Şimdi Ara

Banko Card İle Sevgililer Günü'ne özel Şubat ayında yapacağınız ilk tiyatro veya sinema harcamanız bizden! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
23
Favori
18.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Marmara park

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cinemaximum olarak Mars forun yazan harcamama indirim smsi geldi dün, İstanbul forum gişesinde
  • Cinemaximum hediye kartı var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyagi41

Marmara park

forum diseydin iyi olacağıydı. marmara forumdan iade alan var mı acaba?
  • Merhaba,
    Bende dün Cinema Pinkten işlem yaptım. Provizyonda bekleyen işlemlerde "Kapsam sinamacılık A.Ş" yazıyor. Buna rağmen MCC kodu tutmuyor gibi bir tribe girerlerse başlarım bunların yapacağı işe.
    Bakalım dönem içine düşmesini bekliyorum ona göre konuşacağım MH ile. Buradan gelişme bildiririm.
  • Evet arkadaşlar şikayetvar a biletiva için şikayet oluşturdum ve biraz önce arandım ve iade hakkı kazandığım söylendi. Kart hareketlerinde suan bir sey yok gerçi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: export20

Evet arkadaşlar şikayetvar a biletiva için şikayet oluşturdum ve biraz önce arandım ve iade hakkı kazandığım söylendi. Kart hareketlerinde suan bir sey yok gerçi :)

cepteteb le ben de boyle bi sikayet olustrmustm puan yatmisti...arkadslar on yuklemeli simdi sinema karti yok dimi giseden alabiliyoruz

• Arkadaşlar biletiva iadesi bugün yansıtıldı. Kredi yükleyebilirsiniz

• quote:

Arkadaşlar biletiva iadesi bugün yansıtıldı. Kredi yükleyebilirsiniz

Milleti yanlış yönlendirmeyin, Biletivanın Mcc kodu kampanya içerisinde yer almıyor. Size yapılan iade sadece şikayetvar.coma yazdığınız için, memnuniyet çerçevesinde banka kendi inisiyatifinde yaptı.

Sizin iade aldığınız gibi herkesin şikayetvar.com a yazıp, sonucunu beklemesi lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverxirex

Merhaba,
    Bende dün Cinema Pinkten işlem yaptım. Provizyonda bekleyen işlemlerde "Kapsam sinamacılık A.Ş" yazıyor. Buna rağmen MCC kodu tutmuyor gibi bir tribe girerlerse başlarım bunların yapacağı işe.
    Bakalım dönem içine düşmesini bekliyorum ona göre konuşacağım MH ile. Buradan gelişme bildiririm.

Merhaba,
    MH ile görüştüm CinemaPınk dahil değil dedi. MCC kodu hizmet sektöründe gözüküyormuş. Kayıt açtırdım, 2 saat sonra indiriminiz yansıtılmıştır diye mesaj attılar ama henüz dönem işlemlerine yansıyan bir indirim yok. Ama bu mesajtan sonra her türlü yansıtacaklar diye düşünüyorum.
  • 2 gün öçnce müşteri hiz. şikaye ettim. Araştırıaz dediler.
    Dün mesaj geldi. İşleminiz incelendi iade yapıldı diye...

bugun internet bankacılıgında ,
    15 Şubat
    ALACAK İLAVE
    -34,00 TL

olarak yansımış...
  • Bende BİLETİVA.COM için şikayet kaydı açmıştım bu gün aradılar iyade etçeklermiş hesabıma indirim tutarını.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

Bende BİLETİVA.COM için şikayet kaydı açmıştım bu gün aradılar iyade etçeklermiş hesabıma indirim tutarını.

Müşteri hizmetleri kesinlikle hiç birşey bilmiyor. Bana ekstre günü yansayacak dediler. Ama yarın yansayacak yüksek ihtimal ile.
  • quote:

quote:

Bende BİLETİVA.COM için şikayet kaydı açmıştım bu gün aradılar iyade etçeklermiş hesabıma indirim tutarını.

Müşteri hizmetleri kesinlikle hiç birşey bilmiyor. Bana ekstre günü yansayacak dediler. Ama yarın yansayacak yüksek ihtimal ile.

bileyiva dan ne aldiniz arkadskar biz de alalim

• Silverxirex S kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam mhs.nin hiç bilgisi yok banada kampanyadan faydalandınız dendi ama sonra Forumda yazılanları görünce tekrar aradım bu sefer demezmi biletiva.com kampanya dışı diye sinir küpü oldum kartı kapattım. Sonra bursa forumda arkaşlardan biri şikayet var.a yazmış sağolsun bende yazdım aradılar ve dedim ki konuşma kayıtlarını inceleyin ilk başta faydalandınız dediler dedim araştırdılar haklısınız beyefendi arkadaş yanlış söylemiş size dedi ve son.

• quote:

Orijinalden alıntı: cagdeg

quote:

quote:

Kredi yükledim ben 50 tl sinema bileti alırım istediğimde. Tabi sana yakın sinema varsa biletiva ile anlaşmalı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cagdeg

quote:

quote:

Kredi yükledim ben 50 tl sinema bileti alırım istediğimde. Tabi sana yakın sinema varsa biletiva ile anlaşmalı

kredi yuklenwbiliyorsa cok iyi gebzeden yaziyorm anadolu yakasi neresi var

• Biletivadan alammı simdi beylerr

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    Ben aldım hocam, 5 dakika içinde de indirim yansıtıldı diye mesaj geldi.

• Hesap kartlari dahil mi.yoksa sadece kredi kartlari mi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.