Şimdi Ara

Bankaya para koyunca...Bakın acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya beyler bana arkadaş dediki bankaya para koyma hep üstünde taşı bankada durunca paran gidiyomuş doğru mu ya???

• o ark. çok zekiymiş koy ya ne olcak.gb için bile char açtığımız oluo bizim
  • kardeş o arkadaş seni keklemiş
  • bencede keklemiş seni o arkın aklını yiyim ne kdr yalancı var burda
  • bak 2 yan char daha ac nede olsa 1 acount ıle 3 char acma hakkın var onların ustunde kalsın paraların. kasanada koy 21 gb pasa pasa. yada cok paran var ac ayri bir acount onda dursun paraların :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 81RaiNmaN81

ya beyler bana arkadaş dediki bankaya para koyma hep üstünde taşı bankada durunca paran gidiyomuş doğru mu ya???

evet bankalarda hortumcu varmış paraları alıp tekneyle başka adalara kaçıyomuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackeaggle -- 20 Ocak 2007; 14:47:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackeaggle

quote:

Orjinalden alıntı: 81RaiNmaN81

ya beyler bana arkadaş dediki bankaya para koyma hep üstünde taşı bankada durunca paran gidiyomuş doğru mu ya???

evet bankalarda hortumcu varmış paraları alıp tekneyle başka adalara kaçıyomuş

• konuyla alakası yok ama dün pre satıyorum demiştin nerden ne kdr a
  • sebep
  • Bankadan paranın gitmesi gibi bir şey olacağını zannetmiyorum. Ama bankaya 21 gb nin üzerinde para koyduğun takdirde 21 gb üzerindeki tüm paran gidiyor.
  • dup para ise gideer tabii
  • o arkadaşın seni yemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ætilla

o ark. çok zekiymiş koy ya ne olcak.gb için bile char açtığımız oluo bizim

1 dk once aynı dedın şey ıcın aldım
  • YOQ BEA
  • ya aga normal bi durumda parna gitmez fakat kral gelipte bankayı batırabiliyor o zmn yandın akbank bile kredi wemez ne dino olm sen yaaaaaaaaaa
  • o lafı diyen arkdasın sakın orc olmasın seni kesip sonrada
  • quote:

Orjinalden alıntı: Advanced

Bankadan paranın gitmesi gibi bir şey olacağını zannetmiyorum. Ama bankaya 21 gb nin üzerinde para koyduğun takdirde 21 gb üzerindeki tüm paran gidiyor.

evt ark. doğru sölüor ama size birşey sölicem ister inaanın ister inanmayın beenim bi ark. var sınıftan hacker onun abi si gri hacker ona bi program ayarlamış o programı açıosun şifre ıd gibi şeyler giriosun hostesin arkadasındaki binanın içi açılıor içinden istediğin kadar para ve item alabiliorsun raptor gibi bunu gözümün önünde yaptı çocuk ağzım açık kaldı
  • @samican
    ben onla bi görüşiyim
  • SANIRIM O ARKADAŞ SENİ CZ DE VURACAKMIŞ O YÜZDEN :D O SENİN BANKAN MERAK ETME BANKAYI HORTUMLAMIYORLAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.