Taşdelen ve Ankara projeleri sakın ola yaklaşmayın. Başkalarının da mağdur olmaması adına bu şikayetimi bildiriyorum. Bu projelerle ilgili de herhangi bir ödeme yaptıysanız mutlaka ödemenizi geri alın.
Kendisinden şikâyetçiyim ve bu işin peşini sonuna kadar bırakmayacağımı bilmesini isterim. Şunu da unutmasın biz 28 sene de dize getirmediğimiz kimse olmadı. Uğur Vergili de dize gelecek. Bunu da unutmasın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seydasahin34 -- 2 Ağustos 2024; 13:48:18 >
-
..quote:
Orijinalden alıntı: pinaryvrlk19ben aldım buyrun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balci1987 -- 2 Ağustos 2024; 14:26:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X