Şimdi Ara

Bankamatik Kartıyla Alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bankan müsade ediyosa neden olmasın?
  • İş bankasının var da, sorun çıktı müşteri hizmetlerini falan da aradım düzelmedi. Ondan sorduydum
  • 4 yıl önce falan işbankasının bankamatik kartıyla ödüyordum bir sorun çıkmamıştı.kartın internetten ödemeye açık olmayabilir veya o an için sitede sorun olmuş olabilir
  • Ben Garanti Bankasınınkini kullanıyorum.
    Sanal Kredi Kartı hesabı oluşturdum kendim. Bankamatikten parayı yatırıyorum. Daha sonra evden sanal kredi kartına geciyorum parayı.
    Ondan sonrada nereden alacaksan ayarı veriyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: XaMpS

Ben Garanti Bankasınınkini kullanıyorum.
    Sanal Kredi Kartı hesabı oluşturdum kendim. Bankamatikten parayı yatırıyorum. Daha sonra evden sanal kredi kartına geciyorum parayı.
    Ondan sonrada nereden alacaksan ayarı veriyosun

Hocam nasıl becerdiniz 17 yaşındaysan sorun çıkıyor mu o gibi dalgalarda?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hyfk -- 24 Ağustos 2011; 20:24:54 >
  • ek kart cıkart
  • hocam ben garanti para card kullanıom çok rahat alışveriş yapıom sanalsaraydan garanti coma giriom internet şubesi girişi yapıorum sanalsarayın banka hesabına parayı havale ediorum 1 tl iş ücreti alıor yerimden kalkmadan alıyorum
  • Şimdi Garanti Bankası'na ait bankamatik hesap kartı sahibi biriysen, bunu sana vermişlerse internet bankacılığını da kullanabilirsin. Git banka ile konuş. Hem paranı da saklarsın. İnternet bankacılığından kolayca sanal kart oluşturup; alışverişlerini sorunsuzca ve kolayca yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elemriel -- 25 Ağustos 2011; 1:43:12 >
  • City banktan görmüştüm işlemimi,hesabımdan para çekildikten sonra banka yetkilileri güvenli değil diye kartı bloke etmişlerdi.Onun için yandaki tanıdık cafe sahibi ile hallediyorum işimi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.