Merhabalar, Ben şu an Bankkart Genç (1000₺) ve Kuveytturk Sağlam Kart Gold (7500₺) sahibiyim. Bankkart Genç'in websitesinden baktığımda bu kart ile ilgili şöyle bir detay dikkatimi çekti. "Kredi Yurtlar Kurumu’ndan (KYK) burs ya da öğrenim kredisi alıyorsan, 18 - 26 yaş aralığında bir Lisans, Yüksek Lisans veya Doktora öğrencisiysen" Bu bilgiye göre ben Bankkart Genç şartlarını karşılamıyorum. Üniversiteden 2 yıl önce mezun oldum ve 29 yaşındayım. KYK alma zamanım geçti, şu an geri ödeme başlayacak. Kredi puanıma gelince, geçtiğimiz ayda Kuveyttürk'den Sağlam Kart alırken oradaki memur arkadaşın dediğine göre kredi puanım 1680 idi. Bana 7500₺ lik bir kredi kartı verdiler. Sonra merak edip findeks'den KKB puanıma baktığımda 1448 puan olduğunu gördüm. Puanım geriledi sanırım kart aldığım için. Şimdi sorum şu, ben ZiraatBank şubesine gidip Bankkart Genç yerine normal Bankkart Kredi Kartı istiyorum dersem bana kart verirler mi? Yoksa KYK Geri Ödeme tamamlanıncaya kadar Bankkart Genç kullanmak zorunda mıyım? Çünkü online başvuru yapmak istediğimde "Bankkart için uygun hesabınız bulunmamaktadır" diye uyarı verdi. Henüz herhangi bir "belgeleyebileceğim" bir işte çalışmıyorum (Freelancer Web Geliştiriciliği yapıyorum) çünkü 2-3 ay sonra askerim. Bankkart'ımı yenilemem için ne yapmam gerekiyor? Dahası Ziraat Bankası da limiti yüksek bir kredi kartı verebilir mi 1448 kkb puanına. Teşekkürler. |
Bankkart Genç Kredi Kartı Limit Arttırma
Genç müşterilerimiz için özel olarak tasarlanan Bankkart Genç kredi kartı, finansal ihtiyaçlarınızı karşılamak için tasarlanmıştır. Kart limitiniz, harcama alışkanlıklarınıza ve kredi geçmişinize bağlı olarak belirlenir.
Bankkart Genç Limit Arttırma Nasıl Yapılır?
Limit artışı talebinde bulunmak için bankanızın müşteri hizmetleri numarasını arayabilir veya en yakın şubesini ziyaret edebilirsiniz. Limit artışı talebiniz, geliriniz, giderleriniz ve kredi puanınız gibi faktörler göz önünde bulundurularak değerlendirilecektir.
Onaylanan limit artışı, mevcut limitinize eklenecektir. Bu sayede daha fazla esneklik kazanabilir ve daha büyük satın almalar yapabilirsiniz.
Limit Artışı Talebinde Bulunmadan Önce Dikkat Edilmesi Gerekenler:
- Kredi puanınızı kontrol edin ve limit artışı talebinde bulunmadan önce herhangi bir sorunu giderin.
- Gelirinizi ve giderlerinizi dikkatlice değerlendirin ve bütçenize uygun bir limit artışı talep edin.
- Harcama alışkanlıklarınızı iyileştirin ve faturalarınızı zamanında ödeyin.
Bankkart Genç kredi kartı limitinizi arttırarak finansal hedeflerinize daha kolay ulaşabilirsiniz. Ancak sorumlu bir şekilde harcama yapmanın ve kredi puanınızı korumanın önemini unutmayın.