Şimdi Ara

Bankkart Temmuz 750/25 toplam 100 TL ödül (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
22
Favori
20.765
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AsalSayı11

K,F,T hepsi başarılı bir günde çıkardık aradan iyi oldu, teşekkürler

Bu arkadaş da öyle yapmış ama ben mi yanlış anladım bilemiyorum

• İyice bu işi bilen olsa aydınlatsa seviniriz:)

• Cüzdanlara kredi kartı ile yükleme yapılmıyor diye biliyorum doğru mıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu muhabbetlerin sonu piu gibi olacak en sonunda.

• Bank kart başvurusu yapabilen varmı, tekrar deneyiniz diye hata alıyorum.

• Çıldıracak resmen kart bloke etti. 2gundur tüm interneti arastiriyom müşteri hizmetlerine 1kere baglanamadim. 100defa aradım sekreterdeyken TC girdikten sonra mobil onay diyor yapıyom olmuyor, cep şifreyle bağlanmayı deniyom olmuyor.
    Allah aşkına biri anlatsın bu müşteri hizmetlerine nasıl baglanicam. Bankkart var sadece.cildiracam resmennnn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsediil kullanıcısına yanıt

Kayıp çalıntı işlemlerinden hemen bağlanabilirsin başka türlü zor

• Yok hocam o kadın ben işlem yapamam diyor menuye aktarıyor. Bilgileri şifreleri girince. Kartınız bu işlemi yapmaya yetkili değildir diyor şubeye gidin diyor kapanıyor.

• shutterbug kullanıcısına yanıt

Fatura ödeme de kullandığınız kredi kartı da Ziraat kredi kartı ise sim problemi değil gibi, lakin farklı bankaya ait ise sim kart problemi gibi görünüyor.Yeni operatör değişimlerinde sıklıkla görülen bir problem,ancak M/H bu işi çözer.

Not: Hem kredi kartı hem de banka kartı olan kartlarda kredi kartı ile yüklenmeye çalışıyor olabilir misiniz(kart numaralarını kontrol etmekte fayda var eğer özellikle önerilen kartlardan yükleme yapıyorsanız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 2 Temmuz 2021; 21:42:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mbs79

Fatura ödeme de kullandığınız kredi kartı da Ziraat kredi kartı ise sim problemi değil gibi, lakin farklı bankaya ait ise sim kart problemi gibi görünüyor.Yeni operatör değişimlerinde sıklıkla görülen bir problem,ancak M/H bu işi çözer.

Not: Hem kredi kartı hem de banka kartı olan kartlarda kredi kartı ile yüklenmeye çalışıyor olabilir misiniz(kart numaralarını kontrol etmekte fayda var eğer özellikle önerilen kartlardan yükleme yapıyorsanız)

Sim kart değişikliği söz konusu değil.

Banka kartı bilgileri bankkartın arka yüzünde yer alır. O bilgiye vakıfım.

Sorun sadece bende olsa müşteri hizmetlerini arardım.

Daha önce aynı sorunu yaşayanlar müşteri hizmetlerini aradıklarında 'bizden kaynaklı bir sorun gözükmüyor' yanıtını almışlar.

• teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highflyeer -- 2 Temmuz 2021; 23:12:9 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • shutterbug kullanıcısına yanıt

Sembolik bir rakamla varsa trendyol cüzdan yüklemesi deneyin, 3d şifre kontrolü için, sorun kartla mı yoksa uygulama ile ilgili mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mbs79 -- 2 Temmuz 2021; 23:31:14 >
  • ne kadar geri zekalı bu bankacılar, adam bi incelemeye alır ne satar bu alfabeler bu insanlar bi anda neden buralara cayır cayır para harcama yapar insan bi sipariş faturası dekontu fişi ister, veya, adamlar resmen ayakta uyuyor üstelik bu banka görevlileri en az 20 yıl okul okumuştur kesin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BANKALARIN KAMPANYA DEPARTMANINDA ÇALIŞAN ARKADAŞIM VAR. KENDİSİ ALFABEYİ ÖĞRENMEK İÇİN BU TÜR KAMPANYALAR OLUŞTURUYOR HOCAM

• Walled W kullanıcısına yanıt

• dün k ya para gönderdim olmadı sayaç işlemdi bu oldu diyenler bizi mi trollüyor yada nasıl yapıyorlar ben anlamadım bu işi

• Bu filmin sonu fena patlayabilir

• bilmemeleri imkansız gibi geliyorm bana

• AsalSayı11 kullanıcısına yanıt
    k neydi

• MTV ödemesi olumlu

Ayrıca Mtv ödemesini hem Kurban Bayramı hem de Tatil kampanyasına da saymış.

Bir taşla iki kuş.

Olmaz yazmış ama uhtemelen emlak vergisi filan da olacaktır

Not: Ödeme e devlet üzerinden yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 3 Temmuz 2021; 10:35:16 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.