Şimdi Ara

Banko Card İle Sevgililer Günü'ne özel Şubat ayında yapacağınız ilk tiyatro veya sinema harcamanız bizden! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
291
Cevap
23
Favori
18.103
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Soickan

quote:

Orijinalden alıntı: 2

şimdi son olarak şu biletiva ve biletix dahil mi ?

Yaw he he

Arkadaş napim kafam karıştı. Birisi iade geldi demiş, birisi baktım anlaşmalı görünmüyor, sektör farklı demiş, devreler yandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konudaki sorulari okuyunca ulkenin geleceginden endise etmeye basladim

• Biletiva.com ininal kart ile ödeme yaptığımda gelen 3D SMSinde "DİVASOFT YAZILIM BİLİŞİM" yazıyor. Ödeme gerçekleştikten sonra işlemlere baktığımda BİLETİVA ismiyle gözüküyor ve mcc kodu da 5999.
    Belki odebank sisteminde mcc kodu farklı olabilir, onu denemedim. Eğer biletiva yı deneyen ve iade alan arkadaşlar varsa paylaşabilirse yararlı olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi arkadaş biletivadan iade aldım deyince ben 50 tl kredı yukledım. Benim kampanya katılım mesajı ile ilgili bir problem oluştu ama müşteri hizmetleri zaten mcc kodunun uymadığını söyledi.

@ lacunainc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi export20 -- 11 Şubat 2017; 14:13:29 >
  • Bu sabah BİLETİVA.COM dan tiyatro etkinlik bileti aldım 30 tl tuttu, az önce mhs ile görüştüm kampanyadan faydalandım mı diye evet Ankaradan bir işleminiz olmuş dedi internetten biletiva.com dan kapmpanya katılım mesajımı kontrol etti ve kampanyadan faydalandınız beyefendi diye cvp verdi iyade olacak dedi
  • Şimdi web sitesi Cinemaximum.com veya Biletix.com hediye kart oluyor mı olmuyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: ILKERATLIILKER

Şimdi web sitesi Cinemaximum.com veya Biletix.com hediye kart oluyor mı olmuyor mu

bi arkadaş biletixden ayın 8inde almış, hala iade gelmemiş.
  • Biletinial.com'dan haberi olan var mı ? Bu mcc kodu olayı canımı sıkmaya başladı bileti nerden alacağıma karar veremedim, cinemaximum da yok zaten burda.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2

quote:

Şimdi web sitesi Cinemaximum.com veya Biletix.com hediye kart oluyor mı olmuyor mu

bi arkadaş biletixden ayın 8inde almış, hala iade gelmemiş.

Web mi

• quote:

Cinemaximum.com da hediye kart satışı var mı ki

• quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

quote:

Maximum kart in çıkardığı bir kart var evet arkadaşlar paylaşmış tüm sayfaları okursan bir yerde yazıyor idi onu almak için maximum kart sahibi olma şartı yok odeo bas gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Cinemaximum internet sitesinden Recep İvedik 5 e bilet aldık bakalım beklemedeyim iade olursa yazarım

Geldi mi hocam iade?

• Cinemaximum gişesinden 50 TL'lik kart alsak iade oluyor mu iade alan var mı ?
  • quote:

quote:

quote:

Maximum kart in çıkardığı bir kart var evet arkadaşlar paylaşmış tüm sayfaları okursan bir yerde yazıyor idi onu almak için maximum kart sahibi olma şartı yok odeo bas gitsin

Sen şubeden alınan hediye kartını diyorsun, Cinemaximum.com da satılmıyor ama

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen şubeden alınan hediye kartını diyorsun, Cinemaximum.com da satılmıyor ama

Satılıyor dediler hocam

• miyagi41 M kullanıcısına yanıt
    O zaman ilerleyen tarihlerde Gencturkcell bir bilet alana bir bedava kampanyasını da kullanırız. Daha çok film izleriz.
  • ali6511 kullanıcısına yanıt
    Hesap hareketlerinde sektör bilgisi ne gözüküyor hocam?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • clxa C kullanıcısına yanıt
    BILETIVA/ANKARA yazıyor hocam dönemiçi hareketlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali6511

BILETIVA/ANKARA yazıyor hocam dönemiçi hareketlerde

Banada mcc kodunuz uymuyor dedi :)

• export20 kullanıcısına yanıt
    Biletiva.com için mi dedi hocam müşteri temsilcisi

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.